Stäng

Korruption i världsklass – Facket lovar Löfven 250.000 röster

VALET 2018. Fackförbundet kommunal lovar socialdemokraterna 250.000 röster i valet. Två dygn innan Socialdemokraternas partistyrelse möts i Stockholm – får Stefan Löfven nu ett löfte av fackförbundet Kommunal.

– Minst hälften av våra medlemmar ska rösta på Socialdemokraterna, säger ordföranden Tobias Baudin.

Kommunal-facket ökar upp takten för att hjälpa S i valrörelsen. De närmaste tre månaderna, fram till valdagen, ska förbundsledningen ringa upp medlemmarna och besöka deras arbetsplatser.

– Målet är att vi ska prata med hälften av medlemmarna, säger ordföranden Tobias Baudin, som samtidigt lovar att minst lika många – 250.000 – ska rösta på Socialdemokraterna i höstens val.

Mer på Expressen…

-Pettersson tycker det låter trevligt att facket ska ringa och besöka sina medlemmar på arbetsplatserna men undrar vad kommunal gör i vanliga fall? Tydligen har de inte kontakt med medlemmarna i varje fall.

Nåväl, jag är övertygad om att Kommunals medlemmar kan tänka själva och röstar som de vill vad än facket lovar…

25 reaktioner på “Korruption i världsklass – Facket lovar Löfven 250.000 röster

 1. Jag undrar hur stor bonus man utlovat de 250.000 för att de ska lägga sina röster på S

 2. Och vad är det löftet värt? Jämfört med alla andra löften, är svaret lika mycket, så är det absolut ingen ko på isen.

 3. Att kommunals medlemmar blivit hjärntvättade borde bli en stor nyhet för msm.
  Förstår inte hur ledningen för kommunal kan lova det, har inte medlemmarna egna viljor, eller har man som i Filippinerna köpt deras röster?
  Kommunals medlemmar är en grupp som drabbats hårt de senaste åren trots en s-ledd regering. När deras arbetsmiljö blir sämre eller att de känner sig otrygga på hemväg från arbetet vem hjälper dem? Det är några frågor som sjuklövern inte har ett enda svar på, trots det förväntas de som valboskap rösta på samma handlingsförlamade politiker år ut och år in.

 4. Finns det inget annat fackförbund för kloka LO-medlemmar? Dags att byta fack till ett som står upp för yttrandefrihet och egna åsikter.

  1. Bättre att gå ur eller aldrig gå med.

   Nackdelen med att aldrig gå med är att man ej får glädjen att gå ur.

   Välj istället en oberoende A-kassa, kostar lite över en hundring i månaden och ger samma hjälp om du blir arbetslös.

   Den fete Thorvaldsson och de andra pamparna vill dock att du är med eftersom de är beroende av medlemmarnas inbetalningar, utan er ingen miljonlön!

   1. Varför vara med i facket? Jag var med i A-kassa när jag jobbade och det räckte för mig när företaget la ner stora delar och vi var många som fick gå.

 5. Jaha….lyckats skrapa ihop 250 000 nötter, till att fortsätta med Sveriges sönderfall.

  Idiotin är fulländad 🤒

 6. Innan förra valet kom dom ut till min arbetsplats och sa
  – Ni ska inte rösta på sd!
  Fanskapena stod och svammlade om värdegrund och och jämstäldhet.
  Tydligen är gruppvåldtäkter och åldringsrån höjd pensionsålder sossarnas värdegrund.
  För det var det vi fick.

 7. Ligger dom rösterna i botten på valurnan redan på valdagen färdig och klar?Nej,Ryssland är inte den stora risken när det gäller valet.Men LO är det.Hur man kan vara så dum och säga något sådant.Tyder på en totalt hjärndöd fackförening.

 8. The 250000 votes are obtained:
  – by traffic of influence
  – by blackmail
  – under duress, threat of force and bribes.

  That would not be just corruption, but high treason committed by a dictatorial authority. The persons who practice this form of abuse should be prosecuted and tried.

 9. Då är det alltså daks att lämna facket nu då, eftersom man inte delar den uppfattning som dessa Sverigehatare har, utan kommer att rösta på SD.

 10. Man ska väl samla ihop fåren gå i samlad tropp till vallokalen. Ombudsmannen ser till att inga andra valsedlar finns. Sen delar han ut dom rätta valsedlarna. Valfusk ?? Ja fan vet.

  1. Det var väl något liknande som Lena Baastad och Mona Sahlin gjorde i Örebro i förra valet.

 11. Tomas Baudin kan lätt hålla sig för skratt på valdagen när han inser att han gått på en rejäl blåsning av sina medlemmar ! 😀

 12. Det räcker inte när människor börjar förstå vad invandringen kostar oss. EOS har fått fram siffran 74000:- i förlust per person varje år. 1,5 miljoner invandrare sedan 1983 gör 111 miljarder årligen. Men det räcker inte det tillkommer både personligt lidande för alla kvinnor som blir våldtagna samt kostnaden för brottslingarnas förvar samt all förstörelse i brinnande bilar mm. mm.
  Vad ni kommunalare än gör, så låt inte vettvillingarna stanna vid maktens grytor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: