Stäng

Ungfeministerna är lika tokiga som de gamla

FEMINISM. Gudrun Schymans ”ungar” verkar lika tokiga som Gudrun Schyman. Unga Feminister har den dåliga smaken att svartmåla försvaret och det dessutom på Veterandagen

-Pettersson är dock lite imponerad att de fått ihop några bilder, upptagna som de är med att försvara islamister, hata vita män, vräka ur sig skit, tatuera och pierca sig.

Har ni sett Försvarsmaktens kampanj? Det har vi. Och vi gjorde en lite mer relevant variant, skriver lyxfeministerna på Twitter.

21 reaktioner på “Ungfeministerna är lika tokiga som de gamla

 1. Ändå är det svenska män som ska försvara dem mot det våld som utförs av misogyna invandrare.
  Man måste kunna se skillnad på försvar och anfall. Om ingen bekämpat nazisterna och för den delen kommunister, så hade många av dessa kvinnor inte funnits idag.

 2. Mig synes som att den matriarkala psykologiska våldsstrukturen lagt beslag på det offentliga tolkningsutrymmet, där de kulturmarxistiska kalkonerna och feministiska fjäderfäna förskansat sig på toppen av det svenska moralmassivet, varifrån de kraxar och kluckar för att erinra det vita patriarkatet om dess skuld till all världens jämmer och elände.

  Vilka ovettiga tillkännagivanden som än levereras från de kognitivt krackelerades kusliga kotteri, framträder deras lyteskomiska penisavund med påfallande tydlighet.
  Andreas 🙂

 3. Suck- hoppas ni tänkt om tills ni gått ut gymnasiet, eller senast tills någon kris i samhället inträffar så ni vet vad ni ska göra. Gudrun och Fridolin kommer inte ta hand om dig!

 4. Jag blir uppriktigt förbannad, mem, men sedan lugnar jag ner mig och inser att dom är de första som kommer att gå under vid en krissituation, för dom är så j-vla självgoda att dom inte begriper någonting annat än sina egna floskler, om ens det.
  Låt dom emigrera till Saudi, kanske dom lär sig något där.
  Jag gjorde det i alla fall under min mission där under Gulf-kriget.
  Kommer aldrig någonsin att åka till ett liknande land igen.
  Men får dom som dom vill så behöver jag ju inte, för snart har vi det likadant här, om inte det redan är här

 5. Räcker ju att se och höra Grön Ungdom förvirrade galenpannor. Man blir ju rent rädd om dessa stollar ska få inflytande på politiken. Det är illa nog som det är nu.

  1. ”…om dessa stollar ska få inflytande på politiken” skriver du. OM??? Det är ju deras vansinne som styr överallt idag. Du har väl sett Eurovisionsfestivalen, eller i alla fall hört om den. Vi är, sedan länge, mitt i galenskapen.

   Den ideologi, som numera fullständigt genomsyrar vårt folk och fr.a. politikerna, är nihilismen. För en nihilist är ingenting värt något. Inte deras medmänniskor, inte deras familjer, inte ens deras egna liv. För dem är det enda, som betyder något, att leva ut sina drifter: Perversiteter, droger och att spotta på alla, som inte är som de själva.

  1. och jag som just tänkte föreslå att de skickas till exempelvis Levanten eller annan krigshärd, för att predika sitt freds- och ickevålds-budskap!

 6. Att de bara orkar! De ser nazistspöket överallt och ser inte mycket annat. Visst kan jag hålla med om att det finns patriarkala strukturer, har själv drabbats av dem när jag försökte skilja mig från en våldsam make. Men krig bygger på att alla försvarar sitt samhälle, inte patriarkala strukturer.

  En soldat måste kunna lyda och leva under strukturer, annars går det inte så bra för den enskilde soldaten. Strukturer är i sig inte per automatik patriarkala. Isåfall var jag en riktig patriark då jag var ensamstående med mina grabbar. Jag bestämde nämligen därhemma, och så var det bara.

  1. Nej, nog ser de inte nazistspöket överallt. Av något skäl är de blind för svarta-tältklädda spökarna som leds hit av skäggiga män. De verkar inte höra när det skriks ’svennehora’ och att de ska knulla deras morsor och de själva för att de inte går tältklädd. Visst är det konstigt?

  2. Helvete!!
   Tryckte fel på mobben!!! Ska vara tummen upp!!! Och går inte att ändra… sorry

 7. Nej Pettersson, de är inte lika tokiga. De är tokigare och vad värre är, de är fler tack vare 68-vänsterns invasion av skolsystemen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: