SN är tysta om bidragsbedrägeri


MEDIA. Ibland blir man helt mållös över den Eskilstunastyrda tidningen Södermanlands Nyheters journalistik och rubriksättning. Här har en invandrarkvinna uppenbart gjort sig skyldig till bedrägeri och bidragsfusk vilket SN nogsamt undviker att beröra och försöker istället framställa saken som att det är synd om kvinnan!

Det vore bättre om SN granskade hur det kommer sig att personer kan invandra till Sverige, söka och erhålla stora belopp i bidrag för att sedan flytta tillbaka till hemlandet och leva gott på den svenska dumheten…

…och hur vanligt detta förfarande är.

-Pettersson undrar dessutom varför SN med flera år ut och år in försvarar detta förfarande med våra gemensamma medel.

Enligt SVT uppger kvinnans make att hans fru inte kan betala tillbaka pengarna eftersom hon inte har något inkomst. Men det tar Försäkringskassan inte någon hänsyn till med motiveringen att kvinnan själv orsakat de felaktiga utbetalningarna genom att inte informera om sina förändrade boendeförhållanden.

 


16 responses to “SN är tysta om bidragsbedrägeri

 • Kenth Andersson

  Sanningen är jämte SD och nya partiet AFS Sveriges värsta fiende, får aldrig komma fram !

  Gilla

 • ruben

  Kronofogden brukar vara populärt att använda mot svenskar. De kan göra lämpliga kapitalbeslag att sälja ut på auktioner. Men bedrägeri mot myndigheter brukar väl vara straffbart? Jag vet faktiskt inte vad myndigheterna har för sig, med sin särbehandling av utländska bidragstagare. Det är förmodligen krångligare och svårare än att avslöja svenskar med fel. Har hört fall om våldshot mot tjänstemännen och deras familjer, som kan spela in. Myndigheternas arbetssätt har byggts upp enligt svensk tradition av öppenhet och respekt för varandras jobb. Men det passar sällan eller aldrig för MENA-ländernas kulturer, där våldskapitalet från dem eller klanen bestämmer ordningen. Nationerna skall förstås själva bestämma om ev. invandring eller inte. De vet själva vad deras samhällen tål och behöver för att klara sig skadefria. Det är inget EU eller FN skall lägga sig i.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Valboskap för sossarna och mp, dom kommer tillbaka vart fjärde år och röstar. Och det är bara en av dom som hittat, lite större undersökningar om detta fusk skulle inte skada statskassan alls
  Sedan är det väl upp till kvinnans make också att betala in, för han är väl gift och har gemensamma barn med denne

  Gilla

 • Tony

  Jo det är just genom sådana korkade Tidningar som håller käften när det är fel personer som fuskar och bedrar med allmänhetens pengar, istället jagar man dem som påtalar den importerade kriminaliteten.

  Att dom är korkade som tiger om utländsk brottslighet visar ju också resultatet, dessa verksamheter är i ständigt ökande, men tystnaden från Media om utländsk brottslighet i landet är kompakt. Fast fler och fler har fått upp ögonen för Svensk Fejkmedia.

  Gilla

 • compulsoryunion

  I Kista centrum food court kan du se dina pengar bränns upp när fett stora familjer med slöjor och burkor och Akilov människor äter dyrt liksom om det vore Valhall för köns diskriminerare.

  Gilla

 • Dinkentink

  Vad gör en egyptisk familj i Sverige??? har de flytt ifrån krig?? Det här visar på att Sverige släpper in precis allt och alla för att festa på svenskars skattepengar+miljardlånen Magdalena tagit i ditt namn.
  At tlutra Svenne Kålrot är en sport hos dessa migranter och låtsasflyktingar.
  Många åker hem halvårsvis/årsvis hemma och bygger hus för bidragspengarna de får ifrån Sverige.Har själv sett sk flykting-familjer med stora nya dyra bilar. Ingen vild gissning att minst 50% av dem är skrivna i flera kommuner under olika alias/id för att på så sätt lyfta dubbla-tredubbla bidrag……………….inga kontroller görs alls på detta 🙂

  Gilla

  • Dinkentink

   kor: ……”att lura Svenne”………….

   Gilla

  • Bosse S

   Sossarna behöver ständigt nya väljare, för att uppväga de som vaknat och bytt parti. Utan invandring hade socialdemokraterna varit ett femprocentsparti. Ingen vettig människa som behärskar svenska språket och förstår vad som framförs i det partiet kommer att rösta på dem.

   Gilla

 • gamgubben

  Regel ett borde vara, är du inte medborgare i vårt land inga bidrag. Regel två, invandrare, medborgare men inte arbetat och betalat skatt, inga bidrag. Regel tre, någon av föregående som begår allvarligt brott, med straffpåföljd 12 månader eller mer förlorat medborgarskap och utvisning.

  Gilla

 • Hanna

  Slopat barnbidrag efter tre barn och inga pengar med mindre än att du infinner dig personligen varje månad! Vill inte att min skatt ska gå till fuskare som flyttat hem.

  Gilla

 • Jörgen

  Svenska pensionärer har inte råd med flygresor men dom har jobbat ihop sina pensioner,
  det har knappast denna bidragsparasit.

  Gilla

 • Realist

  Bara att driva in skulden för FK !
  Så gör dom med alla ”svenskar” !!!!!

  Gilla

 • Nosferatu

  Är detta samma lokaltidning ni tar upp i tidigare inlägg? Den där krönikören skryter över tidningens ärliga journalistik.

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  INGEN, då blir du rasist.

  Gilla

 • Tanten_2

  Kan man åka från Sverige i 6 månader sen vara här i en månad och sen få alla bidrag? Vem kontrollerar

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: