Stäng

Det går fantastiskt bra för Sverige!

INSÄNDARE. Ett mantra vi ständigt matas med, det går så bra för Sverige, vi har det så bra, Sveriges ekonomi är stark som stål och vid en ovanligt god vigör och tillväxt! Och den enögda och klonade media basunerar hämningslöst ut denna genomfalska information. Halleluja, vi ska alla frälsas och tvingas att tro på dom statliga flosklerna, fantasierna och lögnerna!

Men, allt kan naturligtvis också ses på olika sätt, mycket beror på betraktaren själv och densammes kapacitet att se, tolka och inte minst förstå verkligheten.

Anser man att ”det går bra för Sverige” när nästan 25% av landets kommuner är konkursmässiga, ja då har dom lyckats, då går det naturligtvis bra, då har hjärntvätten varit lyckad.

Eller när statens skuld har ökat från nära noll för 10 år sedan till i dag 1235 MILJARDER, då påstår dom fortfarande att ”det går bra för Sverige” http://www.statsskuld.com/

Gunnar Sträng, en vanlig arbetare och 6 års skolgång myntade det tänkvärda begreppet ”man ska inte spendera mer än man har”

Kloka ord från en så ”obildad” man. Men han höll vad han lovade och Sverige hade så vitt jag känner till inga lån eller utlandsskulder på den tiden. DÅ gick det bra för Sverige!

I dag är sjukvården i kris, sjukhus läggs ner, läkare och sjuksköterskor avskedas därför att det ”går så bra för Sverige”

Våldtäkter, misshandel, rån, mord, bedrägerier, vandalism, bränder mm. har också fått ett fantaastiskt uppsving i vårt land, det går som tåget..nåja!

Massinvandringen av ockupanter till Sverige går för högtryck, ju fler lågintelligenta och brottsbenägna desto bättre resonerar dom! Nu beviljas PUT flockvis på 9000 i taget utan att ens blinka!

Landet har som sin specialitet att hitta det värsta av det allra värsta! Intelligenta, skötsamma, arbetsamma och välutbildade människor är bannlysta i bananlandet Sverige! Här har Ni inget att göra, vi samlar bara på slödder, mördare terrorister och annat avskum! Och här har Sverige lyckats över förväntan ännu en gång, det går som på räls (med invandrare med päls)

Grannländerna tittar förfärat på, skakar på huvudet och stänger i ren avund gränsen mot Sverige, för det går ju så bra…

Dom vill naturligtvis inte smittas av dessa utländska asätande bakterier!

I fjol dog 15000 gamla svenskar av svält eller svältrelaterade sjukdomar och 75000 ligger på gränsen till svältdöden! Lysande resultat, målet för nästa år är att också dessa 75000 skall dö av svält och sedan finns ytterligare 245000 som nu ligger någon millimeter över fattigdomsgränsen att ta till nästkommande år.

Det råder högkonjunktur i den helsvenska svältdöden!

Alla är dom potentiella kunder till den moderna nysvenska ättestupan av sjukdom svält och ond bråd död!

Här har arabregimen i Rosenbad lyckats ännu en gång, det är ju därför det går så fantastiskt bra för Sverige -tycker dom!

Avvecklingen av svensk kultur, sedvanor och traditioner går också bra, över förväntan skulle man kunna säga, snart finns bara lite små smulor kvar av det forna Sverige! T.o.m. Sveriges nationaldag lyckades dom förinta till 100%

Nu firas och hyllas -bara i år- 45000 nya utländska inkräktare, med svensk medborgarskap, svenskt pass och hyllningstal av sinnesslöa vänster politiker, till ackompanjemang av djungeltrummor, gnäll och brööl från mycket främmande och skrämmande länder och individer som hoppar jämfota! Sveriges nationaldag är ett minne blott!

Det går så bra för Sverige! Fy fan!

Som jag sa i början, allt beror på betraktaren själv om det går bra eller dåligt!

Personligen så anser jag att det inte alls går bra för Sverige utan precis tvärt om, det är kaos och en kaos som leder Sverige käpprätt åt helvete, men jag är ju bara en vanlig enkel svensk som ska hålla käften, buga och tacka överheten för att jag får en halv kopp kaffe, en halv torr bulle att knapra på och att jag tillåts leva ännu en dag. Snart kommer bödlarna och dom är många..

Men…man skall ändå aldrig ge opp hoppet, vi har ett val i september och då kan vi välja om vi vill följa med dom 7 landsförrädarna ner i avgrunden eller om vi ska rädda Sverige!

Janne

24 reaktioner på “Det går fantastiskt bra för Sverige!

 1. Hej Mia.

  Det var naturligtvis inte alls meningen att folk i gemen skulle få vetskap om hur det verkligen ser ut i verklighetens Sverige.
  Det skulle i vanlig ordning mörkas!
  Och dom personer som läckte dessa uppgifter om svältdöden i vårt fantastiska, ångrar sig nog bittert, det är jag fullt övertygad om.
  -Blev dom av med jobbet eller kanske t.o.m. åtalade?

  1. Du skriver om detta som om svälten skulle bero på fattigdom och brist på mat. och så är det naturligtvis inte.
   Det beror på att en del äldre har svårt att äta av olika orsaker, att de tappat aptiten, att vissa mediciner påverkar dem så de äter mindre och andra orsaker.
   En del får därför näringsbrist men vill du se verklig svält får du åka till något land i Afrika.

   Det här problemet med de äldre var inget som skulle mörkas, tvärtom visades det i TV i ett program från ett äldreboende. Men läkaren som stod för informationen ångrar sig som sagt, eftersom den missförstods.

   1. Lena:
    Du har helt rätt….
    Min aptit blev bra mycket bättre utanför,den obefintliga gränsen.Är rädd att jag gått upp några kilo bara under de få dagar jag kunde njuta Berliner Luft,inkl. Bieren:

   2. Likväl händer det humanitära stormakten medan man lägger en massa slantar på era älsklingar och toyboys.

   3. Stenbock :
    Välkommen tillbaka, fast hur välkommen känner man sig i ”dårhuset Sverige”, du har haft en paus och det är gott så.
    Jag skall stå ut till slutet av augusti……..vi får se hur det går.
    Det är tyvärr för hett i mina trakter före september, men kanske ändå…………
    Min längtan är stor.

 2. ”I fjol dog 15000 gamla svenskar av svält eller svältrelaterade sjukdomar och 75000 ligger på gränsen till svältdöden”.

  Undrar just om Sverige är det enda västlandet där en massa människor svälter ihjäl och om detta är en ny företeelse.

  Den läkare som pratade om detta ångrar att han sa det, eftersom en del har lyckats missuppfatta det totalt, bland annat Jane.

 3. Tänker M krypa upp i arslet och försvinna?

  Reinfeldt, skogens flygande konung, talar om toaletter yoga och pingis. M vill naturligtvis ha färre röster eftersom de låter den ”trygghetsskapande ledaren” yttra sig i deras namn?

  Är folk korkade eller fega eller både och? Vad gör han ute i friheten?

 4. Han häver åt sig 4.000/mån i löneökning medan fattigpensionären får högst 100 kr/mån Detta är väl hans definition av solidaritet och rättvisa. Skulle dessa ynkliga ministrar ha det dom är värda i lön fick dom konkurrera med tiggarna utanför ICA.

 5. 1960 togs 2,6% av, eh, barnen bort. Men så 1964 kom ”The Pill”: Sex blev livets djupaste mening. Och abort-siffrorna gick rakt rakt uppåt: 1965 4,8%, 1970 12,7%, 1975 23,8%, och 1980 26,4%. Sedan har kring 25% av barnen aborterats. [Kramfors 2010 40%…]
  Numera (efter 2010 eller så) förtigs siffrorna. (Statistisk Årsbok har upphört.) Men jag har sett diagram över t.ex. mammornas åldersfördelning. Det är inga större förändringar där.
  https://www.socialstyrelsen.se/Lists/Artikelkatalog/Attachments/18031/2010-5-12.pdf
  — Tabell 1, (Sid 24), Aborter år 1955-2009
  Och så blev invandringen nödvändig…

 6. Företrädarna för regeringspartierna öser nu massor med beröm över sig själva redan i valrörelsens inledning, men kom ihåg alla väljare … Den 9:e september 2018 är det vi röstande medborgare som sätter …

  https://elev.skolinspektionen.se/globalassets/bilder/full-bredd/elevwebben/betyg.png

  … på vad regeringspartierna åstadkommit under de senaste fyra årens styre.

  T o m den vanligtvis kaxige utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) …

  https://1.bp.blogspot.com/-KAayFgoisS0/WZGi0QBDj9I/AAAAAAAACXU/ydaCGfAcDB4MhpxnLxfmyMwRLwD4OMvwQCLcBGAs/s1600/gustav%2Bfridolin%2Bsk%25C3%25A4ller%2But%2Bregeringen.png

  … får snällt finna sig i att bli betygsatt av det röstande svenska folket i höstens val.

 7. Ett land som är världens näst mest skuldsatta och har en valuta som har fallit mest av västvärldens valutor går det bra för det landet då?

  1. De flesta europeiska länder har högre statsskuld än Sverige och så har det varit ganska länge.

   1. Spelar ingen roll vad andra länder har, nu handlar om Sverige !

 8. Men vadå?
  Svenskar och Sverige skall inte finnas! Det har nog bestämts på något Bilderberg-möte en gång länge sedan. Och så hålls detta beslut i drift, med framgång 🙂

  Se och hör! SR, SVT, annat PK-medialt, snart finns inte några svenskar kvar..
  Arabiska ”dialekt” – brytning – snart är mer regel än undantag. Detta skall lyftas fram. Mångkultur, – utan någonsin utvärderat konsekvensanalys – skall lyftas fram och främjas.
  För det är bra!! Det är Svenskt att vara tolerant och tillmötesgående mot , ja, mot vad? mot allt som strömmar in och tar plats.
  Att ”ta plats” är så modernt och fint idag! Strunta i allt det som en gång har lockat hit dig, rykten om ett ordnat och civiliserat samhälle, men nu skall mångkulturen ”ta plats” och trycka ned allt som en gång har varit svenskt i detta land. Det som har lockat… Just hit.
  Tjena.

  1. Där jag bor så är det så att om man går ut och möter 100 personer så är 70 stycken invandrare.
   Går man ner till socialen ( vilket gud förbjude svensken att göra) och det sitter 25 st. där så är 25 st. invandrare.

   1. Ja Grune, detta är en mycket enkel men informativ och tydlig bild av Sverige, som borde få folk att vakna, reagera och agera!
    Men väldigt lite verkar ske, svensken är nog allt för hjärntvättad för att kunna tänka självständigt.

 9. MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har nyligen skickat ut den här viktiga informationen till Sveriges invånare …

  https://scontent-atl3-1.cdninstagram.com/vp/8bfec27a72ea34cb3628df8d58859407/5BAB3383/t51.2885-15/e35/33826482_210687909658513_1942773407749767168_n.jpg

  MSB och dess nytillträdde myndighetschef Dan Eliasson (S) borde samtidigt ha skickat ut även denna information till alla Sveriges invånare och varnat oss för de två största lögnarna som leder hela det övriga bedragargänget i Rosenbad, i Riksdagen mm …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/06/om-lc3b6fven-och-fridolin-kommer.jpg

 10. Allting är ju relativt, Sverige är tryggt, rikt och på alla sätt bra för de välbeställda som vurmar för helig mångfald exempelvis politiker och övriga inom det svenska välgödda etablissemanget som bor i kvarter helt befriade från mångkultur !

 11. MSM basunerade ut att Utrikesfödda är bakom jobbtillväxten.

  Svar: Självklart är det så eftersom Inrikesfödda inte ökar i antal och de har redan jobb!

  1. Den absolut största arbetslösheten hittar man hos Svenska ungdomar.
   Det är med fakta överensstämmande att 98% av alla jobb är vikta för invandrare och när det kommer nya analfabeter som skall ha jobb så får Svenskarna backa en bit till och släppa dom före sig.
   Och bostäder skall vi inte tala om.Svensken får bo hemma hos mamma och pappa tills dom fyllt 65 bara för att invandraren skall ha en bostad som de Svenska skattebetalarna betalar för först.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: