Stäng

Om islamkritikern Tommy Robinsson

ISLAM. Protesterna för den politiske aktivisten Tommy Robinson som greps och dömdes i fredags fortsätter utanför premiärminister Theresa Mays residens på Downing Street  10. Närmare 300.000 personer har skrivit under ett upprop om om hans frigivning. En UKIP-ledamot pressar nu Storbritanniens inrikesminister Sajid Javid: ”Om Tommy mördas eller skadas i fängelse kommer ett privat åtal att väckas mot Mr Javid i egenskap av medbrottsling”. I Sverige är mörkläggningen nästan total från de så kallade ”seriösa nyhetsförmedlarna”.

Tommy Robinson har mest gjort sig känd som islam- och invandringskritiker. Robinson blev bland annat avstängt från Twitter för att han publicerade statistik om muslimer som var gjort av muslimer.

I juli 2012 arrangerade EDL, som Robinson varit med och grundat demonstrationer mot islamiseringen av landet.

Redan 2012 skrev vi att Robinson fängslades och placerades ihop med muslimer.

2014 talade Robinson om en hemsk utveckling som väntade för Europa.

2016 rapporterade vi om Tommy Robinson i Köpenhamn

Om Tommy Robinson på bloggen…

När Tommy Robinson greps och dömdes till 13 månaders fängelse av en jourdomstol utan möjlighet till försvarsadvokat bevakade han en rättegång om så kallad grooming. Det vill säga nästan uteslutande muslimska män som tar kontakt med engelska vita flickor, ota minderåriga som torteras våldtas och används som prostituerade, läs om Rotherham.

Kort sagt. Tommy Robinson har gripits och fängslats för att han är emot islam och muslimsk invandring och där har ni svaret till varför svensk media är tysta.

Lättfångat kött

Anne Marie Waters har recenserat boken Easy Meat av Peter McLoughlin. Några utdrag i översättning:

”Den utgör en omfattande rapport om det hemska fenomenet med s k ”asiatiska groominggäng” (grooming – en vuxen som tar sexuell kontakt med barn). Publicerad tidigare i år (2016) är det en djupgående undersökning av detta fruktansvärda brott där tusentals tjejer, ungefär 10 år gamla, brutalt våldtagits, torterades och tillhandahållits som prostituerade av gäng i hela England. Dessa gäng bestod nästan uteslutande av muslimska män. De flesta offren var vita engelska flickor men flickor av sikhiskt ursprung var också ofta utsatta.


Skandalen kom till allmänhetens kännedom genom publiceringen av Jayrapporten år 2014. Den beskrev hur minst 1 400 tjejer hade fallit offer för dessa gäng enbart i staden Rotherham i södra Yorkshire. Som McLoughlin förklarar i detalj, utgjorde Rotherham en droppe i havet. Över hela England (och Holland) har tusentals och åter tusentals unga tjejer i årtionden våldtagits och tillhanda-hållits som prostituerade och med absolut straffrihet för förövarna. Dessutom, pågår det fortfarande.”

“Det är uppenbart att information undanhålls allmänheten av politiska skäl och polisen ser till att inget besvärande blir uppenbart. Det betyder inget att utsändningen av en sådan dokumentär (Edge of the City, Channel 4) verkligen kan hjälpa till att stoppa detta brott, det betyder inget att allmänheten har rätt att få veta (särskilt tjejer) om rovdjuren mitt ibland dem, det spelar ingen roll hur många som kommer att drabbas – det som betyder något är politik, det som är viktigt är politisk korrekthet.

”Easy Meat är en tydlig och informativ bok. Den framlägger för läsaren den skadliga och giftiga ömma punkten i gängskandalen – den islamiska misogyna kulturen, den politiska korrektheten som gömde sanningen och kanske de mest toxiska i den, vad dessa tjejer verkligen hade fallit offer för … de var, som Peter McLoughlin hävdar, offer för multikulturalism. Han skriver:

”Modern multikulturalism har varit en kortsiktig och feg doktrin, avsedd att undertrycka konflikterna mellan värdesystemen i olika kulturer. Det har inneburit att under 20 till 50 år har trycket ökat (drivet av en storstadselit som mestadels lever i medelklass-, monokulturella, engelskspråkiga enklaver) för att undertrycka alla tecken på den kulturella konflikten mellan värdkulturen och antagonistiska minoritetsulturer. I samband med undertryckandet av information om våldtäktsgängen har tusentals oskyldiga skolbarn fått sina liv förstörda, förstörda på ett sätt som de flesta britter trodde hade upphört i ett avlägset förflutet. Dessa skolflckor offrades för att den monokulturella medelklasseliten inte skulle behöva hysa den störande föreställningen att vissa kulturer tycker slaveri är legitimt, eller att en 50-årig man som har sex med en 9-årig flicka är en handling av fromhet.

Hela recensionen på engelska

Den 333-sidiga boken ”Easy Meat – Multiculturalism, Islam and Child Sex Slavery” kan bl a laddas ner här.

Nostradamus_i_norr noterar att boken på sidorna 235 till 268 redovisar hur de otrognas kvinnor skall behandlas, med hänvisning till de muslimska skrifterna Koranen, Haditerna (historier om Muhammed återgivna av hans samtida), sira (Muhammeds biografi) och sharialagen. Men sådana relevanta förklaringar med fotnoter och hänvisningar till nämnda skrifter, bryr sig politikerna i 7 av riksdagens partier, majoriteten av journalisterna och andra politiskt korrekta, inte om. För dem är alla kulturer och religioner lika och alla människor sägs ju ha lika värde. I England blev det uppenbarligen problem med det ”lika värdet” hos de tusentals flickor som av det engelska etablissemanget tilläts att våldtas och på andra sätt, behandlas sämre än djur.

Sidorna 320 till 322 och grafen på sidan 324 visar att den s k Muhammedkoefficienten är mycket hög, vilken den plägar vara i sådana här sammanhang. I grafen är den 45 procent.

Nostradamus_i_norr har läst i 1:a Moseboken, 16:10-12: ”Och Herrens ängel sade till henne: »Jag skall göra din säd mycket talrik, så att man icke skall kunna räkna den för dess myckenhets skull.» Ytterligare sade Herrens ängel till henne: »Se, du är havande och skall föda en son; honom skall du giva namnet Ismael, därför att Herren har hört ditt lidande. Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.»”

I 1:a Moseboken 17:20 ”Men angående Ismael har jag ock hört din bön; se, jag skall välsigna honom och göra honom fruktsam och föröka honom övermåttan. Tolv hövdingar skall han få till söner, och jag skall göra honom till ett stort folk.”

Ismael betraktas som en profet i islam och Mosebokens berättelse om ismaeliternas (muhammedanernas) beteende och talrika skara stämmer alltsedan 600-talet och fram till i våra dagar, exakt överens med beskrivningen.

Här finns mer att läsa om Ismael.

9 reaktioner på “Om islamkritikern Tommy Robinsson

  1. Tommy Robinson uttrycker sig kanske lite brutalt, lite grann på samma sätt som Bechir Rabani ursäkta ev felstavningar. Han som avled hastigt och oväntat, jag håller givetvis inte med i allt de säger men det är viktigt att de får uttrycka sina åsikter så att folk kan se bägge sidor av myntet. All form av censur är problematisk då gränsdragningar blir svåra, då tycker jag att det är bättre att folk får tala fritt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: