USA.s FN ambassadör Nikki Haley suverän som vanligt


Hon påpekar att stenkastarna, pyromanerna ,latmaskarna och tunnelgrävarna i Gaza har ett mycket stort ansvar för den uppkomna situationen.

Jämför gärna med den Svenska utrikesblondinen som kraftfuldt, med Svenska skattebetalares pengar, hjälper till att finansiera de våldsbejakande muhammedanerna i Palestian.


9 responses to “USA.s FN ambassadör Nikki Haley suverän som vanligt

 • robbcos

  Varför har sverige så få ledare, nästan ingen faktiskt, med skärpa och karisma som vågar peka med hela handen. Vilken kvinna, vass som ett rakblad och med auktoritet som en bulldozer.

  Gilla

  • Billy Boy

   Här är bottenskrapet som Sverige lyckats skaka fram i ett försök att nå upp till kvalifikationerna som USA:s FN-ambassadör Nikki Haleys besitter.

   Dom är knappast några kvinnor, vassa som rakblad och med auktoritet som bulldozers.

   Men dom är iaf tre feminister (fr. vänster till höger Mikael Damberg, Magdalena Andersson och Stefan Löfven) …

   … vilka med sina bulldozers är i full färd med att skyffla ut svenska statens skattepengar ur den ”tomma ladan” och rakt in i Sveriges penningslukande asylindustri.

   Bättre än så förmår inte Sverige i dagsläget.

   Gilla

 • Billy Boy

  Till listan på de många uppräknade dysfuntionella kommunist- och islamiststyrda staterna kunde USA.s utmärkta FN ambassadör Nikki Haley ha lagt till bl a det vanstyrda kommunistlandet Venezuela i Sydamerika nu på väg mot ekonomiskt kollaps.

  Grannlandet Colombia drabbas nu av flyktingströmmar från Venezuela som nått upp till över en miljon människor.

  Delcitat

  Venezuela migrants in Colombia tops a million over 15 months.

  BOGOTA (Reuters) – More than a million people have left Venezuela to live in Colombia during the last 15 months, with arrivals expected to continue, the Colombian government said on Wednesday, as its socialist neighbor suffers a deep economic crisis. (Publicerat 13 juni 2018)

  Slut delcitat

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  https://www.reuters.com/article/us-colombia-venezuela/venezuela-migrants-in-colombia-tops-a-million-over-15-months-government-idUSKBN1J92NY

  Gilla

 • Björn

  Jämför med t.ex. Margot Wallström! Det är lite skillnad på kapacitet där.

  Gilla

 • Krister

  Kan någon förklara för mig varför en del som avskyr nazismen och förintelsen (med all rätt) samtidigt som de verkar avsky judar? Jag får inte ihop det.

  Gilla

  • ladulaas

   De, som kallar sig judar, består av två – helt skilda – folk:
   1. Sefarderna, som härstammar från de ursprungliga 12 judiska stammarna. De är semiter, liksom araberna.
   2. Ashkenazierna*, som härstammar från turkfolket khazarer. Khazaria – ett stort rike norr om Kaukasusbergen – krossades av det nybildade Ryssland (ledt av vikingaättlingar) omkring år 1000. Dess folk skingrades till kringliggande länder, när Djingis Khans horder kom härjande från öster, 200 år senare. Dessa utgör idag majoriteten, även i Israel och till 100% i dess ledning.

   Sionismen är en politisk rörelse, som uppstod i slutet av 1800-talet, vars syfte var att i Palestina upprätta staten Israel och att fördriva de som då bodde där. På dess första kongress – Basel, 1897 – presenterades planen, i vilken man räknade med att det skulle ta 30-50 år (det tog 51 år).

   Att därför prata om judar, i samband med Israel, är därför ologiskt och att knäfalla för den antijudiska och rasistiska retoriken från forna tider. Vad det handlar om är en politisk rörelse – sionismen. Israel är en sionistisk stat och erkänner det själv.

   Om man slutar att tänka i rasistiska termer, så klarnar sammanhangen och det hela blir begripligt. Det sionistiska Israel handlar om maktpolitik, allt annat är dimridåer.

   (* Arthur Koestler – själv ashkenazisk – ”The thirteenth tribe”. Finns på svenska.)

   Gilla

 • KENT

  Margot Wallström är en jätteskandal för Sverige.
  Hoppas att hennes tid är över i hösten och hon kan pensioneras och glömmas bort.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: