120.000 palestinier besökte Jerusalem


MELLANÖSTERN. I går morse, kom 120.000 arabiska palestinier till Israel för att be vid al-Aqsamoskén i Jerusalem. Det kommer garanterat SVT inte att rapportera för enligt dem får inte araberna resa. 

Tidigare i veckan, när terrorister på Gazaremsan sköt över 100 granater och raketer in i Israel, så bar de civila kläder, det äventyrar Gazas civila befolkning, samtidigt som Hamas bryter mot internationell rätt genom att bära kläder som inte skiljer sig från civila. Kanske något att tänka på när Israel slår tillbaka och det rapporteras om ”civila” som dött.

Utan fanatiker så borde problemet vara lätt att lösa. Ingenstans har arabiska palestinier det så bra som i Israel och lösningen finns sedan 1922.

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.


One response to “120.000 palestinier besökte Jerusalem

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: