Stäng

Varför körs ”flyktingarna” till Europa och inte till Tunisien

INVANDRING. Hur kommer det sig att Läkare utan gränser plockar upp folk nästan på stranden i Libyen? Och varför åka ända till Italien när de kan släppa dem i Tunisien och slippa skapa incitament för smugglare?

Det undrar Hanif Bali som pratar om mycket mer tillsammans med Per Lindgren. Lyssna HÄR.

Nåväl, Pettersson tycker att hänsynslösa Smugglare utan gränser ska transportera de människor de anser sig hjälpa först till Tunisien och sedan vidare till Saudiarabien eller de andra rika Gulfstaterna som inte tar emot några flyktingar.

20 reaktioner på “Varför körs ”flyktingarna” till Europa och inte till Tunisien

 1. Antyder ingenting, konstaterar bara hur verkligheten ser ut idag i Folkhemmet och övriga Västeuropa !
  Vem/vilka som vill, ska, kommer att, vågar och kan förhindrande en avkristning av Europa är väl skrivet i stjärnorna, kanske det blir SD som räddar Sverige som många tror och hoppas på?
  Efter valet i September och framåt så vet vi förmodligen mer.

  1. Jag förstår.
   Men när det gäller Sverige, om än jag aldrig kommer att acceptera det, så känner jag inget hopp.
   Det har gått för långt med Sverige vid det här laget tyvärr.

 2. Förr sa man att alla vägar bär till Rom, inte 2018 då bär alla vägar till paradiset Sverige !

 3. Det handlar om att utplåna Europa och dess nationer, vi blir utbytta helt enkelt och det är deras målsättning.

  1. Allt har sin tid, kristendomen har haft sin och nu tar med god hjälp från visst håll en annan religion över Europa inklusive de Nordiska länderna !

   1. Så du antyder att detta är en förändring som är naturlig och som ska accepteras av oss, är det vad du säger?

 4. FRAKTER HAN MIGRANTER FOR Å DESTABILISERE EUROPA?
  «Uønskede NGOere» finansierer IS-tilknyttede flyktningebåter mot EU.
  Av F. William Engdahl
  Undersøkelser av italienske myndigheter og andre har funnet at NGOere, finansiert av blant annet George Soros, aktivt betaler for private skip som smugler titusener ulovlige nordafrikanske flyktninger inn i EU via Sør-Italia. Denne mennesketrafikken blir rapportert å ha tilknytning til IS sitt smugler-nettverk. Hvis dette blir bekreftet, kan det potensielt føre til at NGOere kan bli tiltalt for forbrytelser.

  https://www.derimot.no/george-soros-frakter-han-migranter-for-a-destabilisere-europa/

  1. Har 0 förtroende för EU och dess företrädare så det skulle inte förvåna mig egentligen om hon blev förhindrad på detta sätt.

 5. Hans Rosling som var med och grundade Läkare utan gränser i Sverige ansåg det vara effektivast att hjälpa människor på plats, så även hans kollega Johan von Schreeb i något sommarprogram (tror det var han).
  Det de sysslar med idag är kriminella aktiviteter.
  Varför ägnar sig läkare utan gränser åt att smuggla fullt friska människor in i Europa? Varför befinner de sig inte istället där de verkligen behövs? Varför deltar Läkare utan gränser numera på Bilderbergmöten?
  Svaret heter förmodligen George Soros (och hans arbetsgivare på Wall Street). De har ju redan tagit över all media, Sveriges regering och själva EU, så varför inte också Läkare utan gränser?

 6. Borde det inte finnas nån lämplig ö i medelhavet där man kan upprätta ett uppsamlingsläger i väntan på frakt tillbaka till Afrika ?

 7. Jag skrev på läkare utan gränsers facebook sida. Ni samlar in pengar i Sverige utan att tala om att ni finansierar denna trafik över Medelhavet. För detta blev jag avstängd och anklagad för att hata och hota.

 8. Den organisationen som jag i ett svagt ögonblick skrivit under på att stödja, tack och lov så besinnade jag mig och ringde till de i Stockholm.
  Frågade hur de arbetar med barnbegränsning och familjeplanering…….svaret var för mig chockerande, ”vi arbetar inte så, vi räddar liv”.
  Då förstod jag ……de ville fortsatt ha klienter och donationer !

 9. För att många av dem få sin privata hjälpande änglar få betald av smugglarna. Konstig också att de dyker upp alltid läglig.

 10. EU och Europas regeringar tilläter detta (och hjälper t.o.m. själva, DE-Bundeswehr, Sverige – Gula båtarna) nu sedan åratal.
  Uppenbart är deras mål att ge Europa nådastöten, utradera de egna kulturerna och folken.

  1. Så gör Australien sedan ett par år tillbaka.
   Det fungerar, inga båtar mer, inga drunknade, för alla vet det är lönlöst att försöka.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: