Stäng

Anders Lindberg: Svenskarna blir aldrig nöjda

VALET 2018. Sverigedemokraternas bästa valarbetare, socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg går från klarhet till klarhet med galenskapen. 

Svenska folket verkar ha vant sig vid alla de framsteg som den rödgröna regeringen gjort, men blir aldrig nöjda, skriver Lindberg i en ledare.

”Om en vecka blir Sverige lite bättre. Den första juli förbjuds kosmetiska med mikroplast, terroristlagstiftningen skärps och sex utan samtycke blir ett brott . Dessutom ökas studiebidraget med 200 kronor i månaden, taket i sjukförsäkringen höjs, en karensdag i A-kassan tas bort och avdrag för fackföreningsavgift införs. Bland mycket annat.

Antagligen får det ingen uppmärksamhet, vi har vant oss. I små steg har de rödgröna under fyra år förbättrat för barnfamiljer och äldre, satsat miljarder på välfärden och stärkt Sveriges ställning i världen. Men folk blir aldrig nöjda. ”De stigande förväntningarnas missnöje” kallade Tage Erlander det.”

-Pettersson ser att Anders Lindberg skriver om höjda bidrag och billigare tandvård, men inget om dem som tar emot bidragen eller dem som betalar. Anders glömmer också att nämna brottsligheten, våldtäkterna och skottlossningarna på vår gator och en massa annat, så det är sunt att många svenskar inte är nöjda.

men eftersom herr Lindberg citerar Tage Erlander så kan jag göra detsamma…

Tage Erlander i riksdagen 1965 ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. ”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

22 reaktioner på “Anders Lindberg: Svenskarna blir aldrig nöjda

 1. Haha, där satt den!
  Ni missar väl inte den oefterlikneliga Mias svarsreplik, mitt herrskap!
  Scrolla ned och avnjut den värdegrundspornografiska anrättningen.
  Själv skall jag stärka mig med en kopp kaffe på bit.
  Andreas 🙂

 2. Månne madam Lindberg drabbats av ännu en smärtsam attack av dysmenorré, eller kan det till och med röra sig om postmenstruell problematik? Aftonväskans chefredaktris har det sannerligen inte lätt!

  Vi gör förmodligen klokt i att icke bespetsa oss på något tillfrisknande, då den arma patienten uppvisar alla tecken på att regrediera och sjunka allt djupare ned i den politiskt korrekta avgrundsbrunn i vilken hon desperat simmar omkring, utstötande märkliga ordkombinationer utan rim o reson.
  Andreas 🙂

 3. Får jag ta igen en beskrivning jag gjort på Lindberg i mars 2017

  01 03 2017 at 10

  Lindberg lider av kretinism, han har haft handen i munnen hela livet. Som barn fingrade han med dreglet, som tonåring fingrade han på tänderna (bet på naglarna), som vuxen fingrar han på tungan. Då och då tar han handen ur munnen för att fingra på gylfen för att komma ihåg vilket kön han hör till. Lille Anders fingrar endast på sig själv – hans ’raison d’être’.

  Tyvärr är lille Anders blond och blåögd …. ska jag pudla nu ??

  1. Storartat!
   Hatten av för en vederhäftig ämbetsbroder med glimten i ögat.
   Kollegiala hälsningar,
   Andreas 🙂

   1. Tack själv ! Är förvånad dock att Du – Petronius, arbiter av formuleringselegansen – inte finner mitt språk alldeles för grovt. Ibland hoppar jag fel och hamnar på andra sidan hästen, m a o överdriver. Försökte ge en ordagrann översättning till svenska av ett gammalt talesätt from landsbygget därifrån min jord- och gårdsägarsläkt kommer.

   2. Mon Dieu!
    Mottag mitt broderligt sinnade tack!
    Är själv uppvuxen på lantgård, där jag hamnade som litet knyte för hundra år sedan.
    Andreas 🙂

 4. Naturligtvis ska vi inte vara nöjda, eftersom det är att stå still eller backa. Du kan kortvarigt vara nöjd med att ha genomfört ett delmål, om det blev till belåtenhet. Sveriges politik är nu att genomföra än det ena än det andra men aldrig kontrollera om det blev som tänkt utan att alltid anta det blev bra, nu tar vi nästa beslut. Vi införde SFI bra. Nästa och nästa och ännu mera, mångkultur är bra. Att mord, våldtäkter mm eskalerar tycker de tydligen också är bra. Att det ena ger det andra, hade vi ingen aaaaning om!

 5. Ett sätt att få folk lite nöjdare vore att befria dem från texter och uttalanden från A Lindberg och H Arnstad.

 6. Helt rätt A.L, blir aldrig nöjd förrän 7 klövern är borta och massinvandringen totalt upphört !

 7. Hans skriverier har på ett avgörande sett sänkt socialdemokratin, tack!
  Överste brunsmetare som får sparken när SD
  tar över LO. LO har utnämningsmakten över aftonbladets ledarsida.

   1. Ja tyvärr A.L får alldeles för mycket uppmärksamhet och publicitet, en sådan person ska naturligtvis totalt nonchaleras !

   2. Så rart att den monstruösa madamens väninna skrider till hennes försvar och drar vapen mot våra försmädliga attacker, ty närhelst en kulturmarxistisk estradör framträder å den socialakrobatiska cirkusarenan, träder vår egen ettriga eumenid och stålskodda stridsmärr Mia till motoffensiv i kommentarsfältet!

    Vågar vi även bespetsa oss på ett ljungande försvarstal till ärkebiskopens fromma, för att medelst en dylik ecklesiastisk vederkvickelse fullända denna vackra sommarsöndag?
    Undertecknad sov sig nämligen igenom högmässan, undanskymt positionerad på läktaren och åstundar därför din huldrika närvaro!
    Andreas 🙂

   3. Jag bara konstataterade att många vill uttala sig om Anders Lindberg men han är ju bara en av en lång rad hatobjekt.

    Vad det gäller ärkebiskopen så tycker jag att hon är en intelligent och mycket trevlig person som jag och många andra uppskattar.
    Att hon också har ett stort intresse för naturvetenskap gör henne ändå mer intressant.

    Och hon liksom jag oroar sig för den allt hårdare tonen på nätet.

 8. Ja om Anders Lindberg blir intagen för vård så tror jag att de flesta svenskar blir nöjda. Hans dyngskriverier hör hemma på soptippen.

  1. Han pratar bara till de som vill fortsätta tvinga oss betala det sjuka presstödet…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: