Stäng

9 reaktioner på “Historiens vingslag om det håller ända fram

 1. Hörde på P1 att de har en krishanterare i studion. De har förmodligen insett att risken finns att Trump gör det igen.

 2. Trump är van förhandlare. Borde kanske utesluta alla ledande politiker innan de tjänat en miljard på hederligt arbete. Hur många miljarder har de tre M:en (Merkel, Macron och May) tjänat [utom] politiken?

 3. Jag har hört på STV att det mesta är Kent Härstedts förtjänst och Wallström säger att det är diplomatins förtjänst. Underförstått att Trump och Kim Jong Un är inga diplomater. Så nu vet vi svenskar att de enda som inte har betytt något är presidenterna. Carina i Washington kan fortsätta att vara nöjd.

 4. Fredspriset är klart nu.Dom gav det till den där mörkhyade individen. Oklahoma eller vad hans namn var.Hur många krig startade han 1 till 7.
  Trump. du är. så bra.tack för att du finns.

 5. MSM här förnekar sig inte nu var det bl a fel på Trumps kroppsspråk??? Hanna Sahlberg på radion lät nästan gråtfärdig att hon lyckades hitta sååå många fel på Trump och avtalet. I kväll får vi höra vad Carina Bergfeldt fått ihop för under dagens negativa knåpande, något positivt från det hållet är ej att räkna med.

 6. Undrar om det svenska etablissemangets och övriga världens gullegris H.Clinton (om hon gud förbjude blivit president) också hade stått där D.Trump nu står och skakat hand med Nordkoreas diktator ?
  Mycket tveksamt.

 7. Låt oss vara optimister och hoppas det håller. Pessimismen lämnar vi åt Carina Bergfeldt och andra ”förståsigpåare” hos public service m.fl.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: