Chilla med muslimer


MEDIA. Niklas Orrenius, reporter på Dagens Nyheter anser att islam är en självklar del av Sverige och att vi borde oroa oss både för hatet mot muslimer och chilla med dem. 

Nu vet Pettersson inte exakt vilka herr Orrenius avser men jag hatar ingen, inte ens muslimer, däremot tycker jag fruktansvärt illa om många muslimers uppträdande och om islam.

Niklas har dessutom fel, islam är en del av Sverige, tack vare sådana som Orrenuis och hans tidning men det är ingen självklar del och jag ska absolut inte chilla med dem…

Twitter

Twitter

Från Nima Gholam Ali Pour

Niklas Orrenius kastar ut en hel del påståenden som låter fint men som inte stämmer.
Låt mig upplysa Orrenius om vissa saker:
Islam finns i Sverige men det betyder inte att den är en del av Sverige.
Om islam vore en del av Sverige så behövde inte Dagens Nyheter och resten av etablissemanget ständigt påminna oss att islam är en del av Sverige.
Anledningen till att det finns en kritisk diskussion om islam är för att många i Sverige inte känner att islam är en del av Sverige. Många ser islam som en främmande religion med främmande inslag som inte kan integreras i det svenska samhället.
Anledningen till att många är oroade när det gäller islam är för att andra religioner i Sverige brukar inte finansiera sina heliga byggnader med pengar från diktaturer. Andra religioner har inte lobbyorganisationer vars representanter får höga positioner inom politiken.
Abdirizak Waberi, Omar Mustafa, Mehmet Kaplan, Yasri Khan. Vem är dessa personers motsvarigheter inom andra religioner som finns i Sverige? Det är bara muslimska organisationer som har fört en sådan aggressiv politisk kampanj i Sverige. Och när dessa personer sedan fått viktiga uppdrag inom politiken har de blivit en belastning eftersom de har hela tiden haft en islamistisk agenda.
Islam kan inte bli en del av Sverige om inte folk i allmänhet accepterar det. Och människor kommer aldrig se islam som en del av Sverige om de som representerar islam tvingar på människor böneutrop, försöker infiltrera det politiska systemet och försöker införa islamiska inslag i sekulära institutioner. Det är därför vi har en debatt om islam. De som representerar islam kräver saker som inte finns i ett sekulärt samhälle och det skapar en debatt.
Till sist, det är väl Orrenius som egentligen ska ”chilla”. Bemöt folkets oro. Säg inte åt människor vad de ska tycka. När ska etablissemanget i det här landet förstå detta?

27 responses to “Chilla med muslimer

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De flesta av oss tvivlar förmodligen starkt på att närvaron av de koranförslavades marktrupper är noterbar i herr Orrenius bostadskvarter, och ingenting denne notoriske desinformatör förmedlar kan betraktas med annat än ett löjets förakt.

  Att hävda att medmänsklighetens värsta vedersakare och våldsbenägna vardagsterrorister skulle inneha någon naturlig plats i ett modernt demokratiskt samhälle, är detsamma som att söka inbilla folket att det socialpatologiska tillståndet skulle vara det ideala.

  Kulturvänsterns provisoriska populism är sannerligen något av det mest absurda nationen upplevt och dess påtvingande proglobalistiska propaganda utgör ett allvarligt hot mot grundvalarna i ett civiliserat rättssamhälle – ett faktum det finns all anledning att nogsamt beakta inför kommande val.
  Andreas.

  Gilla

 • Per Wesch

  Det blir lite dämpad stämning att chilla med dyrkare av freden- och kärlekens religion. Jag tror dessa herrar hellre skulle vilja vara någon annanstans än att chilla med islam:

  Gilla

 • hllviken

  ll

  Gilla

 • BerraNisse

  Fan, att man inte tänkt på det tidigare…. Det nya fredagsmyset, chilla med muslimer, typ….

  Och islam är en del av Sverige…. Oooh ja, som en cancersvulst som metastaserar i en tidigare frisk kropp.

  Gilla

 • hllviken


  Gilla

 • gamgubben

  Islam borde inte finnas i Sverige eftersom vi kallar oss demokrater och skäller ett parti för fel värdegrund, men varför talar ingen om islam och fel värdegrund? Har de en svensk syn på äktenskapet, kvinnan, de kristna, allas lika värdighet mm. mm.? Rannsaka ert innersta och svara ärligt!

  Gilla

 • hllviken

  Niklas Orrenius behöver göra studiebesök i något muslimskt land, han chillar säkert inte efteråt!

  Gilla

 • Björn

  Undrar om Orrenius bor i ett muslimtätt område och om han i så fall chillar mycket med dem? Det kan mycket väl vara så att svaret på båda frågorna är ja men jag bara undrar.

  Gilla

 • Lena

  Danmark är ett föredöme, detta från 2016 och de fortsätter att respektera sitt eget folk.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Islam är och ska naturligtvis aldrig bli en del av det kristna Sverige men tyvärr ser det ju mörkt ut på den fronten just nu med alla mångkulturälskare svenskar som gett sig den på att moskéer, böneutrop och annat som tillhör islam är mysigt och räddningen för Sverige !
  Varför är och har Folkhemmet Sverige blivit dårarnas paradis på jorden, ödesåret 1968 när extremvänstern tog över samhället är definitivt en orsak att det 2018 är som det är i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige.
  Blir tveklöst en röst på AFS i September !!!!!
  Det räcker nu.

  Gilla

 • Tony

  Ja det är ju klart att den fähunden tycker så, han kan väl då
  få hjälp av en hel armada sådana till att åka ut och trackasera
  äldre damer ,för att skrämma dem för deras åsikters skull?.
  Vilken ynklig figur, ingen har nytta av Islam, inte ens dom länder där det kommer ifrån och absolut inte i civiliserade länder!

  Gilla

 • HB

  NMR är en självklar del av Sverige…

  Gilla

 • hllviken

  Chilla?

  Gilla

 • Janne

  Jag har frågat mina bekanta, jag har tittat i böcker och tidningen och även google translate, men förgäves, ingen vet vad ”chilla” betyder??
  Är det något muslimskt månne?

  Gilla

 • Lena

  ”Chilla” bara glöm det, med våldsverkare och respektlösa, som uppför sig lika illa som de här vänsterpolitikerna gör i Bundestag i Tyskland…………
  https://voiceofeurope.com/2018/06/video-of-most-shameful-moment-ever-in-german-parliament-goes-viral/
  Vad kan man kalla sådant uppförande ?
  Skandalöst vilken skam !

  Gilla

 • ossie

  Islam är inte och kommer aldrig att bli en del av ett civiliserat samhälle. Orrenius bör flytta till Saudi Arabien och konvertera till Islam så han kan känna sig hemma.

  Gilla

  • Macke

   I Saudi får nu kvinnor ta körkort.
   Däremot bättre med Förenade Arabemiraten eller Iran.
   Hon praktisera islam där på heltid i minst 5 år så blir hon varse.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: