Stäng

Slöja är som ni vet ”frivilligt”

ISLAM. Ni vet att barn bär slöja frivilligt när föräldrarna kräver att deras barn i förskoleåldern ska kontrollfilmas så att de inte tagit av sig den frivilliga slöjan frivilligt.

-Pettersson menar att Danmarks förbud mot niqab och burka är fullt rimligt och bör utökas.

I Sverige är det ett brott att sprida nazistisk propaganda. Normalstraffet är fängelse. Varför vi inte skulle kunna ha förbud mot islam är för mig obegripligt. Med 1400 års facit över islam så framstår det dessutom som önskvärt.

Det håller inte med att hänvisa till religionsfriheten för islam är ingen religion utan en ideologi och dödskult. 

Twitter

15 reaktioner på “Slöja är som ni vet ”frivilligt”

 1. Så länge socialdemokraternas landsförräderi med kontraktet att islamisera Sverige gäller så blir det ingen förändring!
  Kontraktet tecknades 1999 med Muslimska Brödraskapet och gäller ännu!

 2. Och i ledningen för alla dessa kulturmarxistiska och islamistiska drivhus, där man alltjämt har den ofattbara fräckheten att benämna de uppsamlingsplatser inom vilka denna verksamhet bedrivs som ”skolarbete”, har man positionerat en kvinnlig rektor vars främsta prestation är att gå den importerade förtryckarmentaliteten till mötes.

  Det går sannerligen framåt för den humanitära stormakten och dess feministiska regim – inte sant? För att inte nämna det påstådda jämlikhets-och integrationsarbetet, vilket i praktiken endast befrämjar skadlig social kontroll, nedbrytande angivaranda och bevarandet av misogyna vanföreställningar.
  Andreas, djupt äcklad.

 3. En framtidsvision i nära framtid skrämmer mig. Även om SD skulle få makten och Jimmy Åkesson bli statsminister så är det möjligt att the deep state kommer att köra sitt race och lägga krokben för genomförande av nya reformer. Tänker på PK-journalister, samhällsdebattörer och inte minst domstolspersonal som kommer att utdöma samma låga eller inga straff till våldtäktsbrottslingar av MENA-härkomst. Åkesson & Co har varit tvungna att ge efter en hel del för att komma in i det politiska finrummet.

  1. Oroar dig inte, chansen att du få se Mars människor är större än att vi få se Åkesson som Statsminister, tyvärr

  1. Jag kan inte annat än att små le när jag alltid se en tumme när på mina insändare, det är väldig väldig sällan att jag få fler av den sorten. Så det är i alla fall någon som retar sig, hahahahah 😉

 4. Och sen är det FOTOFÖRBUD för föräldrar och morföräldrar vid Lucia och skolavslutningar och numera ofta TOTALT…. för att ”skydda utsatta barn”.

 5. Det finns nog mer av det än vi kan ana. T.o.m. vad vi erfar genom alternativmedia är toppen av isberget. Int eallt kommer till kännedom, resurserna saknas att kunna hinna lista upp (och kommentera) allt vansinnigt i TokSverige.

 6. Fullständigt ofattbart att personalen filmar. Det är kanske det egna folket som filmar, för jag hoppas svenskar inte beter sig så lågt mot barn.

  1. Hoppas var ett dåligt ord. Jag hoppas personalen avskedas och får villkorlig dom för grovt ofredande!

 7. Detta tycker troligtvis Feministregeringen, 7-klövern, FI, Metoo är helt normalt och OK, jag tycker det verkar sinnessjukt, detta kommer aldrig sluta väl för Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: