Stäng

Expressen kallar terrorister för taggtrådsklippare

MEDIA. Expressens utrikeskorrespondent Kassem Hamadé skriver ofta vakna och bra reportage från Mellanöstern men när det gäller de arabiska palestiniernas konflikt med Israel är han bedrövlig. 

Kassem Hamadé, född i Beirut, skriver idag ett riktigt snyftreportage om de araber som försöker ta sig in i Israel genom gränsstängslet.

 • Inte ett ord om att ”taggtrådsklipparna” uppmanas av Hamas att ta sig in i Israel.
 • Inte ett ord om att Hamas, islamistiska motståndsarmén, är klassat som en terroristorganisation av bland annat EU, Israel, Japan, Kanada, USA, Egypten, Australien och Storbritannien.
 • Inte ett ord om att Hamas indirekt sponsras av den svenska regeringen.
 • Inte ett ord om att Hamas mål är att ta sig in i Israel för att döda så många judar som möjligt.
 • Varför glorifierar Kassem Hamadé människor som försöker ta sig in i Israel för att mörda och förstöra? Är Kassem Hamadé arabisk palestinier?

Nåväl, Pettersson tycker grabbarna ser friska och välnärda ut och de verkar vara i arbetsför ålder. Varför bygger de inte upp Gaza i stället för att försöka förstöra Mellanösterns enda demokrati.

Bedrövligt Expressen.

Media rapporterar då och då att oskyldiga sjukvårdare och andra som blir skjutna av Israelerna. På bilden nedan ser vi hur dessa stackars ”sjukvårdare” försöker skydda två terrorister som håller på att klippa sönder gränsstängslet.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

6 reaktioner på “Expressen kallar terrorister för taggtrådsklippare

 1. Aldrig förr har väl det offentliga narrativet präglats av sådana innovativa och gravt vilseledande eufemismer som i dessa globalismens tumultuariska tidevarv, där ingen samhällsomstörtande verksamhet eller terrorhandling utförd av de koranförslavade kuppmakarna bedöms alltför allvarlig för att kunna presenteras med hjälp av förskönande omskrivningar och relativiserande attribut.

  Alla publicerade formuleringar följer den politiskt korrekta och av etablissemanget godkända agendan och vad därutöver är anses irrelevant eller olämpligt att komma till allmänhetens kännedom, då man utgår ifrån att samtliga nyhetskonsumenter är behäftade med idiotism och oförmögna att skilja mellan fakta och fiktion.

  Det manipulerade mainstreammediala materialet symboliserar egentligen en makaber likpredikan över forna begrepp som politiskt obunden och objektivt informativ nyhetsförmedling i allmänhetens tjänst, där den lilla skaran sörjande består av den promille av folket som äger kännedom om lönnmordet på Moder Svea.
  Andreas.

 2. Nyspråket blomstrar i Sverige. Invandrare kallas ”nyanlända” och ordet Islamist omdefinieras till att betyda något som är OK.

 3. Det är på samma sätt med terrorfinansiären ÖZZ, en reko, ärlig, värdig representant enligt skitblaskan, hur fan ngn överhuvudtaget kan läsa den är svårt att förstå.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: