16 thoughts on “Tommy Robinson Sent to Prison

  1. Det är bara en tidsfråga innan det blir så här i Sverige.Ganska snart får vi första fallen och definitivt om dom får igenom grundlagsändringen.Jag skrev till SVT idag och undrade om dom inte skulle ta upp en sån viktig sak som händer i ett EU land.Jag sa att gör dom inte det och visar vad som händer inom EU då är det tjänstefel och då ska hela bunten sparkas.
    Hur kan något sådant ske i UK? Påminner om 30-talets Stalin metoder.
    Varje dag har SVT rapporter om hur yttrandefriheten hotas i Ungern och Polen.Dom har inga problem,men UK har det.

  2. Mer från Snaphanen om justitiemordet

    http://snaphanen.dk/2018/05/26/tommy-robinson-faengslet-13-maaneder/#more-191392

    Landet där avtalet Magna Carta slöts 1215 är saknar numera yttrande- och åsiktsfrihet. De styrande tillgriper vilka lagvidriga metoder som helst för att tysta personer som kritiserar deras multikulturella projekt och den muslimska invasionen. UKs fängelser är antagligen bräddfyllda av muslimer och om han hamnar bland dessa lär hans dagar vara räknade. UKs politiker och dess rättsväsende kommer då att ha blod på sina händer.

    Sverige borde ha ett stort antal män av Tommy Robinson’s (Stephen Yaxley-Lennon) och kvinnor av Katie Hopkins kaliber.

    Andra som låsts in är Paul Golding och Jayda Fransen som representerar partiet Britain First, för att ha kritiserat islam. Brittiska rättssystemet har övergått till att tillämpa sharias blasfemilag.

    https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/britain-first-leaders-jayda-fransen-paul-golding-jailed-mugshots-police-muslim-hate-crime-kent-a8246571.html

    Deras meningsmotståndare har sett till att partiet är avstängt från Facebook.

  3. Råder det undantagstillstånd i UK ?
    Den här brittiska kvinnan råkade ut för något mycket obehagligt och skrämmande.

  4. T o m Storbrittanien (England) verkar överträffa Sverige som det värsta PK-landet. Annars verkar Sverige,Tyskland och England tävla inbördes om att vara de värsta avarterna i Europa.

    • Monica :
      Den första gången som jag flyttade till UK så konstaterade jag att jag hade ”förlorat” min mentala oskuld.
      En katastrof i ett vackert landskap, en skam till land, varför engelsmän , varför ?

  5. När jag ser hur ”rättvisan” fungerar i UK idag, så undrar jag om jag missuppfattat historien. Vann Hitler andra världskriget och invaderade UK och införde nationalsocialistisk ”rättvisa” i UK?

  6. Hmmm…

    Kan undras hur länge vi ska behöva vänta på att samma sak händer i Sverige? Kan i dagsläget bara se två partier som inte tycker att det som hände var okej.

    Jag är näst intill övertygad om att samma sak kommer att hända i framtidens Sverige om inte sjuklöverns väljare slutar agera på samma sätt som den kokta grodan.

    Men den förhoppningen grumlas drastiskt när jag inser att nyss nämnda väljare manipulerats genom utstuderad och falsk medierapportering under många år i rad och nästan ingen reagerar. Varför? Tja vem vill bli sparkad från jobbet och förlora nästan alla sina vänner!

    Måhända trivs dom där ligger – snart överkokta. Men om ingenting görs NU så är framtiden mycket mörk.

    Och alla grodorna inbillar sig att dom har något slags frikort när framtiden landar framför deras fötter.

    Och där har dom fel. Det enda dom har är ett hundraprocentigt ansvar för vad som hände. Dags att tänka ut hur dom ska förklara det för sina barn.

      • De som ställt till allt det här, stöttat och uppmuntrat eländet samt förföljt och ödelagt livet för dem som i vrede visat sitt hat och ogillande mot deras vedervärdiga agenda, dessa individer ska aldrig glömmas.
        De ska kommas ihåg ända till slutet.

  7. Lauren Southern frågar: ”What kind of clownish, hellish world am I living in?” (Vilken sorts clownartad, helvetisk värld lever jag i?)

    Hon sätter fingret precis på den ömma punkten. Vi måste förmå oss att inse att vi lever i ett satanistiskt samhälle. Ett samhälle som tolererar – faktiskt uppmuntrar – övergrepp på barn. Ett samhälle som dömer till hårda straff mot den, som har fräckheten att rapportera sanningen om sådana övergrepp. Som skyddar förövare av systematiska övergrepp på barn, under täckmantel av att de endast utövar sin religion – Islam.

    De taffliga existenserna – som utgörs av de poliser, som griper Tommy Robinson för att han står fredligt på gatan och filmar utanför domstolen – är inte värda annat än förakt. I domstolen pågick en rättegång mot en invandrarliga som kidnappat engelska flickor för att använda dem som objekt i sex-handel, vilket inte fick meddelas till omvärlden. Vilka fega, vidriga kräk dessa poliser är.

    I England är övergrepp på barn – inklusive våldtäkt och tortyr – ymnigt förekommande inom de härskande samhällsskikten, enligt vad David Icke rapporterar om. Är det möjligen så att den domare – som raskt dömde Tommy Robinson till 13 månaders fängelse, i vilket han löper stor risk att mördas – själv tar del i detta ’överklassnöje’ eller har bekanta, som ’roar sig’ med det? Det sätt, som han bedriver sin ämbetsutövning på, gör åtminstone inget för att motsäga detta.

    Det finns exempel, som gör att detta inte kan uteslutas. I Holland rullades, för ett par år sedan, en liknande härva upp. När utredningen påvisade förgreningar in i justitiedepartementet, lades utredningen omedelbart ned.

    I Sverige förekommer, med all säkerhet, liknande. Också här är det ”locket på”. I Sverige är det dock tunnsått med hjältar av Tommy Robinsons klass. En var dock Vilhelm Moberg, som rapporterade om ”rättsrötan i Sverige”, i samband med Haijby-affären, på femtiotalet. Nu är det dock tvärtyst.

    Den ende, som på senare år vågat peta lite på överklassen (i form av mångmiljonären Robert Aschberg) var Bechir Rabani vid Megafonerna. En vecka senare var han död, ’hjärtinfarktad’, 34 år gammal. På 60 år har det hänt mycket till det värre i vårt land.

    Uppenbarligen finns det inte längre något som kan kallas yttrandefrihet. Detta påfund gäller uppenbarligen inte vanligt folk, utan endast överklassens knähundar i media. Att berätta Sanningen är på god väg att bli det värsta brottet.

    Det är bara att inse, att vi i västvärlden bor i länder, där det är perversa satanister – av den allra värsta sorten – som styr.

    • Mycket bra analys av fallet med Tommy Robinson och den allmänna situation vi lever i idag.Jag hyser en oerhörd respekt för Tommy och har följt hans verksamhet sedan hans dagar i EDL.Hats off to the Man!

Kommentera