”Vi är barnen som Jimmie Åkesson kallar män”

INVANDRING. Hej Sverige! Ni har nog hört talas om oss, men aldrig hört vad vi har att säga.

Vi är barnen som Jimmie Åkesson (SD) kallar män. Vi är dom som blivit röntgade, förhörda, ifrågasatta, åldersbedömda, kriminaliserade och syndabockar för ett välfärdssystem som inte fungerar.

Vi är dom som fått skulden för alla orättvisor såsom fattigdom, utbrända lärare, underbemannade vårdcentraler, patriarkalt våld, undernärda pensionärer, vårdköer, en underfinansierad barn- och ungdomspsykiatri och mycket mer…så börjar en debattartikel på SVT Opinion. Fortsätt läs HÄR. 

-Pettersson tycker detta börjar likna parodi. “Barnen” var i många fall över 18 år när de kom, nu har det gått tre år men de tycker att de fortfarande ska kallas barn.

Sedan kan man konstatera att det inte är några afghanska barn som skrivit debattinlägget utan någon vuxen med väldigt goda kunskaper i svenska.

Några undrar om hur det långsiktigt ska gå för dem som ljuger om åldern, det innebär att de kommer att få jobba längre upp i åldern men “barnen” kanske kalkylerar med att få pension direkt.

Men återigen, när ålder och identitet är oklar ligger bevisbördan på den asylsökande. Hur har den hamnat hos flata svenska myndigheter?

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
Merit Wager Twitter

25 thoughts on “”Vi är barnen som Jimmie Åkesson kallar män”

 1. Hade de haft ID-handlingar med sig, så hade de aldrig behövt genomlida dessa “kval”. Citerar: “Det är inte vi som står bakom sexuella trakasserier och våldtäkter på svenska arbetsplatser”. På alla andra ställen då?

 2. Är “spökskrivaren” anställd på Aftonbladet eller Menatvårdsverket?

 3. Tilläggas kan väl att ni säger att ni kommer från Afghanistan fast en stor del av er kommer från Irak , om man kör med lögner ska man inte förvänta sig att bli trodd, ni har även bedömts att inte ha något skyddsbehov, och ändå klänger ni er kvar för att bli försörjda av dem som inte bett er komma hit:Svensken är i grunden en hjälpsam person när det handlar om folk i verklig nöd, men inte sådana som inte är i behov av hjälp!

 4. https://www.vg.no
  Läs artiklarna om gängkriminalitet i Norge.

  Min 75-åriga mormor rastar sin Chihuahua 3 ggr varje dag. Ibland går hon längs kanalen, och ibland går hon längs gatan där 6 sköts.

  Norge ser hur de Kommunistiska Feministerna i i 7-klöver partiet i Sverige står handfallna inför problemet. Jag Jobbade i Danmark hela 2015. I Danmark finns det liknande problem.., men Danskarna vet hur det ska hanteras och kommer att ta hand om det.
  Den Feministiska 7-klövern i Sverige har allt som oftast endast en (1) lösning. Nämligen att fullkomligt Ösa pengar till olika verkningslösa projekt till de som skriker ‘Rasism’ och ‘Anmälningsbenägenheten har ökat’!

  Om Svenskar är så Rasistiska?!.., Varför valfärdar 100.000-tals människor till Sverige varje år?! Vi vet att det Feministiska-Kommunistiska partiet “7-klövern” använder dom som valboskap.

  Finland, Norge, Island och Danmark ser med fasa vad som händer i Sverige.

  Den Unika Nordiska överenskommelsen som fanns innan EU, och som hade kunnat göra oss tillsammans till en av de 5:e starkaste ekonomierna i världen negligerades.
  Antagligen har Norge redan akutplaner för att mobilisera sig mot Svenska gränsen.
  Finland, Danmark och Island borde göra också.

  Jag är inte rasist, och har aldrig varit. Jag gillar Alla trevliga människor. Jag har rest en hel del och sett en hel del.

  Mvh
  Glad Midsommar till Sverige och Finland!
  Glad Sankt Hans tiłl Norge och Danmark!
  Glad midsommar till Island –
  https://www.timeanddate.com/calendar/june-solstice.html

 5. Åk ditt ni kom från ,tycker inte om er.Ni bidrar inte med något.Bygg en fabrik och gör något.Visa lite pondus istället för att gnälla på allt .Ni är messar som inte vill arbeta.Det är vad jag tycker.

 6. Varför vet inte barn, ungdomar och vuxna personer födda utanför Sverige hur gamla de är så fort de lämnat sitt hemland, kan man misstänka att någon organiserat ligger bakom detta med tveksamma åldersbestämning för att migranter ska få stanna i paradiset ?

 7. Enkelbiljett !
  Alla kostnader ska bokföras och betalas av dom själva, deras familj eller deras ambassad!

 8. Vet ni förresten varför gammelmedia kallar alternativmedias sidor för hatsajter?
  Det är för att alternativmedia inte ljuger för medborgarna som gammelmedia gör, därför hatar gammelmedia alternativmediasajter.
  Därav hatsajter.

 9. Inte en enda av dessa ekonomiska migranter har mist sina liv när de återvänt. Och många återvänder gärna till sitt Hemska Afghanistan(läs iran) på semester när deras Green card fixats och det nya Visa_kortet fyllts på med bra pengar. Få av dem kommer faktiskt ifrån Afghanistan-majoriteten är från grannländerna.
  Trots lögnhalsen på FNs flyktingkommisarie post så är landet Afghanistan 99% säkert,man kan alltså flytta ifrån en orolig del till flera trygga områden inom landet…
  Resebyråerna idag tävlar om spännande resor till Afghanistan
  https://www.chasingtheunexpected.com/wp-content/uploads/2017/05/travel_to_afghanistan_herat_mosque-guide.jpg

  • Jag tror att 1 har omkommit ett bra tag efter att han kom hem. Tror han gick med i militären. 1 av hur många som har skickats från Europa?Alla som kommer till Europa har hög levnadsstandard hemma.

   Minns berättelsen om tanten i England som hade en Afghan i sitt hem som hon till slut slängde ut. Väldigt krävande och otrevlig. Porrsurfade på hennes dator. Bilderna i hans mobil från resan genom Europa såg ut som en tågluffning med polare. Strand och barnkläder.

 10. Detta är en av de största förklaringar, till att 7-klövern, och då främst Socialdemokraterna förlorar röster, för deras anseende, rättvisa, tänkande och förstånd, är så lågt, så att källaren inte räcker till….är nu ca. 7 meter under källargolvet, och de fortsätter än djupare.

  Om dessa krokna syltryggar hade haft nån ryggrad, så hade de stoppat detta sönderfall av Sverige….nej…de fortsätter, att hälla på än mer bränsle, till sönderfallet.

  Detta sjuka reportage, kan bara förklaras med att det är än mer sjuka människor, som skriver sån här sjuk blaska.

  När man tror att idiotin börjar avta, så kommer nått sånt här sinnesjukt!
  Men…nu börjar svenskarna vakna till och ser igenom detta sjuka…så det är för sent.

  Ska bli spännande efter valet, att få se vad som sker med dessa reportrar.

  VAL 2018…för FÖRSTÅND !

 11. Regeringen måste prioritera svenska medborgares skyddsbehov före dem, så är det. Men nu har regeringen gått en annan väg och tappar sympatier eftersom de leker godtyckligt med svenskarnas egna välfärdsförsäkringar. Mordförsöket på en polis, var förmodligen början av ett högt pris Sverige får betala.

 12. Desto mer dom skriver om dessa lögner, desto mindre röster får 7-klövern. Men har man inte ens uppnått en hjärnkapacitet av en guldfisk, då blir det lätt så här.
  Skulle jag varit förälder till någon sån, då har jag avskrivit den ur släkten. För det är liksom inget att vara stolt över, att ens barn skriver en massa floskler och nonsens och fortfarande tror på det. Mina vänner skulle säkert sagt att varför är inte ditt barn inlåst och medicinerad, då svarar man bara. Jag har inget sånt barn längre

 13. Sveriges äldsta kvinna är från Turkiet och är 119 år.
  Sveriges äldsta barn är från Afghanistan och är 40 år.
  Varför ljuger människor så mycket som kommer från muslimska länder?

  • Svaret blir nog som början på en av ABBA:s låtar:
   Money, money, money
   Must be funny

  • De vet att svenskar är dumsnälla, naiva och lättlurade som mest av allt gillar Melodifestivalen, shopping i dessa tider sjunga små grodorna !

   • Batikhäxorna , som oftast består av fula våta fruntimmer med Fibromyalgi och en massa hundar som fungerar som bebissubstitut, och som är för lata för att arbeta, tjänar pengar på denna industri.

    Samma som med idioterna som skriker att det finns rasister överallt. Ju mer de skriker, desto mer pengar öser kommunisterna över dom.

Kommentera