6 thoughts on “Kulturuppvisning

 1. Uppvisningen representerar en för den normalt civiliserade och sofistikerade människan vederstygglig och sorglig anblick, vars primitiva karaktär endast ger anledning att begå veklagan över.

  Det tragiska i dessa sammanhang är att de folkslag som utövar denna vulgariserade koreografi inte själva inser att dylika uppträdanden endast vittnar om en lyteskomisk efterblivenhet och brist på vuxen värdighet, som endast kan försvaras av de moraliskt handikappade och i grunden ignoranta relativister som hävdar att alla kulturyttringar är lika värdefulla.

  Sveriges ärkebiskop anser förmodligen att ovan förevisade estradörer skulle göra sig utmärkt väl i Uppsala domkyrka under nationaldagsfirandet den sjätte juni, för att befästa intrycket av den multikulturalistiska gegga som utmanövrerat våra egna seder och högtidskutymer och där vanlig psalmsång anses provokativ och opassande.
  Andreas.

 2. Vi är olika, vi har olika gener – det tar sig bl.a. uttryck i att vi har olika hudfärg….!! GENER styr mycket men det är ett område som är TABU…..Det är ju ”Lika För Alla” och ”alla är lika värda” och liknande floskler som är ABSOLUT SANNING och ifrågasätter du är du ”rasist” och kan åtalas i Sverige för ”hets mot folkgrupp”….Vi vita är en minoritet på jorden har petterssonsblogg lärt oss, vi är 7%, resten är av annan etnicitet…
  Vi i Sverige är präglade av värderingar som SOCIALDEMOKRATERNA spottar på idag, 10:e Guds bud och ”den som inte jobbar ska inte äta” osv. åtminstone vi som är litet äldre…..
  SOCIALDEMOKRATERNA har sedan Olof Palme verkat för ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan” på skattebetalarnas bekostnad….Man har lockat hit människor ex från Bangladesh….-minns ni Roy Rahman? I mer än 40 år har detta pågått, nu ser vi resultatet över hela Sverige….Malm, Södertälje, Göteborg….-Skjutningar, våldtäkter, mord och gängkriminalitet….Filmen visar att dessa tänker med det lilla huvudet och utan ansvar gökar för fullt, de kan producera 10-20 ungar utan tanke på att de ska försörjas….Nu är inte dessa negrer värst, inte sämst, det är muslimer och araber….LÅT OSS TILLSAMMANS STOPPA FOLKUTBYTET – VI ÄR VÄRDA ATT BEVARA FÖR FRAMTIDEN!

 3. Skulle det vara något imponerande jag har sett mycket mer aktion på apberget i San Antonio ?
  Då slapp man att det de dumma flinen, aporna tog sin uppgift seriöst !

Kommentera