Stäng

Hur en feminist tänker

Hur tänker en feminist som politiskt står långt ut på vänsterkanten?

Frågan är om de ens tänker eller om någon tänker åt dem. Jag har tidigare berättat om en arbetskamrat som kallar sig feminist, röstar på FI och som brukar roa oss andra med märkliga uttalanden.

Jodå, det är samma kvinna som var och varannan dag propagerar för miljön, men som varje år sätter sig på ett flygplan och gör långa flygturer till länder hon finner intressanta, senast Peru. Det är samma kvinna som blir rosa i ansiktet av ilska över mäns våld mot kvinnor och alla våldtäkter vi läser om, men som blir pionröd i samma ansikte när någon nämner det faktum att utomeuropeiska invandrare är kraftigt överrepresenterade i dessa vidriga brott. Det är samma kvinna som anser att vita män står för allt ont, men som samtidigt sitter inne hos chef och fackordförande och gråter för att hon blivit illa behandlad av utomeuropeiskt födda män.

Ni känner kanske igen er lokala feminist?

Igår fick jag ett närmast fläckfritt bevis på hur denna vänsterfeminist tänker och vad hon bygger sin verklighet på.

All information utgår från vänstertabloiden ETC. Det har jag länge misstänkt och nu fått bekräftat, vilket innebär att feministens hela verklighet bygger på det som skrivs i denna agendatidning. I sociala medier skrev hon igår en text som bygger på en artikel i ETC (i vilken man spaltat upp 100 saker som regeringen gjort bra). Bl.a. skriver hon följande (klicka för större bild).

Ser ni det lustiga i dessa ord? Feministen menar att svensk media inte är sanningsenlig i sin rapportering och framför allt inte när det gäller migration. Så är det, men i svensk media gäller det att mörka sådant som svenska folket inte bör veta och knappast på det vis som feministen menar. Dessutom skriver hon att 90% av den svenska pressen ägs av näringslivets toppar. Vid en snabb googling kom jag fram till att feministens egen favorit, ETC, skrev en artikel 2015 där man nämner att fyra stora aktörer äger 70% av svensk press. Huruvida Bonnier, Schibstedt och Mittmedia ägs och styrs av näringslivets toppar låter jag vara osagt, men eftersom svensk media förföljt Sverigedemokraterna i åtta år är det knappast till deras förmån man styr nyhetsflödet. Misstänker också att sossetidningar som Aftonbladet och Dala-Demokraten har en del att säga om detta.

Jag skickade självklart en följdfråga på detta och fick svaret (klicka för större bild)

Efter ett svar på detta kommer det verkligt roliga och förklarar mer än vad feministen i fråga själv inser. Jag tar ingen skärmdump på detta eftersom personens namn då skulle förekomma, men så här skriver kvinnan.

”Ska läsa artikeln (denna i ETC) men jag har hört detta (siffran 90% som äger svensk press, min anm.) av någon annan…//…Själv orkar jag inte se debatter och samhällsprogram”

Ser ni innebörden i detta? Denna vänsterorienterade feminist tar aldrig del av politiska debatter eller ser samhällsprogram i TV. Hon bygger hela sin verklighet på det som skrivs i ETC, som är en agendatidning långt ut på vänsterkanten. Dessutom skriver hon att det här med källkritik är viktigt, samtidigt som hon publicerar uppgifter hon hört andra säga utan att själv kontrollera källans uppgifter. Ridå ned…

Nu vet ni lite mer om hur en feminist tänker och var deras bild av verkligheten hämtas.

Wikipedia kan du läsa om ETC och vad vi pratar om. Undrar förresten om inte medarbetarna på den tidningen utgår från en agenda där man vill att läsarna ska rösta på ett visst sätt?

 

 

 

11 reaktioner på “Hur en feminist tänker

 1. Med viss risk för att bli betraktad som en obotlig gammal manschauvinist, vilket jag i vissa avseenden också är, erinras man onekligen om den klassiska maxim som hävdar att det aldrig varit möjligt att begripa sig på fruntimmer, trots att det blivit högsta mode att inbilla sig detta.

  Det står ställt i öppen dager att det radikalfeministiska psyket ter sig än mer komplicerat, då den kognitiva kabeldragningen utförts av en icke auktoriserad montör, vilken kopplat vänstra hemisfärens förbindelser med hjärnbalken så endast de oxytocinalstrande signalerna går fram.

  Vi skall också minnas att det inte existerar någon logik i det helvete detta notoriska fruntimmerskotteri etablerat, där de skrider fram i ett hypnogogiskt tillstånd mellan dröm och verklighet i mytomanins tidevarv.
  Andreas 🙂

 2. Vad är och betyder modeordet feminsm, hur är en person som inte är feminist ?

 3. Det är nog en förklaring som håller långt men det går säkert att klämma in vänsterextrema män också i den iakttagelsen.

  1. ETC, en skock rabiata får och lojala mentala tjänstehjon som så många andra i vårt tragiska land.

 4. Den som kommer på hur en feminist tänker, den får nog dom flesta av Nobelpriserna. Det blir en grand slam av Nobelpris

 5. Utan vita män hade världen varit på afrikas nivå i bästa fall.
  Utan vita vänster kvinnor hade mycket elände mellan könen sluppits.
  Denna grupp bör deporteras till afrika.

 6. Vi känner mycket väl igen detta beteende, från många så kallade ”solidariska och feministiska kvinnor”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: