Stäng

Afghanamnestin kan bli spiken i kistan för regeringen

INVANDRING. Torsdag den 7 juni fattar socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet och centerpartiet ett historiskt ogenomtänkt och oförsvarligt riksdagsbeslut. De kommer att godkänna regeringens lagförslag om amnesti för omkring 9.000 afghanska män som saknar asylskäl. 52 av de 9.000 är kvinnor. 

De 9.000 afghanerna har redan utretts och fått avslag på sina asylansökningar i alla instanser, eftersom de inte har några skyddsskäl. Hälften kommer från det icke krigsdrabbade Iran, och 78 procent har ljugit om sin ålder.

Beslutet att baxa igenom det här undermåliga lagförslaget kommer att slå tillbaka mot ansvariga politiker med full kraft. Det är ett beslut som både går på tvärs med folkviljan och underminerar utlänningslagen och asylsystemet. Beslutet kan bli spiken i kistan för regeringen i det kommande riksdagsvalet. Båda regeringspartierna rasar kraftigt i den senaste tidens opinionsmätningar. I Sentios junimätning är Sverigedemokraterna största parti med 26,1 procent. Socialdemokraterna får den historiska katastrofsiffran 21,7, moderaterna 17,1, liberalerna 7, centerpartiet 7,2, vänsterpartiet 9,7, miljöpartiet 4,8 och kristdemokraterna 3,3 procent.

Läs vidare hos Julia Caesar…

-Pettersson undrar varför de är kvar i landet efter deras ”kärlekståg” genom landet och vem som tar ansvaret för försvunnen tillit, hat mot svenskar, rädsla, misshandel, vandalisering, slagsmål, tafsningar, ofredanden, glåpord, sönderslagna hvb-hem, mord, mordförsök på polis, våldtäktsförsök, våldtäkter på minderåriga, gruppvåldtäkter, pojkvåldtäkter, knivar, droger och allt annat.

Vet du Stefan?

Statsminister Löfven (S) och några ”ensamkommande flyktingbarn”

34 reaktioner på “Afghanamnestin kan bli spiken i kistan för regeringen

 1. Man kan undra, varför politikerna i den svenska regeringen fattar beslut, som kommer att göra att de förlorar valet. Det verkar ju vara huvudlöst! Men är det verkligen det?

  De inser förstås att deras beslut kommer att förstöra Sverige. Därför har de självklart ingen större lust att sitta kvar vid rodret, när landet störtas i kaos och anarki. Bättre att lämna skeppet, innan det sjunker, och låta andra ta hand om skiten.

  Göran Persson blev ju godsägare, och Rheinfeldt och Anders Borg är idag mångmiljonärer, efter att, befriade från allt ansvar, ha kvitterat ut sina belöningar från bankmaffian för sitt landsförräderi. Detta hägrar naturligtvis för den inre synen hos nuvarande regeringens globalist-agenter.

  Allt har sin förklaring, bara man använder hjärnan till det den är ämnad.

  1. Det är mycket vi som vanliga människor kan fråga oss, värderingarna och slutsatserna där uppe ”äro outgrundliga”.

 2. Stefan Löfven har man inget förtroende för och det finns tusentals orsaker till det, men för att han skulle kunna rädda ansiktet lite grand , så borde han dra tillbaks denna vanvettiga amnesti för dessa ljugande
  snyltare, att importera lögnhalsar i stor skara är inte upplyftande för ett lands ledare, men det måste vara bättre att få lite skäll från samarbetspartierna än att hamna i total onåd hos folket?

 3. En ledare i AB idag tar Zlatan till gisslan för att gissla SD. Det visar en klar desperation inför raset hos väljarna.
  Det är mycket oärligt att utnyttja en fotbollsspelare i propagandasyfte.
  Hitler och Olympiaden associerar jag till

 4. Idag skriver Expressen på ledarsidan:
  https://www.expressen.se/ledare/6-skal-till-att-rosta-nej-till-ensamkommande-lagen-/

  – Expressens Anna Dahlberg brukar vara klok. Om det är hon som ligger bakom är obekannt. De 6 skälen är rätt, dock försent. Med denna ledare i handen hade många fått modet att demonstrera framför riksdagshuset
  Nu blev det inte så och vad det blir idag är orätt, inte bara mot oss, de onda, utan också mot de människor som sökt asyl och fått/får ett nej.

 5. Om ni urusla politiker tror att vi inte vet,ack vad ni bedrar er och ni skall bort från makten.

  1. Någo/ra sätter gång på gång dessa usla politiker till makten !
   Sådan väljarkår sådana makthavare.

  2. Det är sådana där typer som slår ner folk som tydligen anses utgöra framtiden här i landet. Fy f-n!
   Jag hoppas kvinnan repar sig men chocken kommer att ta tid.

  1. Yazider har hedersrelaterat våld i sin kultur, så särskilt kristna vill jag inte påstå att de är. Men folkmordet stöder jag inte!

 6. För att tillfredsställa en del tanter med klimakterie känslor som påverkar deras omdöme och intellekt, och en del andra som låter sig styras av sina egna svår definierade känslolägen. Om de nu är religiösa eller annars psykotiska känslor. Ska nu 9000 afghaner få utbildning och livstids försörjning, för dom flesta. medans 2 – 300 000 pensionärer lever i armod, under EU s levnadsstandar. Verkar vara att där känslor går in, går vettet ut, om den nu nånsin funnits. Att lagstiftare står och sjunger saliga barn, om vuxna män, i lagstiftande församling, säger väl det mesta om dessa landets företrädare. Hoppas att övervägande delen av er som röstar för denna faiblesse, blir utsparkade från riksdagen till hösten. Med varma hälsningar från en arbetande medborgare.

 7. Ett hån mot svenska folket att se Annie Lööf i folkdräkt på Nationaldagen på Skansen dagen före skammens dag.

  1. annie lööf – en STOR bedragare och landsförrädare som är oerhört k°t på makt!
   hon ljuger, bedrar och narrar Folket!
   (hon skulle ju äta sin högra sko…….?)

   1. Annie Lööf har helt släppt föregångaren Bondeförbundet.
    Det var inte tal om vare sig ”baaarn” eller islam i landet.

    Bondeförbundets grundprogram
    Antaget vid 1933 års förbundsstämma

    II. Under århundraden ha Sveriges bönder bevarat tron på kristendomen som en rik källa till andligt liv.

    Då kristendomen är den säkraste grundvalen för en redbar och allmängagnelig livsföring, måste kristen tro och livsåskådning främjas och bevaras som grundval för svensk folkuppfostran.

    Det religiösa livet bör beredas möjlighet att utveckla sig fritt och ostört av kristendomsfientliga inflytelser.

    Undervisningsväsendets ändamålsenliga och praktiska utveckling bör främjas och dess karaktär av en hela folkets uppgift betonas. Landsbygdsungdomens bildningssträvanden och möjlighet att till rimliga kostnader erhålla tillgång till behövlig praktisk och teoretisk undervisning bör underlättas.

    II. För bondeklassen måste som en naturlig uppgift framstå bevarandet av de svenska hemmen, hävdandet av familjebandens värde för individerna och samhället, liksom av de värden som ett verkligt hem har att ge åt familjemedlemmarna och särskilt åt det uppväxande släktet.

    Härmed sammanhängande sociala och ekonomiska problem böra uppmärksammas i syfte att underlätta familjebildningen och bereda ökade möjligheter för de unga att vid någorlunda tidig ålder bilda hem.

    De sedligt och moraliskt nedbrytande krafter, som verka i riktning att upplösa familjebanden, måste bekämpas.

    IV. Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.

    Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.

    Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.

    Folkfienden alkoholens fördärvliga verkningar måste genom upplysning, lagstiftning och på annat sätt effektivt bekämpas. Målet allmän folknykterhet, får aldrig lämnas ur sikte.

    https://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/program/1933

   2. Macke. vare sig kristendomen eller islam hör hemma i politiken, båda ha tillräcklig med skit i sin historia som få Nazisternas förintelse att te sig som ett skämt i jämförelse.

  2. En mångkulturälskande A.Lööf i Burka hade varit mer passande, folkdräkter ska bara bäras av svenskar som högaktar sitt fosterland !

   1. Kurt and others like him are the reason why the Christians’ God turned his face away from west Europe.
    The sins of the fathers, hmmm ?

 8. 6 december 2015, säger centerns partiledare Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Då vet ni varför lagrådet.

  1. Men ingenting om äldre fattigpensionärers frihet? Frihet att ta en kopp kaffe med en väninna, frihet att åka på bussutflykt, frihet att slippa vända på varenda enkrona efter ett liv fyllt av arbete.
   Du är en skam, Annie Lööf!

 9. Lagrådets skarpa signal borde vara omöjlig att ta miste på. Att den här diskussionen har fått överleva är fullständigt bisarrt.

 10. Ja…här är han på bild… med sin syn på problemen…. 🤥
  ”Vi bygger inga murar….Det blir en vinst….Alla(h) ska med….Vi har inga no-go zoner….

  Vill ni ha mer av denna sk. ledares sönderfall…. eller vill ni ha:
  Harmoni – Ansvar – Rättvisa – Trygghet

  VAL 2018 …. för FÖRSTÅND !

 11. Regeringen är ju styrd av kontraktet med Muslimska Brödraskapet, som undertecknades 1999 om att socialdemokraterna skulle bidra till att Sverige islamiseras.

  Tidernas största landsförräderi?
  Wennerström bleknar!

  Sök och läs på ” socialdemokraterna kontrakt 1999”!

   1. Tack Helena!

    Det stärker min förvåning att landsförräderiet har tystats ner för svenska folket i nästan 20 år.

    Hoppas att din bok får stor spridning före valet.

    Så många som möjligt bör bli medvetna om att vi i Sverige är lurade och utsatta för, troligen det största landsförräderiet mot Sverige och svenska folket i modern tid.

    Ansvariga i socialdemokratiska partiet, och kanske regeringen borde ställas till svars för landsförräderiet.

  1. Regeringen och de sk. ledarna har KONTRAKT MED OSS SVENSKA SKATTEBETALARE, att göra allt för att värna om oss, och ej agera ansvarslöst eller brottsligt, och se till Sverige och skattebetalarnas främsta i nuläget och för framtiden.

   Tycker ni att fungerar så ?

   VAL 2018 …. för ANSVAR och FÖRSTÅND !

 12. Tidernas självmål !! Sossarna är totalrökta men kanske finns några sossar som inser detta och rösrat emot fast det är ju inte troligt partipiskan viner starkt inom sosseriet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: