Gör vi inget, ja då går allt åt helvete!12 responses to “Gör vi inget, ja då går allt åt helvete!

 • Grune

  Sverige var en gång ett land som alla ville efterlikna. Nu är det ett land som man varnar för.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  På 90 -talet tillhörde Bert partiet Ny demokrati och kritiserade den svenska okontrollerade massinvandring och sedan lite senare var det dags att tjäna miljoner på samma massinvandring och nu 2018 är Bert någon s.k slags hjälpreda åt Busch och KD och sitter åter igen och klagar.
  Verkligen trovärdigt !!!!!
  KD får nog dansa utanför riksdagshuset efter valet i September.

  Gilla

 • Kurt

  Bara en liten fråga, Du Bert ha du inte själv berikad dig på migrations cirkusen med div. flyktning boenden?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Många fina skattemiljoner har de senaste åren ramlat ner i Bertans fickor tack vare en svensk ansvarslös och totalt okontrollerad massinvandring och nu sitter han som någon slags representat för KD och hycklande gnäller om saker och ting i politiken !
   Patetisk……

   Gilla

 • eva

  Det går åt helvete – synd på ett bra land och vilka kommer att ta makten då? Danmark, Norge, Finland, Nato eller muhammedanerna?
  Bert har rätt, en massa vanliga förnuftiga åtgärder som tidigare var regelmässiga har nu satts ur spel och etablissemanget får härja hur de vill och sedan får vanligt folk betala priset.

  Gilla

 • Sven

  Bert det är mycket värre än du beskriver.

  Om tjugo år har vi ett Kalifat i Sverige, verkar konstigt att prata om att vi svenskar tills dess ska lyckats ha fåttt in nysvenskarna av idag i arbete,
  Om det finns några etniska svenskar då som inte har konverterat har de inget att säga utan är förslavade.
  Resten har flytt elle exekuterats, vi har 1’400 års facit av hur denna typ av maktövertagande löper av stapeln (däribland ~60 av dagens länder).

  Gilla

 • Roland ram

  Bert! Det har redan gått åt helvete.

  Gilla

 • svensson

  Plump och obildad måhända, men sanningen säger han vilket ingen i 7-klövern vågar , kan eller törs utan bara kör med sina floskler och osanningar. Heja Bert, du behövs!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Studera gärna hållning, klädsel, idiom och attityd – oavsett nationalstreberns publika pedagogik framstår han onekligen som en tämligen frånstötande figur, inte sant?
  Folkbildningens frontalfigur har aldrig haft den seriositet som erfordras för att vinna verkligt förtroende, utan betraktas snarast som en visserligen exceptionellt framgångsrik, men ack så plump och obildad, affärsestradör man aldrig riktigt kan ta på allvar.
  Andreas.
  ⚔️🖤⚔️
  Top of the morning, my darling warrior!

  Gilla

  • Martin Oskarsson

   Jag tror att du skiter i bakgrund, utbildning eller utseende på de som tar kommandot vid t.ex. en trafikolycka eller brand bara rätt saker blir gjorda. Sverige är att likna vid en stor j-a trafikolycka eller av politikerpyromaner anlagd brand och det har länge behövts folk som Bert som säger rätt saker och kan få saker att starta.

   Gillad av 1 person

  • Nicklas

   Vadå ska han sitta klädd som en snorkig stekarebrats? Karln har ju 100% rätt de är det viktigaste.

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Det må så vara – det ursäktar dock icke det ständigt slappa och självförnöjda intryck han förmedlar och vi kan bara jämföra med den synnerligen förtroendeingivande och representativa Jimmie Åkesson för att inse statusskillnaden.
    Tack för Din svarsreplik!
    Andreas.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: