Stäng

17 reaktioner på “Folkutbytet

 1. Snart i hela Sverige !
  7 klövern får garanterat nytt förtroende i September av den trygga helt oberörda svenska väljarkåren 87:an och kan därmed slutföra sitt uppdrag att helt avkristna Folkhemmet och låta en annan religion ta över rodret, är bara att gratulera oss själva naiva svenskar i dumSverige som inte begriper sitt och landets bästa utan hela tiden tillsätter samma odugliga politiska partier och pajaspolitiker i riksdagen.

   1. Hmmm…

    Med egen majoritet kanske sparkat ut alla som ljugit sig in i Sverige de senaste 10-15 åren. Plus alla anhöriga.

   2. Blir intressant att se vad J.Å och SD till skillnad mot 7 klövern kommer göra och åstadkomma i verkligheten om han blir statminister !

 2. Folkutbytet för Europa har planerats sedan länge av anonyma tjänstemän på FN där projektet kallas för-Migrant Replacement-. FN vill med denna plan #hjälpa Europas åldrande befolkning så att de kan bibehålla sin standard 🙂 …………………….det är deras förklaringmodell till folkutbytet.
  naturligtvis är det en lögn för att lura europas folk-vad vi ser är helt enkelt försök till -white genocide- vitt folkmord ungefär vad som sker i SydAfrika idag.
  –Replacement Migration – Mad U.N. Plan to Replace Europeans–

 3. Sverige är inget land värt att känna sig stolt över längre och jag hoppas de allra värsta framtidsscenarion blir verklighet. Så många som gjort sig förtjänta av det.

   1. Nä, precis, och jag vill inte ha några i detta land.
    Det ni bör göra är att tala för dem, att uppmana dem söka sig bort från Sverige.
    Det gör jag med mina yngre släktingar.

  1. Jag håller med dig om att det finns många man önskar skulle drabbas av konsekvenserna av det de ställt till med.
   Men omtanke om mina egna barn och kommande barnbarn gör att jag hoppas jag har fel i min dystra bild av Sveriges framtida utveckling.

   Flera av Europas politiska ledare har inte egna barn och jag tror det ökar risken för en ”efter oss syndafloden”-mentalitet hos dem.

   1. Jag kan förstå dig men avskyn mot de svenskar som ställt till och fortsätter ställa till det gör att jag önskar dem allt ont, man har goda skäl till denna avsky.

 4. Men det pågår ingen massinvandring till Sverige påstår mångfaldens förespråkare.

 5. Skrämmande och fasansfullt!!
  Och nu går det snabbt, dom förökar sig som råttor (plus den vanliga massinvandringen) och inom ett fåtal år ligger dom på 80% och vi stackare på 20 i riksgenomsnitt.
  Och dessa ynka 20% är inte vilka 20% som helt, utan quislingar och andra folkförrädare samt gamla och sjuka som inte kan lämna det sjunkande skeppet!
  Men…vi har ett val i höst, låt se hur Ni röstar, antingen blindröstar Ni som vanligt på någon av dom 7 förrädarna, eller så har Ni vaknat och röstar på SD eller AFS.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: