För demokratins skull ska journalisterna bli aktivister!

MEDIA. Lisa Bjurwald är journalist, författare och debattör. Bjurwald är tydlig, när förtroendet och trovärdigheten för svenska journalister sjunker som en sten har hon svaret: i en tid av stora utmaningar för demokratin måste journalister vara mer aktivister, enligt tidningen Journalisten, som tyvärr använder betalvägg. 

Lisa Bjurwald är känd för att spy hat över Sverigedemokrater och invandringskritiker i allmänhet och anser sig ha ensamrätt på fakta. Så vi förstår precis vad hon menar med att bli mer aktivist, även om jag just i hennes fall inte förstår hur det ska gå till.

Om Lisa Bjurwald på bloggen, och för er kännedom har Bjurwald tillbringat fem år på Expos redaktion.

Programmet sändes 29 september 2010. Både debattörerna och programledarna utgår från att en röst på SD aldrig kan vara logiskt motiverad.

-Pettersson känner igen sig, det låter likadant idag.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “För demokratins skull ska journalisterna bli aktivister!

  1. Activist = trade unionist, agitator, hothead, anarchist, windbag, feminist. A blighter and a cuss, a gadfly and a boor and so on, and so forth ………
    Democracy = demo-crazy

  2. Lisa är väl en kvinnlig variant av pansargeneralen Arnstad om jag förstått saken rätt. Ser nazister i varje gathörn lyckligt ovetande om att ordet nazister är en förkortning av Nationalsozialisten d v s kamrater från deras eget läger.

  3. I videon ser vi en intellektuell gigant kontra en mental dvärg. Vi ska dock ha klart för oss att Paulina Neudings största förtjänst är inte att vara en kompromisslös vän av Sverige. Att inte acceptera förbehållslös massinvandring speciellt då vi vet att varje individ kommer att kosta svenska skattebetalare 74 000 kronor om året i genomsnitt är inte att vara främlingsfientlig eller vilja verka för ”vit makt”. Inte för att jag vet vad det är för fel på ”vit makt”, speciellt inte i länder med absolut vit majoritet. Det kallas för demokrati. Dessutom står vita människor för 90 % av den demokratiska och tekniska utvecklingen i världen.

    Den folkgrupp som Paulina Neuding tillhör är också ärketypen för vita människor eftersom den härstammar från Kaukasien som historiskt betecknade vita människor; Kaukasisk ras. Vi kallar heller inte vårt land för det Norgermanska konungariket Sverige som vissa andra stater gör.

  4. Ska bli aktivister ? Det var dom väl varit i åratal sen är dom så frustrerade att SD bara växer och att deras skit o dynga bara har motsatt effekt.

  5. Det är bara se vilka sort invandrare begår brott.. Chineser?
    SD vill inte ha invandrare,och är rasister?
    Är ljuga en del av journalistik?
    Det finns otroligt mycket starkare rasism mot svenskar, fast de bor och utnyttjar välfärden..
    Varför tillåter man två personer som har samma förvrängda åsikt stå och uttala sig om en tredje part som inte får delta?

Kommentera