Stäng

29 reaktioner på “Inte min utrikesminister…

 1. Så bra som jag mår ikväll har jag inte gjort på år o.dag !!
  Hade jag inte tvingats stoppa i mig mediciner,skulle det blivit en 7-dj-la fest i kväll. Så många besvikna och ledsna ansikten i tyska STATS-TV,som just nu har jag aldrig tidigare upplevt.
  Först Italiens nya regering,och ovanpå Spaniens EU-marionett avsatt. Även om den nya i Espana är röd,kan det för EU-anhängarna inte vara annat än en stor katastrofdag 1 Juni.

 2. Vet inte om det är en personlig sjukdom,att känna skadeglädje ?
  I så fall en positiv,då jag mår bra mycket bättre sedan jag just sett tyska propaganda-kanalen ZDF`s nyheter,kring nya regeringen i Italien.
  Dagens kvinnliga uppläserska,hade än fler rynkor i pannan än vad som är normalt,för dryga 60 års-ålder.
  Nåväl,ZDF hade vandrat runt i Rom,för att finna sina likar inom socialismen.
  Två intervjuer hann man visa,och båda var naturligtvis mycket skeptiska till de som nu tvingas rymma upp,efter röd/gröna styret.
  Dessutom se till att färjelinjerna från N-Afrika stoppas,eftersom det redan finns c:a 200.000 niggrar i landet.Svartingar som nu kan komma få en gratis hemresa,till sina resp. länder.

 3. Ja nya hundratals Miljoner kommer hon säkert att skänka dit, så att vapeninköpen inte stannar av. Hon är inte min utrikesminister heller.

  1. Det är nog obligatoriskt i den regeringen, har man partibok,
   och är duktig på egenberikning, så räcker det för en ministerpost.

 4. Juni börjar ju mer än bra !!!
  Nu står också klart att Italien får en EU-kritisk regering,ledd av juridikprofessor Conte,från 5-stjärnegruppen och LEGA …
  Senaste dagarnas hot om nyval,och stor seger (majoritet) för de förnuftiga i landet,tvingade deras Statspresident att säga ja !
  Stenbock vet att Merkel och de ansvariga i Tyskland,nu sitter och darrar i sina hörn.Detta eftersom Conte`s team inte uteslutit,att man kommer att verka för utträde från Euron.
  Tyskland har 990 miljarder (mer än vad man kan uttrycka i SEK) fordringar i form av lån,och handelsgarantier i Italien ! Skulle Italien nu göra sak av sitt hot innebär detta,att Deutschland och övriga i Euro-gruppen sitter på pottan…Tja,för Frankrike skulle detta innebära Stats-KK !!
  Som jag brukar skriva,de som lever får se….Hoppas på bättre tider,kan vi ju alla under mellantiden.
  http://imgl.krone.at/collage/post/1716279/v89a4a1/white_white/310×175

  1. Ps.
   Skall tillägga att EU försökte pressa deras president,att tillsätta en EU-marionett på posten,under tiden fram till nästa val, (i höst) men
   denne President Mattarella insåg klokt nog,att vänta till ”Manana” blir inte bättre !
   Ds

 5. Vi får väl hoppas och utgå ifrån att hennes dagar som utrikesminister snart är över.

  1. Om och när M.Wallström lite småleende och nöjd avgår så gör hon det i alla inte barskrapad, hon har som alla andra politiker i riksdagen via skattemedel belönats kraftfullt för sina s.k viktiga och kraftfulla insatser !

 6. Ytterligare en som skott sig själv ekonomiskt, som en s k ”politiker”. Hon har förlorat allt förtroende och är fullständigt värdelös men hon har sitt på det ”torra” efter sina år inom ”politiken”

 7. http://imgl.krone.at/scaled/1716196/va590ee/full
  Kan sända er alla en glad nyhet,denna gång från Spanien. 🙂
  Deras ”Löfven tvingas just nu avgå,för att slippa en förtroendeomröstningen.
  Denne Premiärminister Rayoj har alltmer blivit något av en socialistisk envåldshärskare,och ”r-vslickare” åt EU ! På hans meritlista finns mycket negativt under åren som han diktatoriskt regerat åt vänster.
  Mest i ljuset kom han nu senaste halvåret då han förbjöd människorna i Spaniens motor Katalonien,att få större eget bestämmande.
  Ja han lät även den korrupta högsta domstolen,att fängsla Katalonska politiker som ansåg hotade hans makt !

 8. Jag tycker att hon ska flytta dit och använda sina egna pengar, istället för andras pengar.

  1. Det är pengar som jag bidragit till, egna pengar har hon bara haft på det jobb hon hade innan den politiska bidragskarriären. Lägenheten fick hon av kommunals medlemsavgifter, så hon har kämpat på bra med socialbidrags slantarna.

 9. SÅ BRA att tanten försvinner i SEPTEMBER!!! Ska skåla i CHAMPAGNE denna dag och hoppas hon flyttar till PALESTINA med sitt pick och pack!

  1. Inte gynna Macron-land. Gynna hellre de ”populistska” italienarna; Prosecco, Franciacorta eller min och många andras favorit, Asti.

 10. Mrs.Wallström is not herself in this video: the posture, gestures and voice are changed. The antisemitic bitch (sorry, Margot babe !) has lost her
  nerve. Maybe I’m wrong.

 11. Hon tänker och pratar som en naiv tonåring.
  Och detta är Sveriges utrikesminister hjälp!
  Han som har tillsatt henne måste följaktligen vara ännu naivare.

 12. Jag tycker att en sådan här ”fin” dam borde flytta till Palestina och umgås med de människor hon beundrar och älskar så högt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: