Stäng

Bortgång av ännu en tillgång och den åttonde begravningen

INSÄNDARE. Malmö 22-6-2018. Svar på insändare av Sigrun Sigurdsson, Fryshuset, i sydsvenskan den 22-6

Du skriver att du ska gå på din åttonde begravning och att du snart inte orkar se mer gråt.

Efter gårdagens skjutning i Lindängen här i Malmö så får du nog redan nu förbereda dig inför din nionde begravning bara fyra dagar efter dödskjutningen av tre mångkulturella tillgångar i centrala Malmö.

Eftersom det säkerligen kommer nya mångkulturella skjutningar inom en snar framtid så skall du nog inte lägga undan begravningskläderna för långt in i garderoben.

Vad det gäller att uppvisa någon slags sorg efter dessa mångkulturella drägg så är du nog förutom dom närmaste anhöriga ganska ensam om detta i Malmö.

Dom flesta Malmöbor ser nog dessa skjutningar som en positiv självsanering så länge inte någon oskyldig som råkar befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt drabbas.

Eftersom du inte skriver ett enda ord om t ex dom risker som uppstår vid dessa dräggs uppgörelser med skjutvapen på öppen gata vad det gäller eventuellt oskyldiga offer utan bara skriver en massa dravel och annat om hur synd det är om dom ihjälskjutna och att detta beteende skulle vara ett resultat av en förtvivlan när dom får nej på sina ansökningar för att de inte har utbildning eller erfarenhet så undrar jag på fullt allvar om inte alla kommunala och statliga bidrag till Fryshuset borde dras in. Särskilt om fler anställda där har liknande uppfattningar som du.

Varför har dom då inte skött sin skolgång och skaffat sig utbildning då? Dom här skjutgalna dräggen har haft samma chans som alla andra till skolgång och utbildning men istället så har dom gått genvägen till att kunna skaffa sig dyra bilar, Rolexklockor och andra statusprylar genom grov kriminalitet.

Man kan ju också undra vad det är för föräldrar som påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse i sina hemländer och som uppfostrar sina barn på ett sätt så att dom inte ens drar sig för att besinningslöst avlossa ett maskingevär på en av Malmös mest frekventerade gator under en tidig kväll?

Har du Sigrun Sigurdsson aldrig ställt dig frågan varför det så gott som alltid utan undantag är individer med utländsk härkomst som är inblandade i dessa dödskjutningar i vår stad?

Har du aldrig funderat på om orsaken till detta kan vara att dom är komna från länder och kulturer där man löser alla problem och konflikter med våld?

Dessa drägg borde tillsammans med sina familjer förpassas tillbaka till dom länder och våldskulturer därifrån dom en gång kom. Beter man sig så här i det landet som har tagit emot dom och tillika gett dom alla möjligheter till ett liv i fred och frihet med tillgång till allt det som landets urbefolkning i generationer byggt upp så har man inget här att göra.

Dräggen tillsammans med sina familjer och sin livsstil har inget i ett civiliserat västeuropeiskt land att göra.

Till sist så undrar jag om en person som kan skriva en insändare i stil med det du skrivit är vid sina sinnens fulla bruk?

Jag undrar om du med den inställning angående kriminella ungdomar verkligen skall jobba med sådana? Jag kan bara se att din ”gullegull” inställning gentemot dessa bara för med sig att ännu fler hamnar i den kriminella sfären.

Hårdare tag är vad som behövs och definitivt skall sådana här individer inte gå löst på Malmös gator. Det är bara en tidsfråga innan någon oskyldig får sätta livet till.

Men antagligen så kommer du väl inte att bevista den begravningen, eller hur?

Till sist så vill jag tacka sydsvenskan för publiceringen av din insändare som med all önskvärd tydlighet visar vilka verklighetsfrånvarande personer det är som ”jobbar” med grovt kriminella ungdomar och vad det tydligen kan resultera i.

Sandor Herold, invandrare i Malmö av den tamare sorten som varken är ägare eller användare av maskingevär och som inte heller uppfostrat sina barn att använda dylika mordvapen.

9 reaktioner på “Bortgång av ännu en tillgång och den åttonde begravningen

 1. Med respekt för artikelförfattarinnsn/ men ”arbeta mera förebyggande” har man gjort sen -70/-80-talet, dvs då det började rasa utför med invandringen i Sverige. Nolltolerans mot brott däremot har prövats framgångsrikt i New York.

 2. Kände ej till att det förfärliga Fryshuset håller sig med en professionell gråterska, vilken på förekommen anledning ställer sin oxytocinberusning till förfogande – till fromma för den importerade våldskriminaliteten men till det vita skuldbelagda patriarkatets nackdel och förtret.

  Behåll för all del sorgfloret på mameluckerna, stolts Sigrun Snyfterska, ty tack vare sådana asylammande aktriser som Du kan Malmöborna känna sig förvissade om att dödsskjutningarna kommer att öka i antal och intensitet, samt att de entusiasmerade predatorernas revir fortlöpande utvidgas.
  Andreas.

 3. Ja begråt du din ungdomliga enfald som tillät dig att tycka att ”multikulti” är framtiden.Det enda du hade behövt att göra var att se på USA och deras etniska Ghetton. som ”lil Italy, Harlem,. Chinatown.Glöm ej sedan att Alla vita är rasister då vita gifter sig med vita!! Betänk då Icke rasismen i att asiater föredrar asiater ,Indier föredrar indier, Negrer föredrar negrer när det gäller att bilda familj med en likvärdig ”värdighet. Dina drömmar om en Che Gevariansk utopi förblev just en dröm! En dröm som för de flesta är en mardröm, då den homogena massan betraktas som en endemisk avart som skall utrotas med alla tillåtna och otillåtnamedel.Så behåll du offerkoftan på. Beklaga för världen att du är vit.Och att dina förfäders kamp i sin tillvaro gav dig din möjlighet till det liv du lever idag.Du borde skämmas för din otacksamhet mot dom som gjort detta möjligt för dig.

 4. Relevant och pedagogiskt skrivet, jag vet inte vad man mer behöver undra?
  Jag vet inte vem Sigrun Sigurdsson, från Fryshuset egentligen är. Om hälften av svenskarna, skulle vara kriminella eller tvingas bli underkastade kriminella grupperingar och resten jobbar med sociala problem är det ingen kvar, som producerar pengar eller resurser till välfärd och annat nödvändigt. Svensk kultur har varit bra på bra socialt skydd i alla tider förut. Den börjar mattas av när kriminella tar över. När överskrids den kritiska massan? Är vi på väg in i en mörkare verklighet?

  1. Vet inte heller vem damen är, men av utseendet och resonemanget att döma så har jag inga positiva tankar om hen…

 5. Sandor den tame, med briljanta retoriska klor! Glad Midsommar på er alla här, läsare och skribenter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: