Stäng

Etnisk svenska områden är problem i Sverige

INVANDRING. SVT kallar etnisk svenska områden där brottsligheten är låg och de flesta arbetar för problemområden för att det saknas mångfald. Bostadsminister Peter Eriksson håller med och vill blanda befolkningen överallt.

Det var när SVT nyligen hade besök av bostadsminister Peter Eriksson (MP) på besök i studion angående segregationen i Sverige. SVT valde då att kalla etniskt vita områden för ”problemområden”. Som exempel nämndes Södermalm i Stockholm och Majorna i Göteborg.

Peter Eriksson tog då vid och menade att ”kravet måste vara” att bygga bostäder ”för alla” för att ”på så sätt minska segregationen” och ”blanda olika grupper”. Detta gäller även i invandrarförorterna.

Bostadsministern säger sedan att vissa kommuner inte ser några problem med en etniskt homogen befolkning, men att samhället som helhet av någon anledning behöver ”få en blandning överallt”.

-Pettersson undrar om hela Sverige blir som Malmö vem ska då betala? Problemen är inte svenska områden utan för många invandrare från dysfunktionella länder. Det finns en anledning till att Mellanöstern ser ut som den gör och den anledningen är inte etnisk vita områden.

31 reaktioner på “Etnisk svenska områden är problem i Sverige

 1. Han har en bostadsrätt i Stockholm, ett boende i Kalix och ett Östergötland, så låt honom bli berikad med råge nu !

 2. ”Alla ska ha det lika dåligt” säger Peter Eriksson MP, därför ska ännu fungerande områden i Sverige omvandlas till Rinkeby och Rosengård.

 3. Då borde det numera ha blivet en ännu mera trivsam och härlig idyll i den lilla idyllen Staffanstorp i Skåne.

  ”Skräck i Staffanstorp: ”De låste in mig på toaletten och slog mig”

  Joakim Lamotte har besökt den lilla orten Staffanstorp i Skåne, som numera är en plats fylld av våld och otrygghet. Så beskriver i varje fall flera av svenskarna staden. Kvinnor berättar för Lamotte om hur de blir sexuellt trakasserade, ”söndermisshandlade” och får sina hundar stenade.

  Den här gången har han alltså besökt Staffanstorp i sydvästra Skåne, som bland annat för några veckor sedan drabbades av ett uppmärksammat knivdåd där en 16-årig pojke fick allvarlig skador. En ensamkommande från Afghanistan häktades sedan för dådet.

  – De hotar via mina söner att de ska spräcka mig, att de ska knulla mig. De har misshandlat min yngsta son, säger en kvinna

  En annan kvinna förklarar hur hemtjänsten är rädda för att gå på stadens torg på kvällen, eftersom ”gäng” samlas där.

  En yngre kvinna berättar sedan hur hon på sin tidigare skola dagligen blev sexuellt trakasserad och tafsad på.

  – De låste in mig på toaletten och slog på mig med band. De tafsade och juckade på mig. Allting. Det hände varje dag.

  Även utomhus blir hon angripen.

  – Plötsligt kan de gå fram och ta mig på brösten. När jag smällde till killen kom hela familjen och sade till mig att jag är en liten hora, att jag ska hålla käften. När jag är ute och går med mina hundar så kastar de sten på hundarna, fortsätter hon och påpekar att hon är rädd för vad som i framtiden ska hända med hennes syskonbarn och kusiner.

  Ytterligare en kvinna berättar om hur hon blev ”brutalt” misshandlad av ett gäng på 15 personer.

  – Jag blev söndermisshandlad, säger hon.

  En mamma förklarar även att de drabbade barnen uppmanar sina föräldrar att inte göra något, då kommer gängen hämnas på barnen.

  – Du som förälder vågar alltså inte säga till?, undrar Joakim Lamotte.

  – Nej, svarar mamman. Det gör jag inte. Då får min son på huvudet.
  http://www.friatider.se/skr-ck-i-staffanstorp-de-l-ste-mig-p-toaletten-och-slog-mig

 4. Det bästa vore en spark i baken på denne man så att han med en enda spark hamnar hemma i Korpilombolo (eller var han nu bor). Och att han blir kvar där.

  1. Han bor uppe i Kalix kommun.
   Det är synd i så fall till Korpilombolo.
   Bättre till Tjotahejti.

   Erik Ullenhag var enbart en! vecka på respektive ställe.
   När han var ute i Rinkeby då pendlade han och bodde kvar i hemmets lugna vrå
   Det var bara ett spel för galleriet att han var ”ute” bland folket.

 5. Jag vet inte, men det känns som någon sorts satir av något slag, det närmaste som jag kan komma på att det liknar är serien ”The Office” med Ricky Gervais, helt totalt borta från verkligheten, men jäkla vad man garvade och samtidigt fick hålla upp skämskudden.

 6. Påståendet är utmärkande för den nya sensationella och effektsökande politiska absurdism som präglar det officiella narrativet och som har mycket litet med realistiska förhållanden att göra.

  Att implementera idén att bostadsområden som präglas av en homogen svensk etnicitet skulle representera ett problemförhållande är, i proportion till den utbredda sociala dysfunktionalitet och segregation som råder inom de etnopluralistiska zonerna, inte bara verklighetsavskärmat utan påvisar även en försåtlig fräckhet.

  Statskonstnärer av Peter Erikssons föga hedervärda kaliber anspelar ogenerat på den påstådda svenska rasism och assimilationsmotstånd som utgör hinder för miljöpartisternas planer på att deformera hela landet till ett malmöitiskt katastrofområde, varför nämnde anstiftare efterfrågar skärpta regler för att realisera sina utopiska feberfantasier – planer som naturligtvis inte omfattar politikerns eget domicil.
  Andreas.

 7. Vad i helvete är det som kan gå så fel uppe i huvudet ??? En idiot begriper vad som är problemen !!!

  1. Låter mycket bra, hoppas det stämmer !
   Gör inget om MP får sällskap av i första hand kommunisterna, hycklande socialliberala Björklund och mångkulturälskande A.Lööf.

 8. Apropå det……………

  ”Svenska områden som inte är en del av Sverige”.

  Heter en bra ledare av GP:s Aleksandra Boscanin.

  Hon skriver…..

  ”Av de åtta språk som företagaren Ali Jomaa behärskar så är det svenskan som han har minst användning av. Han upplever att det särskilt utsatta området som han bor i inte är en del av Sverige.

  Där gäller inte svenska lagar, utan traditionen från hemländerna.”

  http://www.gp.se/ledare/svenska-områden-som-inte-är-en-del-av-sverige-1.6033452

 9. Bara blanda på, börja i Fjollträsk och då förtäta Södermalm med Muslimer och omvandla Katarina kyrka till moské. Lycka till!

 10. Det är som att gödsla, skiten ska spridas jämt. Så att det stinker lika överallt.

 11. Snart kommer tvångsäktenskapen, gärna den polyamorösa varianten F! förespråkar. En vit kvinna gift med svart man, en asiat till älskarinna, mor till en muslims barn, och har ingått en helig försäkran att försörja en granne från Somalia, alla familjens barn.

  Ni som tror att jag hittar på, ta en titt på vad stjärnfamiljer eller polyamorösa anses ska bidra till samhället med. Vilka vårdnadstvister och arvsrättsliga bråk det kan bli! Vi vita kvinnor som vill skilja oss är det hatiskt klappjakt på, vi ska stanna hos mannen och bära vår del av samhällets fortbestånd och inte belasta rättsväsendet. Men tänk då på alla polyamorösa, vad de kommer att kosta samhället. Tiden är ond!

 12. Men vänta nu. Kan politikerna vara ett gott föredöme i denna fråga och börja med att själva flytta till Rinkeby, Bergsjön och Rosengård? Annars blir det inte trovärdigt.
  Jag lovar dig som araberna säger, när 90% av politikerna har flyttat till dessa förorter ska jag också göra det.

  1. Kommer naturligtvis inte att hända, att leva som man lär är ju inte typiskt svenskt som de flesta vet !!!!

  2. Vi minns när integrationsminister Erik Ullenhag flyttade ut kontoret till inv. orterna för att vara närmare folket.
   Både till Rinkeby och ner till Rosengård.
   Men han var bara där under kontorstid på dagarna.
   När det mångkulturella Sverige sattes där igång på kvällar och nätter då var han redan långt borta ifrån händelsernas centrum

   1. Och hur många dagar var det fråga om? Ingen aning själv men antar att det var ett spel för gallerierna = läs journalisterna och folket.

 13. Om den där flumnissen får fortsätta lite till och vidareutveckla sina märkliga teorier, så var naturligtvis hela Sverige ett enda stort problem ända tills mångkulturen vällde in och räddade landet..

 14. Peter Eriksson tycks ha otäcka åsikter; det låter som om han vill bestämma var folk ska bo och vilka vi ska umgås med. Inget självbestämmande!
  Undrar om han vill bestämma vilka som får gifta sig med varann också?

  1. Peter Erikson kan vända på det hela för det handlar hela tiden om vi hela tiden.
   Inte ett ord om att inv. skall umgås och vara med oss.
   När det här i början blev inv. på stadsbussförarna och de har rast i uppehållsrumet, redan då satte sig inv. vid ”sina” bord och pratade på sitt språk.
   Det är två läger för sitter det bara svenskar och det kommer in en inv. så sätter sig denne ändock vid ”deras” bord.
   Är det bara inv. och det kommer in en svensk så är det inte lönt att sätta sig med dem.
   De talar bara på sitt språk och umgås inte med oss.

   1. Samma sak med integrationssamordnaren i Tidaholm häromdagen; hon hade bjudit in Özz Nujen för att han skulle göra Tidaholmsbona positivt inställda till nyanlända. Men inte ett ord om att de nyanlända skullle göra något!

    Inställningen är att svenskar SKA anpassa sig och hela samhället efter dessa politiker och integrationssamordnares IDÉVÄRLD!

   2. Undantag från svensk lag görs för äktenskap med underåriga, skolplikt och polygamister -när det gäller folk från vissa kulturer, i Sverige 2018.

    Fundera på det en stund…

 15. Helt rätt! Varför skall folket i dom här områdena som oftast är dom största förespråkarna av mångkulturen inte berikas!

  Det blir som i Täby, Nacka, Kungsbacka och andra M kommuner. Öppna era hjärtan var tydligen inte så roligt längre när det gällde ditt eget hjärta!

 16. Är som skolorna funkar allt bra inga problem finns så måste man göra nåt åt den saken. Placera in lite negrer araber och Z så är saken fixxad.

 17. Ska Peter Eriksson och övriga politiker i riksdagen också blanda sig ?
  Svar nej.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: