Har Fredrik Reinfelt någon gång flugit över Afrika?

INVANDRING. Fredrik Reinfeldt, den före detta moderatledaren och statsministern är den man som kanske har det enskilt största ansvaret för de stora problem Sverige har. Nu tycker herr Reinfeldt att mammor ska ge sig ut och patrullera i no-go zonerna så att de kriminella gängen ska känna sig obekväma och försvinna.

Den tidigare “öppna era hjärtan”-politikern tycker alltså att kvinnor ska ge sig in i områden där stenar och flaskor far genom luften, dit polis och räddningstjänst knappt törs åka. 

Låt näringsidkare och fastighetsägare ansvara för säkerheten på otrygga platser, tillsammans med medborgare och kommuner, genom särskilda så kallade affärs- och medborgarplatser, AMP. Det förslår den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) som numera är ordförande i Trygghetskommissionen.

”Jag är van att Sverige är ett föregångsland men det gäller inte här. Vi har mycket att lära av andra för att skapa trygghet i det offentliga rummet”, säger han.

Genom att polisen prioriterar den grövsta brottsligheten faller mycket av den basala ordningen mellan stolarna i dagens Sverige, anser han.

”Brottsbekämpningen fungerar inte i dag när det gäller enklare brott, livskvalitetsbrott. Då tror vi att vi måste aktivera olika samhällskrafter som vill ha en tryggare vardag”, säger Fredrik Reinfeldt.

I nästa steg kommer platsen att befolkas av personer som inte tidigare känt sig välkomna.

”Det blir ett ägarskap i det offentliga rummet för att fylla det med de mest kapabla väktarna, nämligen närvarande mammor”, säger Fredrik Reinfeldt.

Läs mer på DI.se…

– Pettersson minns Fredriks ord: Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra. Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig. De som hävdar att landet är fullt, de bör visa var det är fullt, säger Fredrik Reinfeldt till Politiken.

Jag skulle vilja att Reinfeldt visade var Afrika är fullt, där finns mer plats än man kan föreställa sig Fredrik. Dessutom finns råvaror, betesmarker, fiskevatten, där finns allt och Afrika är långt ifrån överbefolkad, befolkningstätheten är betydligt mindre än i Europa.

Har du aldrig flugit över Afrika Fredrik? Gör det, du kanske till och med ska flytta tid och ordna upp Afrikanernas problem…

 

25 thoughts on “Har Fredrik Reinfelt någon gång flugit över Afrika?

 1. Jag har tidigare ifrågasatt om den där Reinfeldt har körkortet kvar.

  Alzheimers är en smygande sjukdom som börjar med dåligt luktsinne och sedan övergår till att påverka minne och omdöme.

  Redan ”Öppna ERA hjärtan” var ett så tydligt utslag av dåligt omdöme att hans körkort borde ha dragits in direkt.

  Nu kommer exemplen på sviktande verklighetsuppfattning, det ena efter det andra.
  Har någon sett honom köra bil?
  Har någon uppmärksammat polisen om detta?

  ”Alla människors lika värde”.
  => Alla männoskors rätt att skyddas i trafiken!

 2. Livskvalitetsbrott?? Ägarskap i det offentliga rummet?? De mest kapabla väktarna är närvarande mammor? ?Svammelfredrik är på gång igen, lika verklighetsfrånvarande som när han flög över skogarna och kom på att det fanns plats för 20 miljoner asylsökare…

 3. Jag gissar att han tycker så kolossalt illa om det land och folk som föder och göder honom, att han gärna ser landet med folket gå under ?
  Hört talas om ordet hämnd ?

 4. Den proglobalistiske parasitstekeln lever ännu en liten tid i perfekt symbios med den krympande skara svenskar som alltjämt sätter tilltro till det inhemska etablissemang som tillämpar alla till buds stående medel för att utplåna dem från den demografiska kartan.

  Emellertid har denne finansmaffians prostituerade prestav i det närmaste spelat ut sitt illa kascherade NWO-register och även de mest enfaldiga ur den skara som förmår tillgodogöra sig upplysningar om statens gigantiska svek mot de skatteförslavade medborgarna, begynner ana oråd.

  Den försmädliga beteckningen “Trygghetskommissionen” företräder den skamliga respektlöshet makthierarkin bevisar gemene man och väljare ur den normalbefolkning som ännu återstår i vårt ockuperade land, där den enda trygghet som resterar är den som förefinns bland den importerade våldsimportens aktörer, vilka som bekant dispenserats från svensk lagstiftning och icke tvingas frukta varken fan eller staten.
  Andreas.

 5. Den mannen skulle vinna mycket på att bara hålla tyst och gömma sig på något mörkt ställe.

 6. Vi som tagit emot så mycket afrikaner, vi kunde få stora delar av Afrika. Värden bördigaste odlingsområdet. Två till tre skördar om året. Det går att odla allt. Det finns dessutom stora fyndigheter av metall och mineral. Varför överger afrikanerna detta paradis?

 7. Den karln fattar jag inte att någon lyssnar på alls. Svammel och babbel och fantasifulla idéer och förklaringar

 8. Är det någon som vet hur mycket Reinfeldts barn har fått i mutor för det fd statsministern gjort?

 9. Integreringen har ju misslyckats, så bättre är att det BARA bor invandrare i dessa zoner, så är ju chansen att dom utplånar varandra större, i stället för oskyldiga…
  Bygg nytt på andra sidan muren och flytta den fredliga människan till trygghet.
  Dess utom, kan man fortsätta bygga hus med balkonger.

 10. “Ordförande i Trygghetskommissionen”, måste vara ett av de största hånen mot de drabbade av mångkulturens seder o bruk i Sveriges historia, det är som att rösta på Akilov som nästa ordförande, vilket INTE skulle förvåna mej om Feministregeringen, Vingåkers kommun, Maria, Mona, Mathias o Alliansen får som dom vill stort grattis PK idioter. Hoppas innerligt att Ni och Era egna nära ( tydligen inte kära) drabbas stenhårt.

 11. Det verkar som Schweinfeldt tävlar med sossar att framstå som mest korkad, ett par ord till och han leder stort över Lövén med sällskap. Grattis Moderater o PK!

 12. Jag minns att Reinfeldt som statsminister drev vad han kallade arbetslinjen. Nu som ordförande i Trygghetskommissionen så förordar han medborgargarden där kvinnorna ska ut på torgen och skrämma busarna i stället för att vara på ett arbete. Jag förmodar att hans arvode har varit högt för att sitta på kammaren och klura ut ännu en idiotisk klyscha. Nomenklaturan tar hand om de sina.

 13. Fredrik Reinfeldt är den största statsminister vi haft sen Olof Palmes dagar.

  • Den som lade grunden till det vi har idag var Olof Palme
   med Anna – Greta Leijon.
   Med regeringens proposition nr 26 år 1975.
   Som totalmörkades inför media och det svenskafolket med en folkomröstning.
   Efter att denna hade röstats igenom i riksdagen då först kom det ut.
   https://data.riksdagen.se/fil/901A899E-1277-496B-9552-E70BCF5C3783

   Göran Persson som plundrade ur AP- fonder av pensionspengar på hela 258 ! miljarder.
   Som gick till att betala av statsskulden.
   När kommer dessa pengar åter till dem.

   • Det var kolossala insatser som skulle göras till förmån för de stackars små minoriteterna!

   • Hej Macke !

    Då och då har jag läst på nätet att det var en ENIG Riksdag som röstade för den propositionen. Det innebär ju i så fall att den s.k. ”oppositionen” redan då var bluff och teater.

    Således var moderöderna ett kommunistiskt parti så tidigt.

    Hela innevarande mandatperiod har de haft möjligheten att rösta bort kommunistregeringen men det har de inte gjort.

    Vet du om man kan finna en sådan omröstning på Riksdagens hemsida?

    Propositionen var visst på 142 sidor. Jag läste endast innehållsförteckningen och såg inget om hur partierna röstade.

    Intressant om du orkar leta fram siffrorna för voteringen.

    Parentes: 1975 var jag ganska ung och träffade ofta danska Båtklubbar. Jag har svaga minnen av att det var ett förfärligt liv på Danskarna som med eftertryck hävdade att; ”- Danmark skal fanemej vara danskt !”

    Försökte man genom ”Nordiska Rådet” införa samma lag i alla de nordiska länderna?

    Tomas.
    Undrande dissident.

  • Men denna s.k store O. Palme fick av någon anledning inte fortsätta att vara landsfader, någon/ra gillade uppenbarligen inte honom eller kanske hans politik !

 14. Jaså, den gode Reinfeldt tycker visst att vi skall öka takten på överfallsvåldtäkterna genom att be fler kvinnor ge sig ut på gatorna?

 15. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När politiker fattar dåliga beslut beror det på betydande kunskapsbrist och då förmågan att inse att vissa politiska visioner inte är praktiskt genomförbara.

Kommentera