Stäng

Annie Lööf (C) riktar skarp kritik mot Björn Söder ”Som medborgare i Sverige är man svensk”

VALET 2018. Centerledaren Annie Lööf, C, riktar skarp kritik mot riksdagens andra vice talman Björn Söder, SD. Söder anser att exempelvis judar och samer inte är svenskar – och en hätsk debatt har brutit ut. ”Som medborgare i Sverige är man svensk”, svarar C-ledaren.

Debatten började den 14 december 2014 när Björn Söder lät sig intervjuas i Dagens Nyheter och sade detta…  

Det har fått Centerpartiets ledare Annie Lööf att gå ingång, 3,5 år efteråt, nu kritiserar damen Sverigedemokraterna och Björn Söder i alla sina kanaler: Twitter, Facebook och Instagram.

Lööf skriver: ”Problemet med Sverigedemokraterna är inte bara deras historia, utan deras uppdelning av människor sker även nu idag. I deras högsta ledning.”

Läs mer på Expressen…

-Pettersson anser att Annie Lööf är ute och cyklar. Ett svenskt medborgarskap garanterar att man har alla medborgerliga rättigheter och skyldigheter men det garanterar absolut inte att man är svensk. Däremot tycker jag de flesta samer och judar är svenskar.

Vi har en forskare Mattias Åhrén som säger samer är inte svenskar. 

Annie Lööf och andra kan läsa denna intervju med Viveca Jilkner

När det gäller historia och det förflutna ska Annie Lööf ta det lite lugnt. Bondeförbundet, som centerpartiet tidigare kallades hade rasismen inskrivet i sitt partiprogram.”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.” Läs HÄR, del 2.

Människor som kommer hit pratar svenska…

17 reaktioner på “Annie Lööf (C) riktar skarp kritik mot Björn Söder ”Som medborgare i Sverige är man svensk”

 1. Förstår inte tjafset om att inte vilja bli Svensk? Varför i hela friden reser man till länder där man vill leva som i det land man kommer ifrån??
  Det är ju givetvis damens ifråga egen uppfattning ifall hon vill känna sig som något annat än Svensk, Men Boende o levande i Sverige ska ta mig fan alla leva efter samma lagar, DOM SVENSKA, det ska inte ens ifrågasättas, dom som inte accepterar detta kan dra till något annat land.

 2. Jag ha nu bod 41 år i Sverige, ha Svensk Pass, gör detta mig till Svensk?
  Nej det gör det inte, jag är Tysk med Svensk medborgarskap.
  Flytten till Sverige var för mig inte märkvärdigare än om en Skåning flyttar till Luleå. Han kommer alltid att betraktas som Skåning, likadant som jag alltid kommer att betraktas som Tysk. Hur säger man i Sverige ”Ränderna gå aldrig ur” 🙂

  1. Ps. Jag känner mig integrerad i det Svenska samhälle, integration bero på en själv. Vist finns det saker i Sverige som ”Gå mot min Tyska natur” 😉 men jag ha valt att bosätter mig här frivillig så det är bara att hålla käften och gilla läget. Eller flytta någon annanstans.

  2. Jag är inte häller svensk,efter 45 år i Sverige. Kan inte riktigt språket heller. När man är född till en finne ,man kan inte vara något annat…kan o kan , vanför ska jag låssas vara annat vad man är.

 3. Översta kackelhöna på den centerpartistiska dyngstacken tar sig för att klandra och kverulera, sin skandalösa meritlista till trots och med det asylammande och afghankopulerande illdådet i var hederligt sinnad medborgares vreda åminnelse, och har därmed bevisat att hon är en av nationens främsta fiender.

  Vi har sett och hört mer än nog av denna krävstinna kättare och konspirationskokott, vars förtroendekapital fullständigt förbrukats genom den folkförnedrande och förkastliga förvaltningsetik hon genomgående tillämpat och därför enligt förnuftets och anständighetens alla lagar snarast borde förpassas från den politiska arenan.
  Andreas.

 4. Tänk om C kunde få respassi valet 2018, vilken fröjd det vore !
  Tyvärr blir nog detta mångkulturella skoparti kvar.

 5. Sagan om Rödluvan i omvänd ordning:
  Mormor frågade Rödluvan; ”varför har du så stor käft” ? Rödluvan svarade;
  ”bara för att jag skall kunna prata så mycket skit”

 6. Att hennes fattningsförmåga är svag har hon visat upp vid många
  tillfällen. Denna uppblåsta tjej tror sig vara betydligt större än hon i verkligheten är.
  Björn SÖDER BER INTE SINA KRITIKER ATT KRYPA UNDER DEN STEN DOM KOMMIT FRÅN, MEN DET GÖR DENNA KORKADE TJEJ
  TiLL SINA KRITIKER?

  1. Hos åsiktsmannekängen har tydligen klockan hakat upp sig för tre och ett halvt år sedan.

   1. Det gäller ju att hålla ögonen ifrån att hon gett uppehåll till 9000 ljugande män som kommer att försörja sig på bidrag,
    flera genom hela livet.

 7. Där har nog den där rödhåriga skatan helt fel. Bara för att man är svensk medborgare är man inte svensk, jag brukar säga att jag är licenssvensk. Och så borde det vara också, missbrukar man sitt innehav av licensen så blir man av med den.
  Som det är nu är man statslös. I Finland är man ”hurri”, i Sverige är man finne. Så jag brukar ha min nationaldag på skärtorsdagen 😉

  1. Jag vill påstå att du är svensk – finlandssvensk – svensk i eller ursprungligen från Finland eftersom finnar kallar dig ”hurri”. Ett uttryck med ursprung i finskbygderna runt Österbotten.

   Nation är ett kollektiv av människor med samma ursprung, språk och kultur. Det finns inga geografiska gränser även om nationerna brukar vara samlade på ett eller flera ställen.

   1. Nja.. Svensk är det nog inte riktigt när det är landskamp, då kommer det finska blodet tillbaka och man håller på dom eviga silvermedaljörerna 😉

 8. Prova flytta till det rasistiska landet israel och kalla dig jude om du nu lyckas med det omöjliga att få israeliskt medborgarskap.
  Det är bara i det förvirrade kärringlandet sverige vem som helst kan kalla sig svensk.
  Du kan som svensk aldrig bli kines men svensk kan den svartaste neger bli av att åka tunnelbana.
  Sverige är inget riktigt land längre, sverihe är ett feminint experiment för internationella globalister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: