Stäng

Afrosvenskar missgynnas enligt centerpartist

När en afrosvensk politiker från förorten försöker kliva in i det politiska spelrummet, händer det ofta att han inte välkomnas av partikollegor. I stället startas sorteringsmaskineriet, i form av misstänkliggörande av hans politiska engagemang, skriver Kahin Ahmed (C) i Dagens Samhälle. 

Kahin Ahmed (C) vill tydligen att afrikaner ska särbehandlas i stället för att bli riksdagsledamöter på sina meriter.

”Den demokratiska legitimiteten kännetecknas av att alla medborgare är delaktiga både i riksdags-, kommun- och landstingsval och i de politiska beslutsprocesserna. Med 13 års politisk erfarenhet både i landstinget och stadsdelen upplever jag att om man som mörkhyad politiker kliver in i det politiska spelrummet, händer det ofta att man betraktas med skeptisk blick av partikollegor. När en afrosvensk politiker från förorten – med stark lokalförankring, gedigen politisk erfarenhet och akademisk utbildning – försöker kliva in i det politiska spelrummet, händer det ofta att han inte välkomnas av partikollegor. I stället startas sorteringsmaskineriet, i form av misstänkliggörande av hans politiska engagemang. Då blir känslan av total isolering ett faktum”

Kahin Ahmed (C) tidigare (M) pratar mycket om demokrati men det är samme men som tyckte att Jimmie Åkesson inte skulle få tala på politikerveckan i Järva. Han är med i Facebookgrupper som Bojkotta Bokmässan, för att denna bjudit in Nya Tider, Avgå Amineh Kakabaveh, för att hon hade mage att kritisera männens makt i förorterna, när han var moderat skämdes han för att vara i samma parti  som Hanif Bali, Kahin har påstått att mexikanska bananer är smittade med aids, med mera så jag är förvånad att inte Centerpartiet kastat ut honom för länge sedan.

Om Kahin Ahmed på bloggen…

-Pettersson säger samma till herr Ahmed som han sa till Norges invandringsminister. Lös problemen i ditt eget land Kahin för du är inte svensk även om du lyckats fått svenskt medborgarskap…

 

23 reaktioner på “Afrosvenskar missgynnas enligt centerpartist

 1. Etniska svenskar och deras existens förnekas men afrosvenskar ska tydligen anses vara en realitet.

  Håller med Pettersson i det han skriver angående den där karlens eget hemland och dess problem samt hans så kallade medborgarskap.
  Utan minsta tvivel.

 2. Mannen ifråga pratar skit.
  I dagens samhälle är det mycket lättare för invandrare, invandrade kvinnor, kvinnor, homosexuella, transpersoner och unga svamliga miljödårar att få poster i partier och i olika nämnder.
  Detta trots att de ofta varken kan språket, känner till hur politiken och kommuner, landsting och staten ska skötas.
  Det gäller inte bara enligt de lagar och regler om förvaltning utan man vet inte vilka frågor som bör drivas av berörda politiker.

 3. När man läsa allt detta deras gnäll mm. kan man faktisk bli Rasist.
  Jag känner mig också missgynat i det Svenska samhälle, det serveras alldeles för lite Sauerkraut mit Eisbein. ;(

  1. Sauerkraut brukar jag ha hemma i kylskåpet. Inga problem med att få tag i det.

   Mycket bra för en sund tarmflora!

 4. Ovanstående artikel om Kahin Ahmed (C) påvisar, med all önskvärd tydlighet, vad som händer i ett land, som går in för att vara ”multikulturellt”. När aningslösa svenskar släpper in främmande kulturers företrädare i landets (eller i kommuners) styrelse, faller hela det kulturella system, som det tagit tusentals år att bygga upp.

  Det blir kaos och anarki – det kan inte bli annat. Ur ruinerna kommer det att ta ytterligare tusentals år, av stridigheter och våld, innan man kan nå ett nytt system, som omfattas av majoriteten och man åter får ett stabilt samhälle.

  För den, som önskar förstöra ett land, är det absolut bästa sättet att göra det på, att se till att man blandar så många kulturer som möjligt. Då kraschar landet garanterat, vilket nu sker mitt för våra ögon.

  Bankmaffian består inte av några dumskallar…

 5. Jag är trött på dessa gnällande niggers som kör offerstilen för att skaffa sig fördelar. Ge han en spark i hans svarta röv så han flyger dit han hör hemma utan mellanlandning.

  1. De är alla femte kolonare för att nästla sig in maktpositioner och köra sin nigger/islamist agenda, förbannade kaffers. Hem med honom så han kan tvätta sig i Kamel piss

 6. Denne afrikan kan starkt misstänkas, med stöd av diverse fomuleringar som citeras i ovanstående, för att vara ”troende Muslimsk Broder”. Sådana velar mellan olika partier för att hitta en plattform för att väljas in i Riksdagen resp att sedan nå höga ledande poster i olika institutioner, statlig administration/myndigheter etc.

 7. Dags för den mångkulturälskande och skoätande centerpartisten Annie. L att leva som hon lär och efter valet föregå med gott exempel och kliva åt sida för att lämna sin plats åt någon stackars diskriminerad centerkandidat !

 8. Politiker förstår inte att alla har ansvar.
  De som tar sig till Sverige från andra länder gör det för att de som grupp har medeltida värderingar som lett till konflikter och låg levnadsstandard.
  När de kommit till Sverige skall vi tycka synd om dem som individer och bortse från vad de ställt till med som grupp.
  Det ställer inte alla svenskar upp på.

 9. Ska vi ha ”hudfärgspartier” istället för riksdagspartier baserade på ideologier?
  Vilka andra partier kan accepteras? Partier efter kön – naturligtvis inte de två biologiska utan alla nyuppfunna konstigheter?
  Mångkulturen innebär bara en enda stor ”dj-a röra” av olika tankeföreställningar som skall blandas med varandra och samtidigt utgöra parametrar.
  Blanda hudfärgspartierna med partier för 23 olika föreställda kön! Total röra enligt mig.
  Och hur gör man med dem som har en blandad bakgrund: kines+ neger,+ indian och upplever sig vara 51a varianten på bög?
  Kan inte de där afro-negrerna hålla tyst och gå efter kompetens istället?

 10. Ja, Svensk asylpolitik är ett katastrofalt misslyckande. Tur att någon politiker kunde nämna verkligheten om asylpolitiken, men de krävdes en Norsk. För Svenska politiker verkar det vara yttrandeförbud. Undrar vem det är som utlyst det?

 11. Ännu en centerpartist som har absolut noll koll. Detta är ett parti i paritet med Miljöpartiet vad gäller dårskap.

 12. En ”afrosvensk” kan absolut inte missgynnas, eftersom dom inte existerar!
  Det finns negrer, svenskar, kineser, japaner, italienare o.s.v. Men ”afrosvensk” är precis lika omöjligt som att förvandla en liten svart lus till en stolt vit fullblodsspringare!

 13. Det var väl ett jävla gnäll! Trivs du inte, så går det alldeles utmärkt att flytta hem igen. I Afrika finns det gott om plats, enligt dem som flugit över….

 14. Det visar tydligt att de som tänker som Kahin Ahmed kom till Sverige för att ta över.

 15. Så det är viktigt att man har rätt hudfärg enligt Kahin? 🤔 Undrar om han vill se att man nämner sin hudfärg i CV? Skall man fylla i en nyanskarta?

  Hur gör an med mulatter? Räknas de som hälften då och det krävs två st för att nå upp till Kahins önskade afronivå i partiet?

  1. Hur följer åsikter, politisk uppfattning och hudfärg varandra? Någon naturlag bakom?
   Vilka som väljs in till riksdagen borde bero på kompetens, inte hudfärg!

 16. Numer handlar ingenting om kvalite utan om mångkultur och det gäller i allra högsta grad i politiken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: