Stäng

Hotar klimatförändringarna kvinnorna?

VALET 2018. Ni som tror att kvinnor som går ensamma ute på kvällarna är livrädda för klimatförändringarna ska naturligtvis rösta på Annie Lööf och Centerpartiet den 9 september.

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 reaktioner på “Hotar klimatförändringarna kvinnorna?

 1. Det s k klimathotet är bedrägeri. Det hotar ingen. Den enda hotet är att om galna miljöaktivister lyckas få ner koldioxidhalten i atmosfären kan det leda till hungersnöd, eftersom växterna behöver koldioxid för att kunna växa bra.

  1. Det är i sanning det största vetenskapliga bedrägeriet hittills. Dess orsaker är en kombination av undvikande av fakta, globala ekonomiska och politiska intressen och människans hybris (högmod).

   Klimatet har alltid varierat som Gruvmor skriver under 1. och det finns inget stöd i vetenskapen för att dessa variationer har något att skaffa med den CO2 som genereras av mänskliga aktiviteter. De klimatiska variationerna är långsamma och det finns därför gott om tid för samhällen att anpassa sig.

   Oavsett hur mycket resurser de ”gröna khmererna” och resten av 7-klövern spenderar, kommer effekterna på klimatet inte att överhuvud taget kunna mätas.

   ”Klimathotet” är en ren idioti.

 2. Antingen är det Annie, eller jag, som ingenting fattar.

  1. Klimatet förändras alltid, det har det alltid gjort och kommer att göra, med eller utan människan. Medeltiden var väldigt varm, sedan har det även funnits kalla perioder. Klimatet måste vi anpassa oss till, oavsett.
  2. Jag vågar knappt gå ut utan min man. Det kanske är överdrivet men jag läste just igenom en sextrakasseridom och gärningsmannen bor i vår by. Han är en ung man som behöver tolk i dari (= afghan).

  Slutsatsen: massinvandringen har förstört vårt liv på många sätt. Jag vill att det blir slut på det.

 3. Om jag skulle se en feminist, kommunist, eller batikhäxa råka illa ut, skulle jag gå därifrån..

 4. Överskott på ”män” då Sverige har okontrollerat släppt in muslimer som tänkt sig att ta över Svea Rike !
  De finns överallt i vårt samhälle nu, vi kvinnor kommer att i första hand få ett hel**te, de svenska männen kommer att klara sig mycket bättre, dels kan de ta välbetalda jobb, där kvinnor inte har en chans att arbeta.
  För all del feminister det kommer att straffa er och era systrar.
  Svårt att tänka mig att svenska män skall ställa upp på feministernas med det kvinnornas sida.

 5. Kvinnorna kanske känner till det här med att LAS, det ger ju trygghet enligt vår statsminister bevars.

 6. Undra om det finns någon värnamo bo som är imponerad av denne rödluva ??? Det bästa hade varit att ta ifrån henne det svenska medborgarskapet och frågat om dom ville ha henne nere i Afrika !

 7. Vad hjälper det om vi har Världens renaste land när polis ,skola ,sjukvård och äldrevård har brakat ihop , dessa områden är väl en förutsättning för att man ska kunna skapa en renare värld . Och var har dom fått den informationen ifrån att Svenska folket är mest bekymrad över klimatet , är det miljöpartiet som har tuta i dom det , i så fall vill jag bara säga gör om och gör rätt .

  1. Gustav Fridolinen sade i Tv att de har värdens bästa miljöpolitik.
   Som de skall ändra hela värden med.
   Då kan de i MP bege sig ner till Indien och titta hur deras heliga flod Ganges ser ut.
   På SR Vetenskaps radion talade de om Ganges
   Det är mängders mängder med plast och annan förorenig som finns där i.
   Den plasten som finns i Ganges drivs genom strömmarna i haven och kommer även ända hit upp till oss.

   1. Det är ju inte heller precis miljövänligt att öka befolkningen. Speciellt inte när man flyttar människor som förmodligen tidigare haft mindre miljöpåverkan än de kommer ha när de kommer till Sverige.

 8. Finns det något i dagens fjolliga och s.k feministiska samhälle som inte hotar eller är negativt för stackars kvinnor ?
  Man är glad att vara man för oss verkar allt vara frid och fröjd.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: