Den ständigt kränkte skåningen från Gambia har fått pris

INRIKES. Momodou Malcolm Jallow, vänsterpartistisk politiker, är född i Gambia, kom till Sverige i slutet av 1990-talet. “Kom” är lokaltidningen Sydsvenskans ordval. Vad han kom som och hade med sig som Sverige har haft nytta av är inget som tidningen tycker har något informationsvärde så det har vi aldrig fått reda på.

Nu har skåningen från Gambia, Momodou Jallow fått pris av en palestinsk organisation som tydligen inte är rumsren, precis som om någon palestinsk organisation är det.

Nima Gholam Ali Pour, politisk sekreterare hos Sverigedemokraterna i Malmö Twittrar om att han inte är så imponerat och påpekar att ceremonin skedde i vänsterpartiet lokaler i Malmö fast de ser ut som en bit av Palestina.

-Pettersson ser inte riktigt problemet. Malmö är sedan länge en del av kalifatet och där förekommer araber och arabiska. Läs mer på Demokratiska Fronten för Palestinas Befrielse (DFLP) hemsida där Momodou Jallow tar emot sitt fina pris i Vänsterpartiets lokaler, vilket syns tydligt. 

Nu skall vi inte vara så arga på skåningen från det muslimska landet Gambia, han följer bara en gammal svensk tradition.

Nedan ser vi två socialdemokratiska ministrar och en socialdemokratisk riksdagsman som stolt visar upp sina medaljer och priser de fått av de fredsälskande araberna.

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.
Peter Hultqvist, Sveriges försvarsminister med palestinsk förtjänstorden. CLAUDIO BRESCIANI/TT
Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (s) tog år 2014 emot ett pris för sitt Palestinaengagemang.
Priset delades ut av Palestinska kulturföreningen i Malmö den 30 november 2014 och föreställer en Palestinakarta där staten Israel är utplånad.

Det var bara några få exempel på att Momodou Jallow (V) är i gott sällskap blaaand andra från det neutrala landet Sverige.

På bloggen har herr Jallow också varit med en hel del. Läs HÄR.

 

10 thoughts on “Den ständigt kränkte skåningen från Gambia har fått pris

 1. Förvänta er inte korrekt information från Asyl Svenskan,
  den tidningen har inte sysslat med sådant på många år.

 2. Det ryktas om vänsterpartisten, angående detta pris……

  Momodou Malcolm Jallow, hade tydligen genom ABF:s omsorg.

  Genomfört väldigt många utbildningar och kurser i ”tunnelgrävning”.

 3. Ursäkta men jag vill bara säga ”detta är inte min utrikesminister” !!!

  Margot Wallström anser jag att hon ska ta PENSION och AVGÅ FRÅN RIKSDAGEN/REGERINGEN OMGÅENDE !!!

  Även UTAN STATSPENSION FRÅN SVERIGES BEFOLKNING !!!

  Jag har ingen avsikt att betala hennes pension !! Min röst kommer att ges till det som parti som rensar upp ”Invandrarträsket” så att alla pensionärer befinnande under ett brutto om minst ”43.500 sek BRUTTO obs inte efter skatt !

  Tror att detta betyder att flertalet POLITIKER MÅSTE ÅTERGÅ TILL ATT VARA DE UTGÖR ETT ANSVARIGT OCH FÖRTROENDEGIVANDE DEL AV SIN VALKRETS `(de som via val utsett dessa som sina företrädare) !

  Förstår Ni vad NI GJORT NU ????

 4. Halledudanedå!
  Två långfingrar i vädret och en töntig tröja.
  Så kränkt över att det finns svenskar som inte vill ha med honom och hans gelikar att göra.

  • Men som jag sagt till många, det är inget tvång att stanna kvar i Sverige, trivs man inte så är det bara att dra vidare, det måste vara enklare än att omskola hela Svenska folket till att bli likadana som han själv!

 5. Sossarna och LO är fan i mig kriminella. De skor sig själva på befolkningen och medlemmarna.
  Var själv aktiv inom LO i yngre dagar och var inte sosse, men kravet för att kunna få bli t.ex. ordförande i olika sammanhang var just att bli sosse.

  Hade sånt här skett på min farfars tid så hade dem i princip blivit lynchade. Men idag är människor bara medlemmar för försäkringarnas skull. Ideologin lyser med sin frånvaro.

  • Det är därför, ”jag har alltid röstat på dem, likaså min far och farfar och farfarsfar”, partiet kommer dö ut och ersättas av något annat. Det är naturligt och bra; korruptionen måste få ett abrupt slut, först då kan nya saker ske. 2018, jag tycker att det är rimligt.

 6. Det är fan vad det finns folk i sverige som bryr sig om stenkastar landet palestina, tänk om dom kunde bry sig om sitt eget land istället.
  Hur kan man tycka om ett annat land när man inte ens tycker om sitt eget?
  Idioti på hög nivå.

Kommentera