Kulturuppvisning


Undrar om det var sånt här som Måna S tänkte på när hon sa att midsommar o sånt är töntigt?


6 responses to “Kulturuppvisning

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Uppvisningen representerar en för den normalt civiliserade och sofistikerade människan vederstygglig och sorglig anblick, vars primitiva karaktär endast ger anledning att begå veklagan över.

  Det tragiska i dessa sammanhang är att de folkslag som utövar denna vulgariserade koreografi inte själva inser att dylika uppträdanden endast vittnar om en lyteskomisk efterblivenhet och brist på vuxen värdighet, som endast kan försvaras av de moraliskt handikappade och i grunden ignoranta relativister som hävdar att alla kulturyttringar är lika värdefulla.

  Sveriges ärkebiskop anser förmodligen att ovan förevisade estradörer skulle göra sig utmärkt väl i Uppsala domkyrka under nationaldagsfirandet den sjätte juni, för att befästa intrycket av den multikulturalistiska gegga som utmanövrerat våra egna seder och högtidskutymer och där vanlig psalmsång anses provokativ och opassande.
  Andreas.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Vi är olika, vi har olika gener – det tar sig bl.a. uttryck i att vi har olika hudfärg….!! GENER styr mycket men det är ett område som är TABU…..Det är ju ”Lika För Alla” och ”alla är lika värda” och liknande floskler som är ABSOLUT SANNING och ifrågasätter du är du ”rasist” och kan åtalas i Sverige för ”hets mot folkgrupp”….Vi vita är en minoritet på jorden har petterssonsblogg lärt oss, vi är 7%, resten är av annan etnicitet…
  Vi i Sverige är präglade av värderingar som SOCIALDEMOKRATERNA spottar på idag, 10:e Guds bud och ”den som inte jobbar ska inte äta” osv. åtminstone vi som är litet äldre…..
  SOCIALDEMOKRATERNA har sedan Olof Palme verkat för ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan” på skattebetalarnas bekostnad….Man har lockat hit människor ex från Bangladesh….-minns ni Roy Rahman? I mer än 40 år har detta pågått, nu ser vi resultatet över hela Sverige….Malm, Södertälje, Göteborg….-Skjutningar, våldtäkter, mord och gängkriminalitet….Filmen visar att dessa tänker med det lilla huvudet och utan ansvar gökar för fullt, de kan producera 10-20 ungar utan tanke på att de ska försörjas….Nu är inte dessa negrer värst, inte sämst, det är muslimer och araber….LÅT OSS TILLSAMMANS STOPPA FOLKUTBYTET – VI ÄR VÄRDA ATT BEVARA FÖR FRAMTIDEN!

  Gilla

 • Lena

  Skulle det vara något imponerande jag har sett mycket mer aktion på apberget i San Antonio ?
  Då slapp man att det de dumma flinen, aporna tog sin uppgift seriöst !

  Gilla

 • volse

  Mona får gärna tugga chokladstång tills hon kvävs!

  Gilla

 • putte

  Det vore ett stall som FI säkert skulle gilla att ha på sina ”medlemsmöten”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: