Stenkastning mot polis som griper misstänkt för mordförsök

BROTTSLIGHET. Två personer skjutna i Uppsala rapporterade vi om tidigare idag. Nu har en person gripits efter skottlossningen – misstänkt för mordförsök. 

I samband med gripandet kastades sten och glasflaskor mot ingripande polispatrull och mot en bärningsbil som kallats till platsen.

Läs mer på SVT…

-Pettersson undrar vad det är för folk vi importerar som kastar sten och glasflaskor på polisen när de griper en misstänkt mördare. De måste vara gravt förståndshandikappade…

7 thoughts on “Stenkastning mot polis som griper misstänkt för mordförsök

  1. På vilket sätt kan det vara lönsamt i längden att importera pensionärer.
    Anhöriginvandring?

  2. En muslim som skjuter och mördar gör ju inget fel enligt sharia, som ger dem rätt att döda och lemlästa otrogna! Alltså agerar de mot polis, blåljuspersonal med ”harm”.

  3. Hur länge skall vi behöva åse våra poliser ducka undan stenar och flaskor?? Ge dem gevär med gummikulor och låt dem skjuta loss!! Ingen blir dödad men en träff med en gummikula får offret annat att tänka på en att kasta sten och flaskor på polisen . Och varför inte släppa loss polishundarna? Et bett på ett antal kilopond får ju också skurken att tänka på något annat än att kasta sten…dessutom skingrar det den där skaran av invandrarungdomar som har en skräck för hundar…

  4. Hjärntvätt är väl att klassa som ett gravt förståndshandikapp?

    Islamiska skolor lär ut islam …………..

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?

  5. Jag tror att vanliga förståndshandikappade blir förorättade om de jämförs med personer som är bortom allt förstånd.

Kommentera