Stäng

Barn av saligheten

INVANDRING. Idag var det debatt i Riksdagen om de 9000 ljugande afghanska männen som saknar asylskäl men trots det troligen får stanna. Omröstningen sker på torsdag. Att inte respektera de avslagsbeslut som den statliga myndigheten Migrationsverket och migrationsdomstol tagit är alltså något som Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centerpartiet premierar!

Dessutom verkar några ur de andra partierna heller inte fullt friska. Roland Utbult (KD) sjunger om att han ställer sig bakom regeringen när det gäller de ljugande männen som inte följer svenska lagar, som vi inte vet identiteten på, som ljugit om sin ålder och bakgrund.

Dessutom stämmer det inte att det dröjd så länge med besked. De har fått avslag inom rimlig tid, men överklagat och överklagat och nu premieras detta av den man som säger att det ska vara ordning och reda i migrationspolitiken och de som fått avslag ska lämna landet. Skäms du inte Stefan Löfven?

Barn av Saligheten från Twitter

Lägg dessutom märke till att riksdagen är nästan tom. Inga ansvariga är på plats för att ta debatten.

19 reaktioner på “Barn av saligheten

 1. Sveriges riksdag bevisar sig återigen vara rena dårhuset.

  Hur skulle det vara med lite vuxna människor som kan fatta rationella beslut istället för att lalla runt och vältra sig i känslosås.

 2. Ser fram emot videon från fredagsbönen när den mkt gode Roland drar ”Barn av saligheten”, lycka till.
  Detta kommer generera många röster till SD, man bockar o tackar speciellt Roland för sin val insats!
  PK njuter o tycker ” det är väl använda skattepengar” att Roland jobbar hårt i riksdagen med Svenska folket i tanke i sina böner!!

 3. Enligt Migrationsverkets egen statistik har färre än 8% av den som fått uppehållstillstånd mellan 1980 och 2017 fått det av flyktingskäl, det är 1 av 14.

 4. Det värsta var väl ändå fjollan som röstade för amnestin för att hennes dotter, 16 år, skulle få fortsätta att knulla sin afghan. Måste vara världens dyraste samlag som pågår och vi skatteslavar står för notan.

 5. Tänk nu bara på, att det kom cirka 50 000 Afghanska ”flyktingbarn”.

  41 000 har redan fått asyl och boende på vår bekostnad, nu är resten av familjen på ingång, även det på vår bekostnad.

  https://www.sydsvenskan.se/2018-05-26/fembarnsfamiljen-aterforenades-efter-tre-ar-nu-ar-de-hemlosa?utm_source=tw&utm_term=389f2818-81ef-45aa-bc64-58cecb270da2&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares

  Dom 9000 som är kvar, det är dom mest hopplösa fallen, som helt saknar asylskäl av någon tänkbar sort.

 6. Jag förväntar mej att idioten Roland och hans PK vänner betalar kalaset 100% ur egen ficka för resten av baaarnens liv, eller?

 7. Bäste Bert, skall du sjunga ”Barn av saligheten”.
  med Ebba på nästa ”frälsningsmöte”, lägg av för fan, du tappar ALL trovärdighet

 8. Det visar återigen den nivå av verklighets baserat tankeförmåga våra välbetalda riksdagsmän i vissa partier besitter. Man inser varför landet är kört i sank.

 9. Utspelas detta i verkligheten, eller är det en filmupptagning av ett
  Twilight zone-inspirerat mardrömsdrama, där företrädarna för svenska folket drabbats av något slags kollektiv och utpräglad suicidal korruptionsbakterie som tagit deras hjärnor i besittning?

  Detta var ta mig tusan väl magstarkt även för den mest härdade nyhetskonsument att bevittna och ännu en gång erinras man om de vanhedrande men fullt rättvisande attribut Sverige förvärvat genom den anarkosocialistiska, lagvidriga och islamofila politik som bedrivs.

  Definitionerna Kriminalparadis, MENA-manege och Pajasimperium har vi sannerligen icke förlänats för intet!
  Andreas.

 10. JA…..IDIOTIN ÄR FULLÄNDAD !

  Hade detta varit på ett sinnessjukhus eller på 1200-talet….så kunde man ha en viss förståelse….men, hallå……det är nu år 2018 !

 11. Det är något riktigt fel med Sverige. Folk är dumma på riktigt och gräver sin egen grav!

  1. Folk är för dumma för sitt eget bästa, men du ska se det ordnar upp sig när islam tar över.
   Jag bor hellre under ett muslimskt styre än ett kärring styrt idiot samhälle.

 12. Roland Utbult (KD) – att det finns så mycket sinnessjuka i Riksdagen är föga förvånande, denna tomte slår Åsa Romson, de är på samma nivå! Nu hoppas man att både KD och MP hamnar UNDER 4%, om så sker ska jag fira!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: