4 thoughts on “Man skjuten i Eskilstuna

 1. Före skjutningen var det 30 min. innan en missandel i det beryktade Fröslunda som inte ligger så långt ifrån Järnvägstationen.
  Vid järnvägstationen påträffas en misshandlad och en med skottskada i benet.

  ”Polisen misstänker koppling mellan skjutning och misshandel”

  ”Under måndagseftermiddagen misshandlades en man i Fröslunda. En halvtimme senare larmas polisen till järnvägsstationen, där en person skjutits i benet och ytterligare en person misshandlats. Polisen misstänker att de två fallen kan ha ett samband.

  Vid 17-tiden på måndagen får polisen ett samtal om en misshandel i Fröslunda. På platsen upptäcks blodspår och en 23-årig man med skador i ansiktet förs med ambulans till sjukhus.

  Vid 17-tiden på måndagen får polisen ett samtal om en misshandel i Fröslunda. På platsen upptäcks blodspår och en 23-årig man med skador i ansiktet förs med ambulans till sjukhus.

  En halvtimme senare larmas polisen till järnvägsstationen i Eskilstuna, där två skadade personer hittas på Nyforssidan.

  En 16-årig kille har skador i ansiktet och en 20-årig man har blivit skjuten i benet.

  Många vittnen

  – Det kan finnas en koppling mellan misshandeln i Fröslunda och det som en halvtimme senare sker vid centralstationen, säger Lennart Vestergren vid Eskilstunapolisen.

  Det är tidpunkterna och det faktum att det har rört sig flera personer på de båda platserna som gör att polisen misstänker att händelserna har ett samband.”

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/polisen-misstanker-koppling-mellan-skjutning-och-misshandel

 2. Hallå Molgan, det behövs mer av geniala politiska lösningar som exempelvis vapenamnestier så att de kriminella kan lämna in sina vapen till dialogpolisen !
  Dårarnas paradis nummer ett, Sverige.

 3. Ännu ett till morförsök att lägga på Lövéns konto !!!
  När skall vår statsminister ”ta tag i alla mordförsök” i Sverige ???

Kommentera