Denny skrev sanningen om islam, åtalades, men frikändes idag


YTTRANDEFRIHET. DEt är bara att gratulera Denny Abrahamsson till frikännandet och hoppas att åklagaren är förnuftig och ägnar sig åt viktigare saker än att överklaga.

Hoppas dessa skitanmälningar upphör nu och åklagarna börjar använda sina pappersstrimlare och att näthatsgranskarna i fortsättningen får betala hur egen ficka i fortsättningen.

Södertörns Tingsrätt dom B 9611-17

TIDIGARE 2018-03-15. Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp

YTTRANDEFRIHET. Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier: – Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny. 

Denny Abrahamsson skrev följande till Petterssons.

Hej jag skall upp i Södertörns tingsrätt 19 juni för hets mot folkgrupp och tänker göra det till en manifestation för det fria ordet. Kan det var nått för dig? Vill att det kommer så många som möjligt till rättegången. Tänker läsa upp följande försvarstal som du gärna får publicera:

Kära åhörare, idag är det en rättegång mot yttrandefriheten. Jag är anklagad för att ha kritiserat islam. Är islam en folkgrupp ? Nej lika lite som kristendom är det. Jag har inte talat illa om araber , afrikaner eller afghaner utan bara kritiserat islam som ideologi. Om jag nämnt ordet muslim så har jag syftat på dom bokstavstroende fanatikerna och inte dom sekulära muslimer som bara haft oturen att bli födda inom sekten. 

När polisen i Stenungsund låter förövaren som våldtog en 12 årig gå fri, dom har inte tid, finns annat mycket viktigare att utreda. När ingen av dom 20 monster i Fittja som gruppvåldtog en kvinna och nästan tog livet av henne blev straffade pga dålig utredning och feghet och det samtidigt finns resurser till den här rättegången då är det illa ställt i rättsstaten Sverige.

Detta händer medan jag Denny Abrahamsson sitter här framför er idag. Ni borde faktiskt skämmas som ödslar våra skattepengar på en sån liten röst som min samtidigt som fattiga pensionärer knappt har råd att äta kattmat. Jag har absolut inget ont uppsåt utan har varit en miljövän, levt vegetariskt, startat upp en grossistkedja inom hälsosam mat och betalat mina ålagda skatter. Som sagt en stor skam att jag måste sitta här framför er idag.

Det är jag som borde anklaga er och staten och styrande politiker för förräderi. Ni skall inte få censurera det fria ordet. Det är ni som borde stå åtalade och inte jag.

Tänkte avrunda med några punkter ur FN:s deklaration om mänskliga rättigheter som islam bryter mot och som ni är medskyldiga till genom att försvara ideologin.

Artikel 1. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.

Artikel 12. Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Artikel 16.1. Fullvuxna män och kvinnor har rätt att utan någon inskränkning med avseende på ras, nationalitet eller religion ingå äktenskap och bilda familj. Män och kvinnor skall ha samma rättigheter i fråga om äktenskaps ingående, under äktenskapet och vid dess upplösning.

Artikel 16.2. Äktenskap får endast ingås med de blivande makarnas fria och fulla samtycke.

Artikel 18. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.

Islam bryter mot alla dessa punkter och flera därtill och platsar inte i ett civiliserat samhälle och jag har FN på min sida när jag fördömer denna totalitära ideologi och det borde varje frihetsälskande människa också göra.

***

-Pettersson kan inte annat än önska Denny Abrahamsson lycka till och hoppas att tingsrätten följer svensk grundlag.

Denny Abrahamsson har varit med på bloggen tidigare…

Dessutom har Denny rätt. Islam är inte en religion utan en ideologi fullt jämförbar med nazismen och kommunismen och en dödskult.  

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Denny skrev sanningen om islam, åtalades, men frikändes idag

 • Kenth Andersson

  Inte hoppas för mycket !

  Gilla

 • Karlsson

  Bra gjort Denny, och tack för att du står rakryggad mot det här eländet!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Dennys hela handlande och försvarstal är respekt. Bra jobbat.

  Gilla

 • Ulv

  Prejudikat?

  Gilla

 • Hanna

  Bra Denny, du kom väl förberdd och rätten hade gjort bort sig inför alla om de dömt dig för hets mot f o l k g r u p p e n islam! Även Lars Vilks är en hjälte för yttrandefrihet i landet!

  Gilla

 • Lena

  Det är en strid att vara långt före sin tid. Så sanna ord 1968 och idag en veritabel mardröm, så rätt han hade Enock P.

  Gilla

 • ruben

  Denny Abrahamsson gör en bra insats för mänskliga rättigheter. Finns det inga myndigheter i samhället, som vill försvara dem mot Islam?

  Gilla

 • Bisortro

  Is Denny boy a swinger between different political parties ?
  There are swingers and ”swingers” in pairs, you know.

  Gilla

 • ossie

  Klart att detta måste överklagas. Svenskt rättsväsende har ju inga viktigare fall.

  Gilla

 • Sleven

  Denna religion som nu räknas som folkslag är i proportion till etniska svenskar 1600 000 000 vs 7500 000.
  Måste påpeka att den sistnämnda summan är en personlig uppskattning men jag misstänker det ligger ganska nära sanningen.

  Så vilka är i minoritet egentligen?
  Jämför dessutom totala landytan på alla länder där denna religion, eller folkslag, är i förkrossande majoritet och styr dessa länder.

  Mångfald säger man, hur då?
  Globalister är glada för att hänvisa till en global synvinkel och hur viktigt det är med ett globalt tänkesätt men i andra fall tar man gärna till en väldigt snäv lokal synvinkel, som den om ”förtryckta minoriteter” i Sverige.

  Gilla

 • Utvandrad

  Alla åklagare i Sverige är nu upptagna med Jimmie Durmaz fallet.

  Gilla

 • age

  Nu blir väl vi, som skriver om socialdemokraternas kontrakt med Muslimska Brödraskapet från 1999, anklagade för hets mot ”folkgruppen”,
  socialdemokrater?

  Gillad av 1 person

 • Ama Tona

  Det skall bli ändring ..för vi skall byta regering… SD 2018

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: