Stäng

”Råttorna lämnar det sjunkande skeppet”

VALET 2018. De senaste tre veckorna har fyra statssekreterare lämnat regeringskansliet, skriver Expressen. Tidningen har pratat med en anonym tidigare tjänsteman inom Socialdemokraterna som säger att allt fler nu positionerar sig för en framtid där S inte har regeringsmakten.

– De som kan lämnar nu innan valet, och de som är kvar muttrar lite att ”råttorna lämnar sjunkande skeppet”, säger personen.

I maj utsågs EU- och handelsminister Ann Lindes statssekreterare Oscar Stenström till ambassadör i Santiago de Chile medan civilminister Ardalan Shekarabis statssekreterare Annelie Roswall Ljunggren meddelade att hon blir ny generaldirektör för Statskontoret.

I juni fick Isabella Lövins statssekreterare Ulrika Modéer ett jobb inom FN medan Annika Strandhälls statssekreterare Therese Svanström fick jobb som kanslichef på fackförbundet Unionen.

-Pettersson tycker det är fegt att lämna Löfven nu ”tar man fan i båten får man ro honom i land” 

14 reaktioner på “”Råttorna lämnar det sjunkande skeppet”

 1. Pettersson!
  Det handlar alltså om en medveten planering från S i avsikt att ”övervintra” efter en valförlust. Svenska ”deep state” är djupare än i något annat västerländskt land. Genom att alltså tillsätta alla viktiga tjänster man kan hitta i Sverige enligt S partibok (men även andra vänsterpartiers), räknar man med att i praktiken kunna fortsätta styra Sverige genom de trogna som nu tillsätts.
  En ny regering kommer att få ett ”helvete” att trycka igenom Riksdagsbeslut som strider mo S och vänsterns doktriner. En situation kan lätt uppstå, som leder till en ”administrativ statskupp”! Således måste sannolikt en mängd energi förslösas på utrensningar (omorganisationer) med följande juridiska arbetsrättsliga konflikter, vilket fördröjer att Svenska ”skutan” börjar styra rätt igen. En ny regerings skicklighet lär komma att sättas på svåra prov!

  1. Läste någonstans (kanske här) att det aldrig funnits så många vakanta ambassadör/ambassadsjobb som nu. Den Sverigefientliga regimen har medvetet låtit bli att tillsätta dem i väntan på utgången efter valet. Mygel och korruption in i det sista…

  1. Varför sätter man inte dessa kommunister som organiserar dessa taxisresor i fängelse i flera år, och ger dom dryga böter på 100.000-tals kronor per person?

 2. Hela sosseriet börjar packa ihop redan nu. Vilka losers dom kommer att bli utplånade i kommande val. Belöniongen för alla kränkningar, mobbing, utfrysning av SD. Kommer att gå till historien som det sämsta någonsin.

 3. Helt narurlig utveckling!

  Vi måste förstå att 87%:arna fattar långsammare än ”genomsnittet” av vår befolkning. Hade de haft förmåga att förstå verkligheten och förutse konsekvens av sitt handlande (röstande) så hade Sverige varit ett högt stående land i dag.

  Vi ska ändå vara glada att de vaknar och gör rätt!

 4. Dessa 4 har väl insett att om man skall överleva i Sverige så får man se till att Sverige får en regering igen efter 50 års avsaknad av en sådan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: