Stäng

Medier förbjuds rapportera? Jourdomstol utan advokat? Vad är det som händer?

ISLAM. Stephen Christopher Yaxley-Lennon, född 1982, mer känd under pseudonymen Tommy Robinson är en aktivist, medborgarjournalist och grundaren av English Defence League (EDL). Robinson är extremt kritisk till invandring från muslimska länder. 

I fredags greps Tommy Robinson utanför en domstol i Leeds där en grooming-rättegång mot 29 personer, av vilka 8 bär namnet Muhammed pågick.

Robinson livsände på Facebook när han greps för fridstörande beteende. Ingen av Robinsons advokater informerades om gripandet. En blixtinkallad domstol dömde Robinson till 13 månaders fängelse för störande av allmän ordning utan möjlighet till borgen och överklagande.

Om Tommy Robinson på bloggen som har rapporterat en hel del på engelska.

Brittisk medier rapporterade till en början om fallet, men samtliga nyhetssajter med bas i England – däribland The Mirror, The Daily Record, Breitbart London – har fått ta bort sina artiklar efter att domstolen utfärdat ett mediaförbud som rör information om Tommy Robinsons gripande och domstolsprocess.

Det är mycket märkligt, och i Sverige skriver bara alternativmedia om fallet med ett undantag, Ivar Arpi på SvD, som verkar vara den ende PK-journalisten som reagerat på galenskaperna. Säger ganska mycket om den svenska politiskt korrekta journalistkåren…

Twitter

-Pettersson känner inte till de brittiska lagarna men vet att när någon så kallad svensk journalist eller medborgare helt frivilligt reser till en diktatur och gör något som bryter mot diktaturens lagar för svenska medier ett helsikes liv men när ett som det verkar justitiemord sker mot en islamkritiker i ett demokratiskt västland är svenska medier tysta, även SvD med undantag av Ivar Arpi…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Twitter

11 reaktioner på “Medier förbjuds rapportera? Jourdomstol utan advokat? Vad är det som händer?

 1. Hur mycket pengar får gammelmedia för att inte skriva om väsentligheter i samhället, och av vem?

 2. Men om någon nysvensk grips i sitt forna kamel land så skrivs det spaltmeter på Aftonbladet.

 3. Varför gick England ur EU, man fortsätter ju att gå Islams
  ärenden precis som innan.? Just skyddandet, och dom löjliga
  straff som alla som heter Muhammed får, och att det nästan
  uteslutande är dessa figurer som begår grova brott kommer
  att bli den tändande gnistan till något större. Och vi har en
  liknande situation i Sverige!

 4. Kallas ”ankarbarn”. Vore det inte bättre att vi hjälpte ankarbarnet att återförenas med familjen i hemlandet. Enkelbiljett gratis och om det behövs ett engångspass giltigt för en enda resa.

 5. Att det bara finns en enda journalist (Ivar Arpi på SvD) på svenska dagstidningar, som skriver om justitiemordet på Tommy Robinson, säger allt om läget inom svenska media. Alla deras journalister – utom en! – är fega råttor och deras redaktörer skall vi inte ens tala om.

  Det är FAKTISKT inte förbjudet för svenska media att bevaka rättsövergrepp i press-diktaturens Storbritannien. Men svenska tidningsägare, och de välanpassade syltryggar de har anställt, är uppenbarligen anti-demokratiska kräk och tryckfrihetens dödgrävare, som inte ens vågar kommentera det brittiska rättsövergreppet mot en samhällskritiker.

  Tommy Robinson är en sann hjälte, som tagen direkt ur de gamla hjältesagorna. All heder till honom! Så även till Ivar Arpi, som har ryggrad att stå upp för tryckfriheten och rättssäkerheten, trots kollegornas självpåtagna censur.

 6. Ja, då så! Då är det över med demokrati, yttrandefrihet och rättssäkerhet i England. För 800 år sedan inleddes utvecklingen för dessa rättigheter i England med Magna Carta 1215. Nu kastas det landet tillbaka nästan 1000 år, feodalismens förtryck återuppstår och livegenskap/slaveri blir snart vardagsmat där.

  Den engelska överklassens sexköp och pedofili är numera fullständigt skyddade av det engelska ’rätts’-systemet. Det Tommy Robinson bevakade – på gatan UTANFÖR domstolsbyggnaden! – var en rättegång mot en invandrarorganisation, som rövade bort engelska flickor, som sedan såldes som sexslavar. För detta greps HAN av polisen och dömdes inom en timme till 13 månaders fängelse.

  Medias bevakning av den rättegång, som han bevakade, och hans egen ’rättegång’ har förbjudits av engelska myndigheter. INGET får publiceras offentligt om detta. Ett samhälle som beter sig på det sättet är genomruttet och kommer att kollapsa i anarki och kaos – vilket är vad som eftersträvas av härskarna. På ruinerna ämnar de bygga sitt globala monstersamhälle.

  England är betydligt längre gånget, när det gäller utomeuropeisk invandring än Sverige. (Så är det även med Frankrike.) Men den engelska RÄTTSRÖTAN sprider sig med blixtens hastighet även i de svenska domstolarna och inom den svenska polismakten, vilket vi ser på hur det daltas med invandrade kriminella. Även vårt land är snart moget för slakt.

  Den globala ny-feodalismen, New World Order, ligger nu bara runt hörnet. Bank- och överklass-maffian har lagt in högsta växeln, för att hinna etablera sitt fascistiska system, innan motståndet hos befolkningarna har hunnit organisera sig. När det väl blivit infört finns det inga möjligheter att göra något åt det, all opposition kommer omedelbart att krossas.

  Hur det kommer att bli, visar exemplet med behandlingen av Tommy Robinson med all önskvärd tydlighet.

 7. Det som nu har hänt i England är ett fasansfullt vanvett. Hur kan en medborgare dömas till 13 månaders fängelse utan en rättegång?
  Men förmodligen var det en i förväg planerad aktion för att en gång för alla tysta honom.
  Jag ser det som en ren avrättning, ett grymt och hatfyllt politiskt mord!
  För hur i hela friden skall han ens klara en månad i ett fängelse proppfyllt med hatiska och grymma muslimer?

  Jag kommer att ha mardrömmar i natt och tyvärr är mardrömmarna på riktigt denna gång!

 8. Precis så går det till i andra skurkstater också, Somalia, Palestina, Iran, Turkiet, Sverige, m.fl.

  Rättvisan har ersatts med orättvisor och statlig terror mot den egna befolkningen!

 9. Censuren sprider sig snabbt nu i Västeuropeiska s.k demokratier där islam fått riktigt fäste, hoppas att premiärminister T.May är nöjd med Storbritanniens mångkulturella utveckling precis Lövet, Macron, Mutter Merkel och övriga ledare i andra Västländer inom EU !
  Det är de forna Öststaterna som har vettet kvar bara hoppas att dessa länder inom en snar framtid flyttar ifrån den mångkulturälskande rikemansklubben EU !

 10. Det förenade konungariket Storbritannien och Nordirland är fortfarande med i EU, har undertecknat FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna sam Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna. Om det gått till som det verkat har de tömt tarmen i det blå skåpet och kan räkna med sanktioner. Detta beslut kan inte ha tagits på högsta nivå med tanke på de komplicerade Brexit-förhandlingar som pågår utan jag misstänker att någon minister, statssekreterare, polischef eller liknande får silkessnöret inom kort. Vad säger förövrigt deras främsta allierade som har yttrandefrihet som statsreligion?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: