Stäng

Fega politiker och värdelösa journalister gynnar de muslimska extremisterna

ISLAM. Fega politiker tar hellre in islamister i regering och riksdag än säger ifrån om islams avarter. Politiker, journalister och 87:an låter muslimska barn och kvinnor lida under olika klaner. Svenskar utsätts för hot och våld av män som ljugit sig in i landet. Små barn tvingas bära slöja och fasta på grund av något som kallas religionsfrihet. 

När ska vårt etablissemang lära sig att islam är inte en religion utan en ideologi, fullt jämförbar med nazism och kommunism. Islam borde ha stoppats för länge sedan, det kommer inte att bli lättare av att krypa för islam som vi gör nu och ta tag i problemen när de blivit ännu större….

Twitter

Åkesson år 2009: ”dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering”

INVANDRING. ”Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ’svenskt’ eller ’europeiskt’. Som Sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Nedanstående är en Debattartikel i Aftonbladet den 19 oktober 2009. Det var ett försök från Aftonbladet ett försök att klargöra Sverigedemokraternas värdegrund. Enligt höga jurister kunde artikeln uttrycka hets mot folkgrupp men chefredaktör Jan Helin valde ändå att publicera. Jimmie Åkessons text är viktig eftersom den mycket tydligt visar på vilka värdegrunder det parti som är på väg in i Sveriges riksdag vilar skrev Aftonbladet, som därmed bröt mot sina egna regler om att rapportera korrekt och opartiskt.

Idag har allt fler insett att Åkesson hade rätt, då för nio år sedan. Moderaterna KU-anmäler den rödgröna regeringen för att den inte i tid insett vilka konsekvenser invandringspolitiken fått och glömmer att de själva bär en stor del av skulden. Det skrivs om invandrarrelaterad våldsbrottslighet, sjukdomar som TBC och skabb bland asylsökarna. Det skrivs om myndigheter som tappat kontrollen och ”mycket stora utmaningar” för både ekonomin och det svenska civilsamhället.

”Situationen kan med rätta beskrivas som en av största prövningarna för Sverige i modern tid”, konstaterar den moderata riksdagskvinnan Jessica Polfjärd som undertecknat KU-anmälan.

-Pettersson kan inte annat än hålla med men inte av samma anledning som Aftonbladet som försökte hindra SD från att komma in i Sveriges Riksdag.

Det kanske är dags att be Åkesson om ursäkt, nu när etablissemanget säger samma sak som Åkesson fast med andra ord.

***

åkesson_debatt

DEBATT. En av mångkulturens många inneboende paradoxer är att den, trots sitt universella anspråk, är ett monokulturellt fenomen som endast funnit grogrund i den postmoderna, oikofoba* västvärlden och som därför också tar sin utgångspunkt i västerländska fenomen och erfarenheter när man bedömer och analyserar omvärlden. Den västerländska erfarenheten ses som ett högre utvecklingsstadium, som resten av världen bara inte hunnit uppnå ännu.

Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.

Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja islam på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären.

Islam skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds­användning. Islam har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap. Dessa skillnader har också gjort att islam och den muslimska världen aktivt har avvisat upplysningen och humanismen.

Detta, tillsammans med nästan 1 400 år av krig och motsättningar mellan islam och det kristna Europa, tror sig nu dagens makthavare kunna övervinna i en handvändning.

Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam. Massinvandringen från muslimska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker. Naturligtvis är en betydande andel av Europas muslimer inte bokstavstroende, även om de flesta studier som gjorts på området visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet.

Rotlösheten, som den mångkulturella samhällsordningen underblåst hos många andra och tredje generationens invandrare, har fått många att söka sig till islam som en identitetsskapande och samlande kraft och vi upplever nu en radikaliseringsprocess bland muslimska ungdomar i Europa.

I Sverige finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 2007 uppgav 37 procent av de unga, brittiska muslimerna att de skulle föredra sharialagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från islam skall avrättas. I andra studier från bland annat Frankrike och Tyskland kan samma mönster urskiljas.

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.

*) Oikofob är enligt den brittiske filosofen Scruton en person som föraktar sin hembygd. (Red. anm.)

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna

8 reaktioner på “Fega politiker och värdelösa journalister gynnar de muslimska extremisterna

 1. De flesta av oss har bibringats uppfattningen att fysisk och psykisk barnmisshandel definieras som brott inom den humanitära stormaktens feministstyrda landamären.

  Att så icke är fallet då faktiska förhållanden ur den allt annat än vackra verkligheten uppdagas, framgår med fasaväckande flagrans och den svenska marionettregimens alltmer desperata dilettantism då det gäller att dölja integrationspolitikens illusoriska existens, företräder ett gigantiskt svek mot samhällets svagaste grupper, vilka icke minst representeras av de koranförslavade kolonialisternas kuvade kvinnor och flickebarn.

  Det multikulturella konceptets kontraproduktivitet och makthavarnas misantropiska målsättning att stärka det importerade förtryckets ställning, står i skarp kontrast mot de jämlika frihetsideal toppen av maktpyramiden vill ge sken av att kämpa för.

  Vad etablissemanget och dess mutbara medlöpare befrämjar är intet annat än den totalitära statens angiverianda och det kollektiva tvångets självutplånande och själsdödande diktatur.
  Andreas.

 2. fakta – Akilovs 136 brottsoffer får dela på 13,9 miljoner obs! BROTTSOFFER.
  fakta – För 9000 stackars ungdomar med amnesia satsas det 2.9.MILJARDER
  detta på samma dag.
  fråga mig inte vad som kan vara så jävla fel att vara svensk!!!

 3. Centerledaren Annie Lööf intar ståndpunkter som står i konflikt med varandra:

  (1) Ekonomiska resurser saknas i Sveriges förlossningskris

  Delcitat

  Annie Lööf om förlossningskrisen: Ett svek mot kvinnor

  Tre av fyra unga kvinnor litar inte på förlossningsvården, enligt en ny undersökning från Aftonbladet/Inzio.

  Siffrorna får Centerpartiets partiledare Annie Lööf att reagera.

  – Det är ett svek mot de här kvinnorna, säger hon.

  En kvinna med färsk erfarenhet av förlossningskrisen är Lisa Karlsson, 22 år. Förra sommaren tvingades hon föda i en parkeringsficka mellan Kiruna och den närmsta förlossningskliniken i Gällivare – tolv mil hemifrån.

  – Jag vet inte om jag kommer att våga skaffa fler barn. Det finns en ganska stor rädsla och oro inför det, säger hon. (Publicerat 8 juni 2018)

  Slut delcitat

  Exemplet i Aftonbladet som Annie Lööf lyfter fram gäller en 22-årig svensk kvinna med namnet Lisa Karlsson.

  För mer info läs gärna vidare på länken nedan:

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/a/6n02wO/annie-loof-om-forlossningskrisen-fullstandigt-oanstandigt

  (2) Ekonomiska resurser i överflöd (initialt c:a 2,9 miljarder) ställs till förfogande för c:a …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/05/afghaner_utan_skyddskc3a4l_.png

  Lagen om afghanerna röstades igenom i riksdagen.
  Det avgörande stödet kom från centerledaren Annie Lööf och hennes riksdagsledamöter.

  https://petterssonsblogg.se/2018/06/07/lagen-om-afghanerna-rostades-igenom-i-riksdagen/

  Det verkar klent med Annie Lööfs förmåga att avgöra var behoven av de ekonomiska resurserna är som störst och prioritera de politikområden där det krisar som allra mest.

 4. Fobi är en upplevd rädsla som är irrationell och icke existerande.
  Ser man en orm på TV och börjar kallsvettas av rädsla så är det en fobi men om man springer på en orm i naturen är det rationellt att bli rädd och inte springa fram och omfamna ormen vilket kan vara förenat med livsfara.
  Att se islamister på TV i Mellanöstern är ofarligt så att bli rädd är fobiskt.
  Att se och uppleva islams utbredning i Sverige är en helt påtaglig rädsla och är inte fobiskt. Bevis borde varje tänkande människa inse är överväldigande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: