100 procent av kulturarbetarna var och är vänster


KULTUR. – Pettersson lyssnade idag på P1 Kultur och en intervju med regissören Eva Bergman, dotter till Ingemar Bergman…Det var på 70-talet, vi var vänster allihop, tyvärr vårdade vi inte demokratibegreppet, det kastades ut med badvattnet. Inget har förändrats idag, jag tror att 100 procent av kulturarbetarna är radikala, alltså emot de reaktionära…

Lyssna, framförallt mellan raderna, vi var vänster allihop, det är likadant idag, vi var och är emot främlingsfientligheten och de reaktionära, engagemanget kostade oss inte så mycket, det är skillnad på folk som riskerar att förlora sina jobb.

Reaktionär betyder bakåtsträvare, att vara emot dagens massinvandring, islam, brottslighet, kvinnoförtryck är alltså att vara bakåtsträvare enligt 100 procent av kulturarbetarna.

100 procent av kulturarbetarna är vänster, de allra flesta beroende av skattepengar, herrejävlar…

Lyssna på Sveriges Radio…


12 responses to “100 procent av kulturarbetarna var och är vänster

 • Ruth Magnusson

  Det var bättre förr!

  Gilla

 • Björn

  Jo tack nog märks det att de är vänster alltid. Inte minst i public service och deras genomusla program på kulturområdet. Kulturnyheterna i SVT är tillsammans med SVT Nyheter något bland det mest vänstervinklade som sänds i TV.

  Gilla

 • Tony

  Ja att det är så har man visst länge, det märks, för det är bara dessa typer som får någon chance att uttala sig, samtidigt som inga besvärande motfrågor ställs. Hatar vänstertyper!

  Gilla

 • Valter

  Kulturrevolution var medicinen i Maos Kina. Alla skulle göra riktiga jobb, och producera istället för att fantisera. Hårda handskar, men det rensa i den dekadenta träsket. Mao var ju så omtyckt och lovordat av kulturen i Sverige på den tiden. Det han gjorde höjdes till skyarna av kulturfolket då, som gick med Maos lilla röda i fickan, undrar hur det är idag. För att inte tala om de röda khmerernas utrensningar av kulturprofiler. Alla utförda av de kommunister som de då lovorda, nu nämns dessa inte i deras kommunistiska pamfletter om historiska händelser. Bra kultur behöver inte bidrag, liksom annan verksamhet ska den klara sig själv med och sälja det människor vill se och betala för. Bidrag innebär alltid nån sort av propaganda påverkans kultur. Bidrags givaren bestämmer utbytet, och andra får svårt att klara sig utan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kulturarbetare=extrem vänster, inget nytt under solen !

  Gilla

 • Realist

  Kultur¨å kultur vill jag ge ett underligt epitet !!!
  Kulturen är de som inte kan göra sig oberoende av de s.k. skattefinansierade inkomster som alla vanliga medborgare som arbetar tex. inom äldreomsorgen m.m skattar för ??
  Varför är det så ???

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kulturelitens illröda mameluckmaffia har effektivt skurit halsen av de sköna konsternas nio muser och ersatt de fagra och vällovliga skyddsgudinnorna med vad som endast kan beskrivas som entartete kunst, varav abominabla menstruationsillustrationer och sexuella abnormiteter finns till beskådande inom kungliga huvudstadens tunnelbanesystem.

  En av anstiftarna bakom detta infantila tilltag, vilket naturligtvis även skapat rubriker utomlands, heter för övrigt Liv Strömquist – ännu en desorienterad medlem ur det kusliga kulturkotteri av parasiterande plattmaskar som slingrar sina slemmiga tentakler runt Sveas lekamen och bringar nationen i vanrykte.

  Andliga, etiska och mänskliga värden lyfter oss till en högre nivå, där vi kan utveckla vår fulla potential, nära våra själar och därmed må väl.
  Kulturens fiender, vilka tillber den renodlade socialpatologin och samhällsförfallet, har däremot endast gjort sig förtjänta av spe och förakt.
  Andreas.

  Gilla

  • Realist

   Du har full koll utom det otroliga Västernorland som hyllar alla som kommer från ”Palestina och är trogna Abbas” visst är det skrämmande när sådant händer ????

   Gillad av 1 person

 • ossie

  Detta var väl inget nytt !

  Gilla

  • Mässkalle

   Instämmer, bara förvånad över bekännelsen. Men att Eva pratar bredvid mun kan bero på att hon är lyrisk över den stora hyllning SR gör om hennes far. Förvisso rätt, något som bevisar att de (regissörerna) var bättre förr.

   Lyssnande på Sommarprataren Kaj Linna igår. Lysande! En stor man som kritiserar rättsväsendets.

   I Evas generation ligger förklaringen att den svenska socialistiska välfördsmodellen krackelerar. 68-ornas sitter inte bara i kulturen utan också i förvaltningen och rättsväsendet. De kan bara se om sina egna som berikas utan att förstå att folket bär nationalstaten med skatteoket.

   Gilla

 • age

  Med tanke på att 87% av Sveriges röstberättigade röstade för den katastrof vi ser nu så är väl ingen förvånad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: