Åter mot hemlandet

Muslimer från Syrien som uppfattat att de inte platsar in och är välkomna i Tyskland drar sig hemåt.

FjärranÖsternRedaktören är lite undrande varför de tar denna besvärliga väg, jag är övertygad om att Tyskarna gärna skulle betala en enkel flygbiljett till Damaskus åt dem.

12 thoughts on “Åter mot hemlandet

  1. Syrien vill inte ta emot dem skulle jag vela tro, de ha väl ”Dreck am Stecken” som vi säger i Tyskland

    • PK Svenskar som växte upp i detta kulturfattiga helvete lider enormt och måste hata sin uppväxt, dom tycker allt är mkt bättre nu, stort grattis.

  2. Det är som när svensk media deklarerar att immigranter, förlåt nyanlända, nu återvänder till Mellanöstern och Afrika. Det är i verkligheten en bråkdel. Varför skulle de resa hem? Även om de känner sig ovälkomna så har de massor av sina muslimvänner här som de lever i enklaver med. Ekonomiskt så har de det oändligt mycket bättre på alla områden även om bidrag skärs ned, också när det gäller möjligheten till att försörja sig på brott.
    Muslimerna lämnade inte Spanien eller Ungern frivillig. Det skall makt till och den kommer inte från dagens postmoderna socialister i dagen Europeiska matriarkat.
    Nej, detta är önsketänkande.

  3. Vilka är det som lämnar och vilka stannar kvar ?
    Något att fundera över, jag tror att vi vet och vetskapen är inte uppmuntrande.

  4. Klokt beslut hoppas att fler följer. De behövs för att bygga upp sitt land och har förstått att Europa inte vill bli muslimskt.

    • Nja nu är ni ute på svag is… Det är väldigt få som åker tillbaka av dem som fotvandrat hit.Tyskland som har fått in c:a 1,5 miljoner ”skyddsbehövande” äventyrare har c:a 600.000 i c k e beviljats asyl,vilket innebär att de måste lämna landet.
      2017 var det tänkt att 240.000 av dem,skulle bjudas på resan hem.
      Av dessa blev det till sist totalt 24.000,som lyckliga återvände.
      Denna grupp bestod dock inte av muslimer utan av zigenare,Juggar albaner georgier,och en massa andra såväl kriminella som arbetsskygga.
      Det fungerar i landet ungefär samma som i Absurdistan. En massa vänsterpack hjälper dem att överklaga utvisningsbesluten,och den instans som är skyldig behandla alla dessa ärenden,är nu överhopade. På så sätt fördröjes deras fall till evinnerliga tider !!

      • Jag tycker att det har skett en förändring nu om jag jämför med några år tillbaka. I den lilla skånska stad som jag besöker varje sommar där är bilden på stan annorlunda……..då tidigare så svansade oftast några så kallade ”goda”runt allt som inte såg och lät svenskt ut.
        Nu ser jag inte mycket av detta, dock tyvärr några unga blonda flickor som hänger med lycksökarna men även de är färre !
        Verkligheten är nära och påtaglig !

Kommentera