Valencias kvinnor väntar

När det nu står klart att den spanska staden Valencia tar emot de migranter som Italien vägrade släppa in, är glädjen i staden stor.

I hamnen samlades igår ett hundratals människor för att välkomna både araber och afrikaner.

Precis som i Sverige var det medelålders kvinnor som med leenden och glada tillrop stod för välkomnandet. Jag ska inte raljera, men vi vet vad medelålders svenska kvinnor ägnat sig åt på asylboenden i Sverige…

Antingen är de ute efter samma sak, ovetandes eller bara så naiva som medelålders kvinnor kan vara. Jag tror inte de vet vad som väntar om kranen vrids om på allvar. Se de här siffrorna från 2015 och ni som kan era nyheter vet att det inte blivit bättre (klicka för större bild).

Ni ser att Spanien och inte minst det spanska folket gått mist om alla problem den stora asylinvandringen till Sverige medfört. Om några år kanske de medelålders damerna satt skratten i halsen. Ni kanske också märker att SVT ger sig in i leken med samma snyftreportage som under asylkaoset 2015. Inga frågor om vilka migranterna är, inga funderingar över om extremister och kriminella gömmer sig bland dem, men vi får veta att flera av dem kommer från Kamerun och därmed saknar asylskäl i vilket europeiskt land de än landstiger i.

SVT

11 thoughts on “Valencias kvinnor väntar

 1. Det framkallar en rysning av äckel och obehag att betrakta denna skammens och verklighetsförvridningens välkomstkommitté, där ren okunskap lierad med oxytocinöverskott och klimakteriekättja bildar fond.

  De importerade predatorerna månde skratta sig halvt fördärvade åt det varma mottagande dessa årbräckta migrantammor består, i otålig bidan på att deras kärkomna skeppsgossar skall debarkera fartyget, ta dem vid handen och vandra bort mot solnedgången och den nystoppade madrassen.
  Sicken fägnad för fallna fruntimmer – må inkontinensskydden icke svika!

  Makthavarna utgörs allt av ett satans farnöte av ränksmidare.
  Andreas.

 2. Grattis duktiga och politiskt korrekta Spanien, hoppas ni kan ta och tar väl hand om dessa pensionsräddare !
  Nästa båt får kanske svenska kvinnor och andra påhejare glädjas åt att ta emot med öppen famn.

 3. Bedrövligt, jag såg dem på nyheterna.
  Undrar var deras äkta makar håller hus?
  Men de är ju dessa kåta häxors manliga motsvarigheter så man förstår ju vad de är för några.

  • Det kliar mellan de stora tårna på dessa kåta häxor – vad annat ? De bryr sig inte om potentiella veneriska sjukdomar som de tvåbenta parasiterna bär med sig just för att sprida runt och decimera befolkningen.

 4. Om det var ett misstag eller ej är svårt att säga.
  I SVTs reportage i slutet säger den intervjuade kameruranen att han förstår Italiens agerande för om man öppnade gränserna för fullt så skulle det bli en full invasion.

  • Jag hoppas innerligt att dom vaknar INNAN det gått för långt.
   Vi har nog av bastarder i Europa och inte minst i det sönderavlade Sverige!

Kommentera