Stäng

Kloka ord från Anders Lindberg

ISLAM. Kloka ord från Anders Lindberg, socialdemokrat och politisk chefredaktör på Aftonbladet. Dock tror jag inte herr Lindberg menar att muslimerna ska låta folk äta vad och när de vill utan han vill att vi andra ska acceptera muslimernas seder och bruk oavsett konsekvenser för vårt land. Anders Lindberg borde prata med kollegorna på Aftonbladet som har synpunkter på dem som äter kött på ledarsidan där han är chef. 

Twitter

 

Fem år gammalt om den heliga fastemånaden ramadan. Den ska hjälpa muslimerna att leva rättfärdigt och göra goda gärningar. Alla förväntas uppträda väl, ge allmosor, högakta sin familj och undvika våld.

Ramadan ger också muslimerna tid att tänka över varför de är inblandade i 90 % av de väpnade konflikterna på vår jord.

De får möjlighet att fundera varför muslimer är osams med judar, kristna, hinduer, buddister, ateister samt inte minst andra sorters muslimer.

Muslimerna kan också fundera på varför de slåss i Ryssland, Kina, Thailand, Indien, Burma, Nigeria och på mängder av andra platser ända bortifrån Filippinerna och till Gibraltar.

Det ger muslimer möjlighet att tänka på sina fyra miljoner bröder som svälter i Syrien eftersom islamister förstör odlingar och kidnappar hjälparbetare. Varför islamister spränger moskéer i luften tillsammans med oskyldiga människor i Afghanistan och Irak, varför de har rivit 150 kristna kyrkor i Europa de senaste fem åren.

De kan fundera på om det var meningen att de länder islam erövrat skulle vara världens sämsta att bo i.

När de funderat på det, kan tänka på om den ideologi som kallas islam är bra eller om det är lika bra att lägga ned skiten?

Pettersson

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 reaktioner på “Kloka ord från Anders Lindberg

 1. ”Den lätt rubbade debatten”, var det!
  Naturligtvis betraktar den väl arvoderade proislamistiska praktfjollan Lindberg samtliga påpekanden och invändningar mot denna extrema sedvänja som rubbade, då chefredaktörens huvudsakliga uppgift är att agera lobbyist och promotor för de tvångsimplementerade och hälsovådliga kulturyttringarnas fortkomst, inom den världsdel som är sämst lämpad för de koranförslavades sociala närvaro.
  Andreas.

 2. Som jag skrivit för några år sedan på bloggen,önskar jag de skulle fira Rahmadan året runt.Aldrig är det sååå lugnt i Ghettot,som under denna månad.Ni andra som möjligen bor i skyddade områden,märker detta genom mindre antal anlagda bränder på skolor,verkstäder och bilar !

  1. Hupp mitt i mina radera flyttade min kommentar in !! 🙂
   Vad jag ytterligare skulle tillägga är att dessa beduiner tycks bli väldigt gnälliga,när de inte får mat. Lägg märke till hur kniv och andra föremål under månaden kommer till än mer användning.
   I går läste vi om ett större rabalder i E-tuna,och själv läser jag om mindre bråk/överfall i hela landet på min Startsida.
   Däremot tycks det nu bevisat,att det är de s.k. ”Marockanska gatubarnen” som står för flertalet rån och överfall då dessa fortgår i gammal omfattande stil.
   Om detta sista kan jag utläsa av att dessa zigenare,ju inte tror på vare sig Allan eller Fan !!

 3. Då kan vi alltså lita på att sossarna ser till att vi slipper vegetariska dagar på sjukhus/skolor/liknande?

  Att vi slipper propaganda för fett/socker/köttskatt?

  Att vi slipper allt gnällande om djurs bidrag till klimatlögnen?

  Själv äter jag med glädje härligt gott kött och det är skönt att åtminstone sossen Anders Lindberg försvarar min rätt till det.

 4. Högakta sin familj? men inte andra människor då? Det är
  inte många av dom påbud som dom uppfyller, jo att skaffa
  många barn och gärna flera fruar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: