Ramadan

Idag börjar den heliga fastemånaden ramadan. Den ska hjälpa muslimerna att leva rättfärdigt och göra goda gärningar. Alla förväntas uppträda väl, ge allmosor, högakta sin familj och undvika våld.

Ramadan ger också muslimerna tid att tänka över varför de är inblandade i 90 % av de väpnade konflikterna på vår jord.

De får möjlighet att fundera varför muslimer är osams med judar, kristna, hinduer, buddister, ateister samt inte minst andra sorters muslimer.

Muslimerna kan också fundera på varför de slåss i Ryssland, Kina, Thailand, Indien, Burma, Nigeria och på mängder av andra platser ända bortifrån Filippinerna och till Gibraltar.

Det ger muslimer möjlighet att tänka på sina fyra miljoner bröder som svälter i Syrien eftersom islamister förstör odlingar och kidnappar hjälparbetare. Varför islamister spränger moskéer i luften tillsammans med oskyldiga människor i Afghanistan och Irak, varför de har rivit 150 kristna kyrkor i Europa de senaste fem åren.

De kan fundera på om det var meningen att de länder islam erövrat skulle vara världens sämsta att bo i.

När de funderat på det, kan tänka på om den ideologi som kallas islam är bra eller om det är lika bra att lägga ned skiten?

Till sist önskar vi alla muslimer en God ramadan med en sång.

19 thoughts on “Ramadan

  1. Jopp Lena99. Rama dan, istället för att fånga den, och dess essans av liv. Det är detta som är det innboende förtrycket av begränsningar i Ramadan, som de vill ska rama in all vår västerländska kultur i deras stela dödande vidriga islamska terrorstruktur av shariatvång.

    • Till Ulf, de ska fånga världen med att ÖVERBEFOLKA den och vi är dåraktiga nog att bekosta skiten.

  2. De erövra oss med barnafödandet och på detta vis få en parlamentarisk majoritet på nolltid om 20-30 år ha de vågmästarrollen dom kommer miljöpartisterna att bli “grön” av avund och om 50 år ha de majoritet i riksdagen

  3. Att leva rättfärdigt för en musse måste betyda att INTE bo i VÅRT land.

    Att de älskar att ha slavar vet alla så vi blir nog tusan inte av med dem, här har de svenska slavar både i byxor ochn kjol , som likt ormar ålar och krälar sig vid deras fötter.

    • Glömde skriva det är oss det är fel på, vi är inte riktigt kloka som tillåter sådant här dravel…………………….vad de beträffar, så PROFITERAR de endast på vår idioti och självförakt.

  4. Hallå Petterssons, Ni tror väl inte på allvar att de tänker på all det lidande de åsamkar andra i Ahllas namn eller vad de nu kallar honom. Vi kanske snart får klarhet i detta, för om denna invandring till Sverige fortsätter från dessa islamska länder har vi snart ett Islamistiskt parti i riksdagen som tala om för oss hur vi skall leva våra liv, 7-klövern och PK-Media kommer att applådera in i det sista.

Kommentera