Stäng

Abdullah dömd till utvisning för tredje gången

BROTTSLIGHET. Abdullah, 37, har dömts till 13 år och 10 månaders fängelse för mord, olaga hot, sexuellt ofredande och brott mot lagen om förbud mot kniv samt utvisning efter knivmordet på en hemlös man vid en hundrastgård vid Möllevånstorget i Malmö förra sommaren. 

Redan i början av maj slog domstolen fast att mannen var skyldig, men fick vänta på en rättspsykiatrisk undersökning som slog fast att han inte led av någon allvarlig psykisk störning innan mannen kunde dömas till fängelse och utvisning.

Malmö Tingsrätt B 5466-17

-Pettersson tvivlar på att det är tredje gången gillt för denna arabiske pensionsräddare när det gäller utvisningen…

Barrak Abdullah levde som statslös i Kuwait innan han flyttade till Sverige men till Kuwait är han inte välkommen tillbaka. Abdullah är palestinier och eftersom Sverige erkänt Palestina som stat bör de tvingas ta emot sina medborgare alternativt bli av med sitt bistånd från Sverige.

Naturligt hade det bästa varit att aldrig släppa in Abdullah och hans likar i landet.

TIDIGARE 2018-05-24. Abdullah dömd för mord, tveksamt om det blir utvisning, trots två tidigare domar om utvisning

BROTTSLIGHET. Tingsrätten anser det bevisat att den utvisningsdömde 37-åringen knivmördade en hemlös Malmöbo på hundrastplatsen på Södra Skolgatan.

En kvinna som var väg ut med sin hundar hörde hur offret bad om hjälp, och att knivmannen då drog upp offret på fötter. Knivmannen ska sedan ha klappat den svårt skadade på axeln, flinat åt kvinnan med hundarna – och därefter lämnat platsen.

37-åringen kom till Sverige år 2010 och sökte asyl. Efter mindre än ett år i landet dömdes 37-åringen till tio års utvisning för en rad brott, bland annat ett våldtäktsförsök där offret kom undan genom att bita honom i tungan.

Förutom tre års fängelse förbjöds han att återvända hit före den 25 november 2021. Därmed fick han ett andra utvisningsbeslut, eftersom Migrationsverket tidigare avslagit hans asylansökan. Men utvisningen kan inte verkställas eftersom 37-åringen är statslös, och hans tidigare hemland Kuwait vägrar ta emot personer som saknar medborgarskap.

Efter sitt första utvisningsbeslut har 37-åringen hunnit dömas för 31 nya brott – som han begått mellan sina korta perioder i frihet mellan sina fängelsevistelser. Offren har i regel varit personer han inte känner som han överfallit på gator, busshållplatser och restauranger. Ofta har han varit knivbeväpnad.

Polisutredarna har plockat ut en journalanteckning från psykiatrin daterad den 26 februari 2016 där 37-åringen berättar att han dödat människor och även ätit dem…

Åklagare Fredrik Jönsson har återigen yrkat på att 37-åringen ska utvisas, denna gången på livstid – men det är ytterst tveksamt om beslutet kommer att kunna verkställas.

Abdullah kommer att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning för att utreda om påföljden ska bli fängelse eller vår.

Varken Sydsvenskan, Aftonbladet eller många andra som skriver om mordet nämner Abdullahs bakgrund.

-Pettersson undrar om även denna våldtäkt, mord och tidigare brits på utvisning beror på kvinnornas arbetsmiljö som statsministern brukar skylla på

Om viljan fanns skulle det gå att utvisa många fler, även till de länder som dumpar sina kriminella i väst.

 • inte släppa in i landet
 • utvisa till första EU-land enligt Dublinförordningen
 • diplomatiska motåtgärder
 • internationell domstol
 • hålla kriminella som vägrar att lämna landet inlåsta
 • utvisning till tredje land
 • Sverige har ingen som helst skyldighet att ta hand om jordens mänskliga avskräde så de kan våldta och mörda fler även om kvinnornas arbetssituation är dålig.

Malmö Tingsrätt B5466-17

TIDIGARE 2017-10-15. Abdullah dömd till utvisning två gånger – misstänks för nytt mord

INVANDRARVÅLD. En 36-årig man sitter häktad, misstänkt för mordet i hundrastgården i Malmö i maj. Redan för sex år sedan dömdes han till utvisning, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg så det blir ingen länk. Men eftersom han är statslös kan utvisningen inte verkställas.

Det var i slutet av maj som en 45-årig kvinna knivhöggs i en hundrastgård på Södra Skolgatan, alldeles i närheten av Möllevångstorget i Malmö. Flera personer blev vittnen till hur offret plötsligt stapplade ut från inhägnaden och bad om hjälp.

– Den knivstuckne anträffades svårt skadad bara några meter från gärningsplatsen och fördes i ambulans till sjukhus. Där förklarades hon strax efteråt avliden, sa polisens presstalesperson Nils Norling direkt efter mordet.

Den häktade Abdullah har tidigare avtjänat straff för våldsbrott – och är dessutom dömd till utvisning två gånger.

Mannen flyttade till Sverige från Kuwait 2010. Men han bedömdes inte ha skäl att stanna, utan utvisades men blev kvar i landet.

Sex dagar efter det beslutet våldtog Abdullah kvinna. Han dömdes till tre års fängelse och till att utvisas efter avtjänat straff. Han har dessutom begått fler våldsbrott – så sent som i juni i år satt han anhållen för en knivattack mot en ordningsvakt.

Men trots dubbla utvisningsbeslut kan mannen inte utvisas.

36-årige Abdullah är statslös och Kuwait, varifrån han kom, tar inte emot statslösa personer.

Enligt Sydsvenskan finns 190 personer i Sverige som likt 36-åringen är dömda till utvisning men som inte kan utvisas. Gränspolisen förhandlar med ländernas ambassader och i vissa fall tas de emot.

Under väntan är de på fri fot. Kriminalvården har krävt att den 36-årige araben ska behandlas för sitt missbruk och sitt våldsbeteende, men han vägrar.

En 42-årig man har tidigare suttit frihetsberövad för mordet i hundrastgården men släppts. Han är fortfarande misstänkt.

-Pettersson läser men förstår inte.

 • En 42-årig arab, Ahmed, har suttit frihetsberövad misstänkt för mord men har släppts! Men är fortfarande misstänkt!!!
 • Kuwait tar inte emot statslösa araber trots att de bott i landet, men Sverige gör!
 • Kriminalvården har krävt att den 36-årige Abdullah ska behandlas för sitt missbruk och sitt våldsbeteende, men han vägrar. Trots det får han gå lös.

16 reaktioner på “Abdullah dömd till utvisning för tredje gången

 1. Vad har vi för våga lagar som inte kan utvisa en person son kom hit stadslös då han kom från Kuwait där han också dömdes för en rad brott var ju inte medborgare av det landet heller alltså stadslös. Men våra lagar tillåter att han får vara fri och skada flera människor för att han vägrar behandling ?? Sätt honom under tvångsvård han är en mycket farlig person

 2. Kolla in dessa dysfunktionella typer som Sverige fylls med. De dummaste, mest asociala och minst utbildade på jorden. Sveriges egen befolkning är redan totalt fördummad efter vänsterhegemoni i nästan hundra år. Detta blir spiken i kistan.

  1. Jag bodde en gång i en ”gated community” vi hade till ett av husen ett gemensamt garage där det fanns plats för 20 bilar.

   Allt var frid och fröjd tills jag en dag hade en person som parkerade sin bil bredvid min och han såg allt utom trevlig ut.
   Priserna på bostäder i området var höga så ingen förväntade sig kriminella som grannar.
   Nu är det ju så att kriminella som honom är mer förmögna än vi övriga…………….han visade sig sedermera vara den närmsta stora stadens absolut största droghandlare. ( Handlade även med vapen och ammunition.)

   Med att köpa sig en bostad i ett respekterat område trodde han sig gå fri från uppmärksamhet………….den här gången fungerade inte den taktiken. ( Det var i Europa, dock inte i Sverige.)
   I huset bodde även en pensionerad detektiv från polisen, han var den som slog larm.

   1. hllviken :
    Jag skrev det för att sända ut en varning att ”gated communities” är ingen garanti, om nu någon trodde det .

  1. Socialdemokraternas SIGNALPOLITIK har skadat Sverige svårt! Att bli av med denna arab kräver en stark vilja och då måste vi få en ny ledning som tar sitt ansvar för den egna befolkningen i första hand!

 3. Trodde i min enfald man bara kunde bli utvisad 1 gång men det är väl som en hockeymatch, med utvisning på utvisning. Grattis PK, Ni har fått det precis som Ni vill ha!

 4. Det här borde vara ett problem för en överstatlig myndighet som FN. Varför kan inte detta förbund köpa upp ett territorium förslagsvis i Saharaöknen. Ta emot sådana personer som denne Abdullah samt andra som inte deras ursprungsländer vill ta emot. De kunde odla upp öknen, komma igång med infrastruktur och social organisation.

 5. Var, när och varför har en sådan individ ett berättigande?

  Alla människors lika värde!
  Vem vill jämföra sig med en sådan individ?

  Alla människors lika rättigheter!
  Vem tyckar att en sådan individ ska ha rättigheter?

  Han kan få dra nytta av sina rättigheter i en igensvetsad järnbur.
  Det finns nedlagda industrilokaler där hyran är låg.
  Resturanger kör bort matspill.

  — Eller ska vi räkna med att han kommer att ge vinst i framtiden?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: