Stäng

SSU plockar bort bilden

SSU i Hylte har plockat bort bilden på sin nya styrelse från Facebook.

Orsaken är den rasism och det hat som SSU Hylte påstår sig komma från människor långt ute till höger på den politiska kartan. Antar att de har belägg för den utpekningen? Hat och hot är aldrig acceptabelt, oavsett från vem det kommer och mot vem det riktas. Dock är vi medvetna om hur lätt man blir rasist i dagens Sverige och hur enkelt det är att ta till orden ”hets mot folkgrupp”. Ibland är rasism och hets mot folkgrupp nämligen synonymt med kritik och obekväma frågeställningar.

Det enda intressanta i SVT:s artikel är följande ord.

”Det här är en bild på ungdomar som vill starta en politisk grupp”

”Ungdomar” är naturligtvis ett relativt ord. Unga män är ett bättre lämpat ord i sammanhanget. Frågan är om de unga männen är intresserade av socialdemokratin eller om deras egentliga mål är att skapa en plattform för sina egna intressen? Jag ser en 25-åring med rötterna i Mellanöstern och sex unga män med rötterna på Afrikas Horn. Är de verkligen intresserade av att föra Sverige på rätt köl igen, eller har de andra mål?

Nu verkar inte intresset för SSU i Hylte vara så stort. Inbjudan den 10:e till 24:e april talar sitt tydliga språk.

SVT

…och twitter-Annika förnekar sig inte.

…och här är den nya styrelsen, samma bild som ovan men…

11 reaktioner på “SSU plockar bort bilden

  1. Men det måste ju kännas fint för (S) att ens väljarbas ungefär ser ut som på bilden från SSU Hylte. Att du sitter i riksdagen eller nån annanstans bara för att en massa negrer och araber har röstat på dig i hopp om ett liv här som du käre svensk står för. Eftersom dom på bilden ungefär har lika mycket IQ som en hund….

  2. Vad menas med folkgrupp i detta sammanhanget? Vad jag kan se är det en blandning av personer från flera länder, och då är det väl inte en folkgrupp`Eller räknas alla ovanligt mörka som en folkgrupp,
    att SSU i Hylte inte begriper att folk reagerar på sammansättningen säger ganska mycket om dessa Broilerpolitiker.

  3. Sitter här och har dåligt samvete…Kan det vara min ord kring denna mörka ort,som gjort dem ledsna ? Kanske överskattar jag bara min ringa betydelse i sammanhanget ! Kan ju vara som hos kommunisterna inre stridigheter,om rangordningen bland idioterna.

  4. Hade de erbjudit gratis pizza så hade det säkert kommit flera hundra. Gör om och gör rätt. Bjud på läsk nästa gång också, och locka med en hemlig gäst, typ H****k S******rt, då blir det nog skitroligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: