Stäng

Detta rasistiska, nazistiska, fascistiska och främlingsfientliga parti vill alltså ta emot färre invandrare

VALET 2018. Migrationspolitiken delar Socialdemokraterna, men inte på det sätt som S-krisen har beskrivits hittills. Det största regeringspartiet har stramat åt migrationspolitiken och skärpt tonen i migrationsdebatten, och samtidigt rasat i opinionen. Många kritiker har sett den nya migrationspolitiken som en förklaring till väljarflykten. Sidoorganisationerna har protesterat och en riksdagsledamot har valt att lämna sitt uppdrag.

Men en ny undersökning om flyktingmottagandet, som SvD beställt av Sifo, visar att skärningspunkten inte går mellan de S-väljare som vill ta emot fler respektive färre flyktingar. Nästan 80 procent av de tillfrågade stöder regeringens åtstramning av migrationspolitiken.

Läs mer på SvD…

– Pettersson noterar att Stefans Löfvens väljare alltså är lika rasistiska, nazistiska, fascistiska och främlingsfientliga som herr Löfven brukar beskylla Sverigedemokraterna att vara…

Det stämmer med min idé att Sverigedemokraterna är som socialdemokraterna var när de var socialdemokrater…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Detta rasistiska, nazistiska, fascistiska och främlingsfientliga parti vill alltså ta emot färre invandrare

 1. Lite OT men jag har äntligen i Socialtjänstlagen fått en förklaring till ordet värdegrund som sossarna och särskilt Stefan L. beskyllt SD för att ha fel.
  4 § Socialtjänstens omsorg om äldre ska inriktas på att äldre personer får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande (värdegrund).
  Det är nu dags att gå vidare, eller hur Stefan?

 2. Jens Ganmans ”förklarings-cirklar” är en uppriktig modell, som man på ett enkelt sätt kan förstå. Håller hög klass.

  1. Hur var det nu, det har inte blivit värre det är anmälningsbenägenheten som har ökat.
   https://www.expressen.se/nyheter/qs/last-night/last-night-in-ystad/
   Varenda stad och by i landet är drabbat av ”godheten” !
   Vi lider under ett moraliskt och kulturellt förfall som vi betalar med en av om inte världens högsta skatter.
   Jobbar för att i vårt land ta emot världens folk som inte har vare sig jobb här ej heller korrekta identifikationer, vilken galenskap!

 3. Allting har ett slut !
  Förhoppningsvis har 1968 års flummiga extremvänster snart gjort sitt och kanske har det s.k vanliga folket som nyadeln kallar hederliga arbetande svenskar för vaknat och insett åt vart det verkar, efter ödesvalet i September vet vi svaret.

 4. Hela sosseriet är i totalt fall. Alla drar åt olika håll och man går i total otakt med väljarna. De som finns kvar är i mycket hög ålder som tror att Erlanders och Per Albins ande svävar över sossarna. Dom faller ifrån en efter en och nyrekryteringen är mycket låg.

 5. Det nya S bygger också upp ett Stasi genom ombud.
  Läste i går att en 25 årig man från Kristianstad har blivit åtalad för hets mot folkgrupp. Han har skrivit kritiska kommentarer om islam.
  Anmälare var näthatsgranskaren som indirekt finansieras av regeringen genom fonder.
  Förmodligen tilldelas dessa fall speciella åklagare som är vänsterrabiata asylaktivister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: