Historiens vingslag om det håller ända fram9 responses to “Historiens vingslag om det håller ända fram

 • Micke

  Hörde på P1 att de har en krishanterare i studion. De har förmodligen insett att risken finns att Trump gör det igen.

  Gilla

 • Argus

  Trump är van förhandlare. Borde kanske utesluta alla ledande politiker innan de tjänat en miljard på hederligt arbete. Hur många miljarder har de tre M:en (Merkel, Macron och May) tjänat [utom] politiken?

  Gilla

 • Punto

  Jag har hört på STV att det mesta är Kent Härstedts förtjänst och Wallström säger att det är diplomatins förtjänst. Underförstått att Trump och Kim Jong Un är inga diplomater. Så nu vet vi svenskar att de enda som inte har betytt något är presidenterna. Carina i Washington kan fortsätta att vara nöjd.

  Gilla

 • Carlekström

  Fredspriset är klart nu.Dom gav det till den där mörkhyade individen. Oklahoma eller vad hans namn var.Hur många krig startade han 1 till 7.
  Trump. du är. så bra.tack för att du finns.

  Gilla

 • svensson

  MSM här förnekar sig inte nu var det bl a fel på Trumps kroppsspråk??? Hanna Sahlberg på radion lät nästan gråtfärdig att hon lyckades hitta sååå många fel på Trump och avtalet. I kväll får vi höra vad Carina Bergfeldt fått ihop för under dagens negativa knåpande, något positivt från det hållet är ej att räkna med.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Undrar om det svenska etablissemangets och övriga världens gullegris H.Clinton (om hon gud förbjude blivit president) också hade stått där D.Trump nu står och skakat hand med Nordkoreas diktator ?
  Mycket tveksamt.

  Gilla

 • Dan Karlsson

  Undrar just har möjligen Kims partivän Jonas S haft ett finger med i spelet ?

  Gilla

 • Björn

  Låt oss vara optimister och hoppas det håller. Pessimismen lämnar vi åt Carina Bergfeldt och andra ”förståsigpåare” hos public service m.fl.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: