Stäng

Feminister försvarar islamister

FEMINISM & ISLAM. För några dagar sedan kom det fram att en av SL:s trygghetsvärdar vägrade ta en kvinnlig polis i hand. SL har omplacerat muslimen och tillsatt en utredning och politiker har reagerat. Det är politikers förbannade plikt att tydligt markera när det växer fram alternativa lagar och regler som behandlar människor olika beroende på kön. 

Så långt bra, men muslimen som vägrar hälsa på kvinnor försvaras också. Bland annat av Jenny Bengtsson, ordförande i Hotell- och restaurangfacket och Emma Persson, advokat med asylrätt och migration som specialitet men också av många andra feminister.

Feministerna försvarar alltså ultrakonservativa män som utövar den konservativa patriarkala traditionen att vägra skaka hand med det motsatta könet.

-Pettersson säger att i Iran hjälpte vänstern islamisterna till makten, de borde fundera på vad som hände sedan…

Twitter

19 reaktioner på “Feminister försvarar islamister

 1. Det säger mer mer om feminister än om rabiata muslimer.
  Problemet är att majoriteten av unga svenska kvinnor idag är feminister det såg vi i senaste valet.
  Och hur man ska bryta den trenden i landet med näst mest våldtäkter blir svårt.

 2. Naturligtvis!
  Feministerna hatar den västerländska kristna mannen, han är deras stora hatobjekt och enda måltavla.

  Ifall poliskvinnan blivit utsatt för något jag inte tänker specificera så tog feministerna trygghetsvärden i försvar även i det scenariot.

 3. Den radikala feminismens främsta målsättning är att kuva och krossa det vita patriarkat som de facto utgör deras enda försvar mot det krigslystna koranförslavade klientel de företräder.

  De argument som anförs i syfte att rättfärdiga de metodmässigt misogyna muslimska strukturerna och inlemma dessa i västerländsk demokrati, är så undermåliga och provokativt naiva att de förutsätter total politisk ignorans eller förståndshandikapp för att kunna godtas.
  Andreas.

 4. Hur 17 tänker dessa så kallade feminister?!!
  Hur får de i hop sina idéer?!
  De borde skämmas!!

 5. Dessa feminister har ju inget till övers för förtryckta flickor och kvinnor som lever i muslimska hederskulturer. De offras i västerländska, vänsterfeministers namn.

 6. Undrar hur det hade låtit om det varit en vanlig svensk man som vägrat ta kvinnor i hand?
  När det gäller islam och muslimer är förståelsen och överseendet till synes oändligt. När det gäller kristna är överseendet noll och intet.

 7. Det är en liten ansträngning just nu men blir förtjänst för samhället lite längre fram? 😉

 8. Feminister vilka är det hur blir man det och vad betyder igentligen dagens modeord feminism, om man är helt omoralisk mångkulturälskare står på brottslingarnas sida och föraktar brottsoffren, är man då en äkta feminist ?

  1. Segregation?
   Glöm det, hon och hennes gelikar vare sig de är röda hundar eller gråtmilda liberaler tänker inte låta oss och våra barn få vara ifred.
   De tänker tvinga på oss Afrika, Asien och Mena till varje pris.

 9. För att visa sin solidaritet med Islam så är det numera helt förbjudet för alla att ta varandra i hand på offentliga platser i Vingåker, alla Sossestyrda städer o kommuner funderar också på att införa detsamma för att inte kränka vår nya adel.

 10. Men är det någon som är intresserad av att ta en muslim i handen?
  Behöver vi dem?
  Sopsäckar har ju ingen identitet!
  Vem finns under sopsäcken?
  Vilka vapen döljer dopsäcken?

   1. ”Kenth”!
    Visst. Ett klargörande.
    87% har ju bedömt att vi behöver dem.
    Och socialdemokraternahar ju kontraktet med Muslimska Brödraskapet, som de tecknade 1999 om att införa islam i vårt fosterland.
    Enligt kontraktet ska dessutom muslimer få positioner i såväl regering som andra ledande positioner i vårt (kristna ?) fosterland!

    Tro mig! Jag är glad att jag är så gammal.
    Tycker bara synd om alla yngre som förlorar sitt fosterland och sin svenska kultur.

    — > om inte nog många förstår vad som är på väg att hända så att de röstar på SD i valet!
    Det finns ett litet hopp kvar!
    HÅLL SVERIGE RENT!
    En svensk tiger men inte hur länge som helst!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: