Stäng

Socialdemokrat vill bygga lekplatser för vuxna

INRIKES. Varför ska bara barn få gunga och hoppa studsmatta? För stelbent och gammalmodigt tycker socialdemokraten Faradj Koliev som vill bygga lekplatser för vuxna i Solna.

Solnas lekplatser är, föga förvånande, anpassade för barn. Det vill Faradj Koliev (S) ändra på.

Den hälsofrämjande aspekten med förslaget, som är lagt som en interpellation till tekniska nämndens ordförande, är viktig, menar Faradj Koliev. Möjligheten att skapa en lekfull och stimulerande utemiljö är en annan avgörande faktor. Slutligen finns potential att skapa en plats där olika grupper kan mötas.

Läs mer på Stockholm Direkt…

-Pettersson har inget emot att vuxna leker eller att herr Koliev (S) bygger lekplatser för vuxna men då ska han bygga dem för egna pengar och antingen bjuda eller ta betalt för det av de vuxna som använder platsen.

Med sådana förslag är jag inte förvånad att socialdemokraterna ständigt vill höja skatterna, men ibland verkar det som politiken är en lekstuga, där många har alldeles för mycket betalt för att leka, men, men, gillar ni sandlådepolitik så rösta på socialdemokraterna den 9 september…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 reaktioner på “Socialdemokrat vill bygga lekplatser för vuxna

 1. Kanske kan han börja jobba och göra rätt för sig!?!?då har han ju någonstans där han kan hänga

 2. God afton, mina lustiga bröder!
  Inom en nära framtid kan således alla amorösa asylammor i Solna med omnejd skjutsa sina jättebebisar till lekparken för att gunga, tumla om i hoppborgen och rulla runt tillsammans med likasinnade, där de orgiastiska omfamningarna kan utmynna i en enda stor grupporgasm till den monstruösa multietnicitetens och den amoraliska anarkins ära.

  Förslaget torde väcka mången spontan glädjeyttring inom den näpna cirkel som består av de av brånad behäftade batikhäxorna – för att inte nämna den salighet det av köttets lustar karakteriserade klimakteriekotteriet känner inför dessa fantasieggande kalasutsikter.
  Bara i Sverige, govänner – bara i Sverige!
  Andreas 🙂

 3. Om han arbetar hårt 8 timmar om dagen så kanske längtan till att ”hänga” försvinner och att han bättrar på sina kunskaper med lite studiecirklar istället för att slå dank.

 4. Hade han varit född Svensk så hade han befunnit sig på en
  arbetsplats för att bidraga till sin egen och andras välstånd.

 5. Ja vad goer man naer man befinner sig mellan ungdomsgaard och aalderdomshem? Dom har det ju saa jaevla kul de unga paa undomsgaarden foer att inte tala om pensionaererna paa hemmet.Kanske har vi ej raad med lekstugor foer vuxna ,men va faan tjejerna och grabbarna kan vael i alla fall faa sig en oel. Inraettandet av en statligt ekonomskt understoedd pubkedja kallad Takbier foereslaas. Det aer vad en lekstuga foer vuxna kan vara.

   1. Nej, det är en bild från ett vårdhem för ”ensamkommande”. Killen simulerade och fick skattefinansierad vård dygnet runt.

 6. Säger väl allt på vilken patetisk lägsta nivå dagens idiotiska Sverige befinner sig på !
  Kan det bli värre ?
  Nej bara bättre.

 7. Krav krav krav, härligt med dessa latmaskar som inte fattar att de flesta sliter hela dagarna, helgerna ihop för uppehälle och skatter skatter till dessa invällare som kräver kräver och åter kräver. Statens kassa är oändlig

 8. Dåre!
  Vi har allvarliga grova problem i Sverige, hög kriminalitet med grova våldsbrott
  En massimport av MENA-individer som utnyttjar det Svenska systemet (och tacksamt beviljas av sjuklöverns s k ”politiker”)
  Det finns betydligt bättre och viktigare att prioritera!

 9. Ja, riksdagen är en lekstuga, så det är bara att fortsätta på temat. En hoppborg och en jättelång rutschkana är ett måste! Och stora spadar i sandlådan så det finns något att slå varandra i skallen med.

 10. Avdelningen ”Är detta på riktigt?” eller ”Kan någon vara så sanslöst dum?”.

  1. Kan inte vara mer sant i världens största patetiska och genomsjuka land Sverige !
   Finns snart inga ord för hur lågt detta land har och ksn sjunka ner i en omoralisk och helt respektlös dy, är som en stinkande kloak av idioti.

   1. Precis. Jag skäms så otroligt för det här landet. Kan inte begripa att detta är mitt hemland, det har blivit så främmande.

  1. Nu är det väl inte meningen att svenskarna ska leka och ha skoj, Svenskarna ska arbeta i sitt anletes svett tills döden kommer som en befriare.

 11. Bra förslag, lägg gärna fram dom gamla om butler i tunnelbanan och könsneutrala toaletter. Tror faktiskt Socialdumokraterna har en valvinnare här *svimmar snart av denna idioti*

  1. Vi får kanske förlåta dem ? Läser det endast sina korrekta (s)slaskorganen och därtill egna ”arbetarblad”,framkommer ju inte,att barnen är 20 +

Kommentera

%d bloggare gillar detta: