Stäng

14-årig flicka mördad av illegal invandrare

BROTTSLIGHET. Den fjortonåriga judiska Susanna Feldmann våldtogs och mördades
av en irakisk asylsökare, som egentligen skulle utvisats för över två år sedan.
Susanna bodde i staden Mainz, Tyskland men har varit försvunnen i två veckor.

Susanna Feldmann och mördaren Ali Bashar

Mordet är ännu ett resultat av det asylkaos, som kansler Merkel orsakat. Tiotusentals kriminella araber som fått avslag på sina asylansökningar struntar i utvisningsbeslut och fortsätter bo på statens asylhotell och försörja sig på kriminalitet. Situationen uppges vara ännu värre än asylkaoset i Sverige.

Trots att mördaren Ali Bashar kunde identifieras relativt snabbt av polisen hann han få ett nytt pass av irakiska ambassaden och flög med hela sin släkt till Irbil i Kurdistan. Där blev han dock gripen av kurdiska polisen.

Susannas lik återfanns i ett stenbrott nära Wiesbaden. Hon var aktiv i Judisk Ungdom i Mainz och populär i judiska församlingen.

-Pettersson noterar att den kurdiska polisen arbetar föredömligt effektivt. De slet mördaren Ali Bashar ur sin säng på natten och satte honom på ett plan till Tyskland. Bra gjort, men det hade varit ännu bättre om han dömts i Irak…

Jihad i Malmö och Den Korte Avis

5 reaktioner på “14-årig flicka mördad av illegal invandrare

  1. De utpräglat undermänskliga predatorerna nöjer sig inte alltid med att begå våldtäkt och tillfoga offret psykiska och fysiska skador –
    krigshandlingen kröns icke sällan med kallblodigt mord, medan den förhatliga feministkamarillan artikulerar sina protester mot de som fördömer dessa vilddjurs närvaro inom europeiskt territorium.
    Hur många oskyldiga medborgare skall offras innan kraftfulla motåtgärder beordras och verkställs?
    Andreas.

  2. Stackar’n, myndigheterna hann inte ge honom permanent uppehållstillstånd men nu får han ju ändå stanna i Tyskland visserligen förmodligen bakom lås och bom men ändå, kanske blir han under tiden en äkta tysk om mångkulturälskande mutter Merkel får bestämma !!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: