Stäng

SL:s Trygghetsvärdar vägrar skaka hand med kvinnliga poliser

ISLAM. SL, Stockholms Lokaltrafik har det övergripande ansvaret för att alla som bor i, eller besöker, Stockholms län ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik.

Det är Stockholms läns landsting, SLL, som ansvarar för den upphandlade kollektivtrafiken i Stockholms län.

-Pettersson noterar att Stockholms Läns Landsting tydligen accepterar att ha anställda extremister som ser ned på kvinnor och till och med ha mage att kalla dem Trygghetsvärdar. Det är bättre att erbjuda ”trygghetsvärdarna” en enkelresa till ett muslimskt land.

Twitter

11 reaktioner på “SL:s Trygghetsvärdar vägrar skaka hand med kvinnliga poliser

 1. Vill man bo i Sverige o ta del av fördelar måste man också ta det som jaget uppfattar som nackdel…Sverige är svenskt!
  Vi har våran kultur här!
  När vi kommer till era länder lever vi efter det…..om inte annat för att slippa få skallen avskjuten

 2. Vad är problemet egentligen?
  De enda man kan tänka känner sig kränkta över denna motvilja till handkontakt är ju alla svenska batikhäxor som ju söker närkontakt av 6:e graden, dvs utbyte av kroppsvätskor.

 3. Dags att uppmuntra SL:s ”trivselvärdinnor” att återvända till de primitiva habitat från vilka de härstammar, skilda från västvärlden och där deras naturliga instinkter och artbundna aktiviteter kan utövas utan avseende på den utvecklade delen av mänsklighetens demokratiska, sekulariserade, litterata och civiliserade koder och kutymer.

  Dessa religiöst och anakronistiskt profilerade sykofanter kan aldrig integreras på ett naturligt sätt inom den europeiska sfären och hyser heller inga ambitioner att låta sig inlemmas, oavsett vilka repetitiva kulturmarxistiska klichéer ljusskygga veritofober och islamofila indoktrineringspedagoger beväpnar sig med.
  Andreas.

 4. Ytterligare ett exempel på att muslimer inte hör hemma i ett civiliserat land. Återvandring snarast rekommenderas.

 5. Vi infödda handskakande svenskar får helt enkelt tänka om och anpassa oss även till detta religösa fenomen eftersom det förmodligen både är kränkande och rasistiskt att kräva av icke handskakare att ta i hand och dessutom så det strider garanterat också mot de mänskliga rättigheterna i dagens mångkulturälskande och öppenhjärtliga Sverige !

 6. O-tryggheten ökar lavinartat med ”mångfaldsrepresentanterna” som anställs i stat, kommun och organisationer för skattepengar!

 7. Då är det bara för trygghetsvärdarna att flytta hem ifall dom vill ha det så, eller till ett land där dom kan tillämpa sina egna påhittade regler. Hur svårt kan det vara egentligen, ge dom sparken eller liknande direkt när dom hänvisar till sin religion
  I Sverige har vi religionsfrihet, inte religionstvång som man kan påtvinga andra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: