Stäng

Statsministern om NMR i Almedalen: Sverige är hotat

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven (S) är upprörd för att Nordiska motståndsrörelsen i enlighet med sina grundlagsskyddande rättigheter fått tillstånd att hålla tre torgmöten i Almedalen under politikerveckan den 5, 6 och 7 juli. 

Löfven ser deras närvaro som ett hot – mot Sverige. – Det är allas vårt ansvar, alla demokratiska krafter ska se till att de inte alls får det utrymme och det syre de behöver, säger statsministern, till Aftonbladet. 

– Nordiska motståndsrörelsen, NMR, tillhör inte Petterssons favoriter men jag tycker ändå de ska få framföra sina åsikter. Däremot undrar jag varför statsministern ägnar energi på några 10-tal NMR-muppar när han inte anser att hundratusentals muslimer och tusentals islamister hotar Sverige eftersom han släpper in dem?

Stefan varför silar du mygg när du sväljer kameler?

Men det är klart, ni som tycker NMR är ett större hot mot Sverige än tusentals islamister ska naturligtvis rösta på Stefan och S i höst.

33 reaktioner på “Statsministern om NMR i Almedalen: Sverige är hotat

 1. SÅ SKRIVER HOVRÄTTEN FÖR NEDRE NORRLAND OM NMR:s JOURNALIST P. H. , Hovrättspresidenten Erik Brattgård, hovrättsrådet Irja Claesson, tf.
  hovrättsassessorn Sofie Derke och Hovrättsfiskalen Liselotte Karlstrand;

  ”Hovrätten ifrågasätter inte att P. H. i och för sig har bidragit med foton och
  texter till Nordfront.se. Han är dock inte journalist”

  SVERIGES DOMARE TROR DEM HAR BEFOGENHET ATT BESTÄMMA VEM SOM ÄR JOURNALIST!
  https://www.scribd.com/document/383037402/Nedre-HR-O-686-18-Slutligt-Beslut-Ej-Sarskilt-Uppsatt-2018-06-08

 2. Jag fick bara tummarna nedåt i mitt inlägg. Vad jag menar när man läser deras hemsida som t e x Nordfront så verkar det som de är konspiratoriskt lagda och ser judar som det stora hotet. De verkar inte ta upp islam lika mycket. Beträffande farlighet är det någon som har varit på deras möte eller känner dem inifrån? Vi kan ju inte veta vad de diskuterar. Tror knappt att jag hade blivit betraktad som renrasig arier Kommer från skånsk bondesläkt men det finns många mörka i min släkt som kanske är tattare och nazister har då och då tagit upp tattare från Skåne

  1. Dom är livsfarliga, dom vill bla värna kärnfamiljen.
   Sen vill dom att sverige ska gå ur eu.
   Sen det värsta(håll i er) dom vill återrepitera bidragssnyltarna till sina hemländer.
   Vilka jävla nazister va!

 3. Ja det är hotat, men inte av NMR.
  Hotet kommer från Sveriges riksdag och de beslut som där fattas.
  Resultatet ser vi var dag.

 4. NMR är hans ÖNSKEMOTSTÅNDARE.
  Han begriper bara inte desto mer intresse han ägnar dem desto mer gynnas de.

 5. Så länge extremistiska muslimer får uttrycka sig fritt på gatorna så ser jag inga problem med Nmr, även om jag inte sympatiserar med dem.

 6. Socialister och kommunister, vare sig nationalistiska eller internationalistiska, utgör definitivt ett hot i vårt samhälle. Nu är stödet för de nationella socialisterna/kommunisterna utomordentligt litet i vårt land och därför inget reellt hot idag.

  Det verkliga hotet mot vårt land utgörs av internationalistiska socialister och kommunister. Även de internationalistiska liberalerna och anarkisterna utgör definitivt ett hot mot Sveriges och svenskarnas självbestämmande.

  Dessa senare är samtliga massrörelser, som, med vind i seglen sedan många decennier, nu styr vårt land mot avgrunden. Det är deras vansinniga politik, som leder till att de nationella socialisternas/kommunisternas stöd växer. Bryt deras makt så dör nazismen/fascismen sakta i brist på näring…

  1. Om Åkesson tror sig vinna något med det uttalandet så tror han fel.
   Han kunde besparat sig de orden eftersom de individer vars förtroende han hoppas vinna helst såg även honom och samtliga hans väljare bakom lås och bom.

   1. Jag tycker det är bra att han är öppen med vad han verkligen tycker.

 7. Att använda demokratin för att förgöra demokratin var bra sagt av Löfven.

  Ett nazistparti hör inte hemma i Almedalen och att det är litet har ingen betydelse.

  1. Känns inte som sossarna ska ta ordet demokrati i sina smutsiga munnar.
   Är det demokrati så ska alla få göra sin röst hörd.
   Hur mycket har nmr ställt till med i jämförelse med vad stefan gjort sen 2014?
   Det där jävla arslet har sänkt ett helt land på 4år.
   Han är värre än polpot,stalin,castro tillsamans.

   1. Jag och Åkesson har nog oftare samma synpunkter än vad du och han har.
    Se ovan!

  2. Det finns en viss religiös grupp i vårt samhälle som växer och strävar efter inflytande i Sverige, men det är väl i sin ordning enligt Mia skulle jag tro.

  3. Mia:
   Som vanligt är du bloggens expert….Kanske kan du förklara vad hos NMR stör dig med ? Förutom att du nämner dem efter tyskt nedlagt parti,som dog redan för mer än 70 år sedan ! 🙁

 8. För en gångs skull har han rätt. Sverige är och har varit hotat sedan 60-talet p.g.a den nya socialdemokratin men knappast av NMR tokstollar som bekräftar att vi ännu har något som liknar demokrati i landet.

 9. NMR är för mig besattta av konspirationsteorin om att judar är det verkliga hotet för världen. Man kan uppfatta dem som patetiska och oförargliga men man vet inte hur farliga egentligen de är. Under Almedalsveckan var det en av dem som inte ville prata med förre TV 4 chefen Jan Sherman eftersom han är jude när han insisterade om en dialog med en av dess representanter.

 10. Jag känner mig mer hotad av närvaron i landet av 9.000 oidentifierade afghaner än av 300 identifierade NMR-medlemmar vars liv SÄPO säkert kartlagt intill varje toalettbesök.

 11. Skrattretande skulle några hundra förvirrade nationalister hota landet ? Däremot flera tusen vänsterextremister som är galna våldsbejakande är betydligt farligare fast dom tillhör ju de ”goda”.För att inte tala om islamister och jihadister som vi ju har importerat tusentals.

  1. Enl Jonas Sjöstedt är det ett bra mycket större pobl.
   Även av Annie Lööf som kommer in att det är ett probl av dem som blir hotade.
   Men vad vänstern gör tar Jonas S avstånd ifrån och kommer aldrig någonsin att erkänna.
   Samt alla dem som kommer hit som är sååå fridfulla som lam räknas heller inte in.

   1. PATETISKT !!!
    Sen står den lille fjanten, Gustav Fridolin och klappar händerna och försöker agera som en sann kämpe för Sverige och svenskarnas bästa….SÅ PATETISKT !

    Av dessa ynkryggar och kappvändare med förstånd som en badboll, så är det bara en som skiljer sig åt och agerar vuxen, i detta rövarnäste av naiva, ljugande ryggradslösa fjantar.

    VAL 2018 … för FÖRSTÅND !

    Bra Jimmie, du är rakryggad, och vill ha förändring för Sveriges och svenskarnas bästa.

 12. Stefan ger inte utrymme eller syre till speciellt många svenskar, NMR är inget extremt undantag. Enligt Stefan får kritik mot regeringen inte förekomma, och det offentliga utrymmet ska ockuperas av knarklangare från exotiska länder med annan kultur och religion.

 13. Att flytta fokus är en känd metod. NMR en skara förvirrade personer max
  300. Däremot har vi ett stort antal vänsterextremister både med resurser
  O organisation, Nää inte ett ord om dem-de är ju på den goooda sidan….
  Arma land

 14. Ja visst är vi hotade, men knappast av dessa stollar, tror att flertalet Svenskar klarar av hålla dessa på behörigt avstånd, däremot är vi hotade av Islamister som tack vare fega politiker flyttar fram sina positioner, där det ena särkravet efter det andra bifalls. Därför:
  Rösta rätt i September, från sju klövern ska ni inte förvänta er någon positiv förändring, det är ju dom som ställt till det?

 15. Att vi har terrorister runt omkring oss, och att de blir fler för var dag, gör ju inget.
  Vi bygger ju inga murar !!!

  // Ding Dong Kokko

  Ps. Jag sympatiserar inte med nazismen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: