Tommy Robinson moved to new Prison, his life is in DANGER!


Screenshot_20180613-223856

https://unitynewsnetwork.co.uk/amp-breaking-reports-tommy-robinson-moved-to-new-prison-his-life-is-in-danger/


8 responses to “Tommy Robinson moved to new Prison, his life is in DANGER!

 • Janne

  Detta var uppenbarligen deras avsikt, att han skulle hamna i ett muslimskt fängelse och där torteras och plågas till döds! VIDRIGT!!
  England är nästan lika avskyvärt ruggigt som Sverige!

  Gilla

 • Urban Hjärne

  En till förnuftig röst…
  Stefan Molyneux – ”Tommy Robinson’s Life Is In Danger. They Want Him Dead”.(180613) https://youtu.be/wj6L64dp7ts

  Gilla

 • Bummerangs22

  Tommy sitter inte alls i ngt fängelse glöm det – T Robinson är en quisling som var med startade zionistisk EDL i England,zionister hatar vita. Tommy skyddas av Eliten i England

  Gilla

  • Alan

   Zionister sitter inte i fängelse, de sätter alla som vägrar att tjäna dem i fängelse eller ser till att de försvinner på annat sätt.

   Gilla

 • Sixten

  Detta är ju för fan rena justitiemordet, bildligt och kanske till och med bokstavligt!
  Om detta är sant så har läget förvärrats mycket snabbare än man trodde.
  Ifall det är sant så är det uppenbart brittiska myndigheter tänker låta Tommy Robinson bli mördad.

  Gilla

  • Ama Tona

   Det är klar att det är sant , alla kända journalister som är emot etablissemang har rapporterat.. Men här i Sverige får vi inte veta genom de korrupta media ..det är skandal

   Gilla

   • Urban Hjärne

    Media i både Storbritannien och Sverige styrs numera helt från Wall Street av samma ägare som smygande köpt upp all västmedia, (Goldmann Sachs, Rotschilds m.fl.). Om detta finns inga tvivel. Enda kvarvarande fristående av den ”etablerade” median i Sverige är väl möjligen Proletären och Grönköpings Veckoblad (?).

    Absolut inget går längre att lita på. Desinformation och propaganda har helt ersatt saklighet och granskande fakta.
    Sanningen får man istället söka på sidor som denna och på youtube. Fast även där råder censur numera. Enligt Alex Jones har man där nu även börjat plocka bort Tommy Robinsons videos; https://youtu.be/iPwLNAxn47Y

    Globalisterna gör allt för att utplåna sanning och skapa förvirring, – allt i sin giriga jakt efter makt och pengar. Våra politiker har de gjort till sina lydiga marionetter genom personliga mutor (Reinfeldt = praktexempel) och nationellt låneslaveri. T.o.m. den före detta ”vänstern” har de lyckats stöpa om till sina verktyg. Dagens s.k.”vänster” kämpar idag, likt en lydig skock får, för de multinationella företagen och bankerna på Wall Street, med sina fastlagda agendor. Dagens vänster har förmodligen mer gemensamt med fascism och totalitarism än Mussolini någonsin hade…

    Ganska intressant om kritiskt självtänkande av Jordan Petersen (apropå fårskockar); https://youtu.be/zBLjAYg4Q14 ”…Most of what you think and most of what you say are the opinion of other people…”

    Gilla

 • Mr Jordan

  Tommy´s eventuella övertramp, vad består de i? Engelska tabloidpressen; de buggar telefoner, rotar i papperskorgar, förföljer folk på motorvägar. Varför är engelska politiker så tysta? Skäms ni inte, är ni förlamade av makt och pengar? Finns det någon kurage? Hallå!?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: